Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(vilke74 @ 2016 06 13, 22:23)
Man taip pat domina...tik vis pacios rankos nedaeina iki ju. g.gif

O kuo jie ypatingi? Atsidariau - baldai kaip baldai...
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2016 06 12, 18:46)
Ar kas nors uzsakinejote is ju virtuve? http://baldai4u.lt/
Man labai patinka ju darbai, bet kaip kokybe, kaip kainos?

Kai užsakinėjau virtuvės baldus, kreipiausi ir i juos. Paskaičiavo brangiausią kainą. Todėl ir neužsakiau.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2016 06 14, 15:42)
Kai užsakinėjau virtuvės baldus, kreipiausi ir i juos. Paskaičiavo brangiausią kainą. Todėl ir neužsakiau.

drinks_cheers.gif Man taip pat labai brangiai paskaičiavo
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 14, 07:30)
O kuo jie ypatingi? Atsidariau - baldai kaip baldai...

nu va ir išsiaiškinom kuo jie ypatingi biggrin.gif jie BRANGŪS lotuliukas.gif
tai nėra blogai, kai kalbam apie prisiminimus. Bet kai apie baldus g.gif nebent jie pavirs tokiais prisiminimais, tada gal verta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 14 birželio 2016 - 16:53
QUOTE(longger @ 2016 06 14, 17:51)
nu va ir išsiaiškinom kuo jie ypatingi  biggrin.gif jie BRANGŪS  lotuliukas.gif

Ale mat kaip nusibrangino... Kai man skaičiavo preliminarią kainą prieš tris metus, jie pasiūlė mažiausią... smile.gif
Atsakyti
Su baldai4you viskas aišku, o gal kas nors apie ievutakas.lt pasisakys? Irgi tokie patys brangininkai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2016 06 14, 17:28)
Ale mat kaip nusibrangino... Kai man skaičiavo preliminarią kainą prieš tris metus, jie pasiūlė mažiausią... smile.gif

tai pas juos ir darėt?
Papildyta:
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 14, 17:35)
Su baldai4you viskas aišku, o gal kas nors apie ievutakas.lt pasisakys? Irgi tokie patys brangininkai? biggrin.gif

tai kad ten kainos prie kiekvieno baldų komplekto surašytos ir medžiagos padetalizuotos. Ne už dyką, bet vaizdas bent jau nuotraukose tikrai neblogas 4u.gif

atsiprašau, kainas radau tik prie kelių verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 14 birželio 2016 - 18:20
QUOTE(longger @ 2016 06 14, 19:17)
tai pas juos ir darėt?

Nes smile.gif. Pasirinkau tuos, kurie pasiūlė vidutinę kainą. Vėliau tą kainą kiek paaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 14, 18:35)

Siunčiau užklausimus keliems baldininkams, tai Ievų tako kaina buvo vien didžiausių, bet ne didžiausia; panašią kainą pasiūlė Currus. Brangiau paskaičiavo Roberto baldžiai.

Ievų takas prieš keletą metų gamino svetainei baldus, prieškambario spintą, dar keletą baldelių. Atsiliepimai kuo geriausi thumbup.gif . Jei reikėtų tik virtuvės baldų, užsimerkus vėl į juos kreipčiausi, bet kadangi rimtesnes pertvarkas darome, kaina patapo labai aktuali, tai galvoju apie pigesnius meistrus.
Kita vertus, gali būti, kad jų pasiūlyta kaina tik priviliojimui, o po detalaus projekto pasirodys didesnė nei būtų tų, kurie iškarto daugiau mažiau realiai įvertino. Mano užklausoje nebuvo detaliai aprašytas kiekvienas mechanizmas, tik bendrais bruožais, todėl suprantu, kad kaina gali išaugti dėl objektyvių priežasčių. Bet negaliu gi kiekvieno gamintojo kviestis detaliems matavimas ir projektavimui, reikia kažkaip "prafiltruoti" g.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 06 14, 20:17)
tai pas juos ir darėt?
Papildyta:
tai kad ten kainos prie kiekvieno baldų komplekto surašytos ir medžiagos padetalizuotos. Ne už dyką, bet vaizdas bent jau nuotraukose tikrai neblogas  4u.gif
atsiprašau, kainas radau  tik prie kelių  verysad.gif

Tie virtuviniai, kurių kainos yra parašytos, tai jų puslapyje yra nepilni metai atgal tai tikrai (seniai vartau jų puslapį blush2.gif ), tai jei kainos parašytos tokios už kiek jie buvo tuo metu pagaminti - bijau, kad šiai dienai ta kaina gali būti ne visai reali smile.gif dėl to ir įdomu gal dabar kas domėjosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(torisa @ 2016 06 14, 22:54)
Siunčiau užklausimus keliems baldininkams, tai Ievų tako kaina buvo vien didžiausių, bet ne didžiausia; panašią kainą pasiūlė Currus. Brangiau paskaičiavo Roberto baldžiai.

Ievų takas prieš keletą metų gamino svetainei baldus, prieškambario spintą, dar keletą baldelių. Atsiliepimai kuo geriausi thumbup.gif . Jei reikėtų tik virtuvės baldų, užsimerkus vėl į juos kreipčiausi, bet kadangi rimtesnes pertvarkas darome, kaina patapo labai aktuali, tai galvoju apie pigesnius meistrus.
Kita vertus, gali būti, kad jų pasiūlyta kaina tik priviliojimui, o po detalaus projekto pasirodys didesnė nei būtų tų, kurie iškarto daugiau mažiau realiai įvertino. Mano užklausoje nebuvo detaliai aprašytas kiekvienas mechanizmas, tik bendrais bruožais, todėl suprantu, kad kaina gali išaugti dėl objektyvių priežasčių. Bet negaliu gi kiekvieno gamintojo kviestis detaliems matavimas ir projektavimui, reikia kažkaip "prafiltruoti"  g.gif

Na mums taip pat, kai jau ateis laikas virtuviniam, tai reikės ir visų kitų baldų: spintų, lovų, svetainei kažko, todėl kaina, žinoma, taip pat ne paskutinėje vietoje smile.gif Roberto baldžiai mano sąraše taip pat yra, žinosiu ko tikėtis smile.gif
Kam dar siuntėt užklausas, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

o sakykite, kaip Jūs sunčiat užklausas.. t.y. siunčiat brėžinuką su aprašymu? ar buvo kas pasikvietę...jie jums paskaičiavo.. bet galutinai netiko ir nesirinkot jų? g.gif
Atsakyti
Man tai vieni atvažiavo, išmatavo ir atsiuntė pasiūlymą: tiek plokštės, tiek lankstų, tiek stalčių mechanizmų, kaina tokia, rašykitės sutartį, saliut biggrin.gif O vaizdas? Ai vaizdas žo paskui suderinsim, kaina nesikeis. Kaip tai, sakau, nesikeis? Nu vat taip, nesikeis.

Nesupratau. Pasisamdžiau nepriklausomą dizainerę, kad ji man suprojektuotų tą virtuvę. Tada jau turiu brėžinį ir galiu jį visiems siųsti. Nusiunčiu dar kartą tiems patiems. Suskaičiuoja. Kaina normali, pasirašykit sutartį, jei ką keisit, ji nesikeis. Aš nesuvokiu, kaip taip gali būti - ką nors keiti, o kaina nesikeičia? Nesikeis tikrai, jie ten telefonu prisiekinėja.

Nuvažiavus sudaryt sutartį, pasirodo, kad suskaičiavo ne tą, ką kalbėjo telefonu. Ai norit to, ką kalbėjom telefonu? tada brangiau. Taigi sakau, sakėt, kad kaina nesikeis biggrin.gif Aiii, bet jūs užsinorėjot pakeitimų, kurie brangesni, tada keisis. Tai sakau, o ko aš galiu užsinorėti, kad kaina nesikeistų, ką tada išvis reiškia tas kainos nesikeitimas? biggrin.gif Ai maždaug koks jūs klientas, nepatinka, eikit iš čia biggrin.gif

Žo, taip supratau, kad jei aš užsimanysiu ko nors pigiau, tada kaina nesikeis, o jei brangiau, tada ji keisis biggrin.gif Vo taip sėdžiu susiparinus ir nežinau, pas ką darytis, o laikas spaudžia. Kaunas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 15 birželio 2016 - 10:30