QUOTE(kissa666 @ 2016 05 07, 18:59)
o ar daug cia yra merginu, kurios ir virtuves zonoje deda laminata (o ne plyteles)? ypac pas ka svetaine sujungta su virtuve 

pas mus namie, virtuvės- svetainės zonoje, jau 10 metų laminatas, vidutinės klasės ir tikrai dar puikiai atrodo

QUOTE(Juodai @ 2016 05 09, 19:56)
Mano atidaryta indaplovė matuojant nuo šalia esančio fasado išsikiša 58cm. Kodėl sakote, kad neužteks? Aišku už jos, atidarytų durelių gale, jau nepastovėsi, bet to ir nereikia. Stovėsi šalia prie plautuvės.
O pats fasado aukštis koks? Gal ir apsiskaičiavau kažkiek, nes tiksliai nežinau kiek fasadas palenda atidarant dureles. Bet ko gero paskutinis planelis atrodo geriausiai ur nebelieka dilemos del durelių.
Gal kas galite pakomentuoti kampinės spintelės sprendimus? Man siūlo inksto formą
Karuselės atseit ne madoj ir nepatogu... Inkstas irgi neva tai pavogs vietos, bet patogus naudoti. Pas mane vistuvės bus dičkė, vietos tam negaila. Bet ar patogu?

Prašome aiškiau paaiškinti kaimiečiams, kas tas inkstas, nes fig ką supratau.
Ar tikras inkstas? Inkstą tau siūlo parduot, kad virtuvę apmokėt, ar kaip?

QUOTE(Noa @ 2016 05 09, 21:49)
Prašome aiškiau paaiškinti kaimiečiams, kas tas inkstas, nes fig ką supratau.

Va...

QUOTE(Tanite @ 2016 05 09, 21:14)
O pats fasado aukštis koks? Gal ir apsiskaičiavau kažkiek, nes tiksliai nežinau kiek fasadas palenda atidarant dureles. Bet ko gero paskutinis planelis atrodo geriausiai ur nebelieka dilemos del durelių.
Na, standartinė indaplovė

Bet jei dilemos nebelieka, tai valio. Bet gal kitiems bus naudinga info

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 05 09, 20:51)
irgi gudrus variantas

Taip pat kriauklę galbūt kelčiau į patį kraštą, kad ja nesistumdydamas galėtų naudotis dar vienas žmogus

o jeigu daryti taip, kaip aname poste rašiau, kad indaplovė su kriauklės stalčiumi nesipjautų, gal galima sukeisti šaldytuvą ir indaplovę+orkaitę vietomis.

QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 05 09, 20:51)
Man jūsų stalas nepatinka.. kaip ruošiatės kasdien prie jo šešiese sėdėti? (o gal kažką maišau? gal ne jūs rašėt, kad šešiese gyvenat?)
Iš galo jau neprisėsi, o ir nugara į duris gal nekas sėdėti..

Ant suoliuko patogiai tilptų tik dviese.
Kaip toks variantas?
O jei jau labai norit to suoliuko ( neturit sandėliuko kokio ar kur kitur susidėti e. prietaisų), tuomet gal pratęsti stalą kad tilptų šonuose po tris valgytojus? aišku jei radiatorius leidžia.
Na, prie stalo visi tik savaitgalį sudedame, tai sėdėjimas nugara i duris negasdina

Sandeliuko nebelieka, nes ten WC iš vonios iškeliamas, kad sumažėtų rytinės eilės prie to tasko
Šiaip visi šie virtuvės variantai man "žiauriai" erdvus ir patogus atrodo lyginant su ta situacija, kurioje dabar gyvenam
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 05 09, 22:33)
Va...
Negaliu atsakyt, ar geras daiktas, nes nesu tokio dalyko regėjus. Bet man tokie pričindalai visada yra įtartini. Man atrodo, kad su jais telpa mažiau, negu kad be jų, o kaina iškyla. aš galvočiau, ką ten laikysiu. Jei tai bus kasdien naudojami daiktai, tai gal ir nieko, jei niekas ten nepastrigs tame inkste. Bet jeigu ten numatyta laikyti ką nors tokio, kas išimama dukart per metus - tada darant paprastą lentyną, susitaupo ir vietos, ir laiko.
Pavyzdžiui, kad dabar pas tave kampinėj spintelėj? Pas mane - mėsmalė ir tarkavimo mašina "žuravinka"

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 05 09, 20:20)
Gal kas galite pakomentuoti kampinės spintelės sprendimus? Man siūlo inksto formą
Karuselės atseit ne madoj ir nepatogu... Inkstas irgi neva tai pavogs vietos, bet patogus naudoti. Pas mane vistuvės bus dičkė, vietos tam negaila. Bet ar patogu? 

Turim tokį sprendimą, esu labai patenkinta, nes erdvę patogu naudoti, viskas lengvai pasiekiama, laikome puodus, greitpuodį, keptuves, jų dangčius. Bute turėjome paprastas lentynas, tai ačiū

Man atrodo, kad didelio skirtumo nėra ar "inkstai" ar karuselė, sakyčiau priklauso nuo virtuvės išplanavimo ir koks mechanizmas geriau į ją "įsipaišo". Pas mus karuselė netilpo.
Na ir kaina gerokai skiriasi spintelės su lentynomis ir su mechanizmais, bet patoguuuuuumaaaassss!!!

QUOTE(torisa @ 2016 05 08, 20:24)
5) Kairėje pusėje sugalvojau vietoj kėdžių statyti suoliuką, po kuriuo būtų kokie 3-4 dideli stalčiai. Ten galėtų gyventi vaisių džiovintuvas, elektrinės keptuvės, bulviatarkė ar kiti retai naudojami prietaisai.
Kažkas panašaus:

mūsų dabartinėj virtuvėj suoliukas 1,4 m ilgio. su pakeliamu dangčiu. Dar ne iki galo viskas pabaigta virtuvėj bet jau matau jo praktiškumą nes ten tiek visko tilps