Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 31

QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 16, 12:26)
Su tom kainom tai tikrai nervuoja  schmoll.gif Mes nuo Roberto baldžių va taip ir atšokom. Pasakė preliminarią kainą - tiko ir patiko, bet jau tikslios kainos, tai jau niekaip. Vos ne, kai pasirašinėsi sutartį ir mokėsi avansą, tada pasakys... Netiko man toks variantas  schmoll.gif Dar kas nepatiko, kad viską projektavo taip, kaip jiems patiems paprasčiau gaminti. To geriau nedaryti, ano geriau irgi nedaryti. Kai pamačiau galutinį variantą, buvau nelabai patenkinta, taip jis buvo nutolęs nuo mano pabraižymo... Ir frazė, kad "mes jau tiek iššūkių atlaikėm, kad mums nebeįdomu", nepatiko  g.gif Toks jausmas, kad konservatoriai iki kaulų smegenų.
Bet šiaip su jais viskas gerai gal  g.gif Man juos labai rekomendavo...

O kame dar tas gerumas gali būti, jei į užsakovo norus neatsižvelgia ir gamina tai, kas jiems patogiau? Vadinasi, nelankstūs, prie kliento taikytis nenori. Nebent terminai geri, medžiagos, furnitūra gera, bet dėl pastarųjų, tai už ką klientas moka, tą ir naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 16, 12:14)
O kame dar tas gerumas gali būti, jei į užsakovo norus neatsižvelgia ir gamina tai, kas jiems patogiau? Vadinasi, nelankstūs, prie kliento taikytis nenori. Nebent terminai geri, medžiagos, furnitūra gera, bet dėl pastarųjų, tai už ką klientas moka, tą ir naudoja.

Man toks atsakymas išvis panašus į "gaminsim, ką norėsim, nes klientų turim belekiek".
Gal taip ir yra - naujos firmos stengiasi, paskui pasensta, pilvus užsiaugina, pelėsiais ir kerpėm apauga...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 06 16, 13:39)
Man toks atsakymas išvis panašus į "gaminsim, ką norėsim, nes klientų turim belekiek".
Gal taip ir yra - naujos  firmos stengiasi, paskui pasensta, pilvus užsiaugina, pelėsiais ir kerpėm apauga...

Tai ir štampuoja po to visiems kažką panašaus. To nedarom, anas nepatogu... Va tau ir viskas gerai, ir kokybė, kai rankelė vienam kurpaliui atidirbta.
Nepamenu kuri narė dabar visai neseniai rašė, kad jai baldžiai pasiūlė sujungti stalviršį ta baisia aliuminio juostele, mat jie stalviršio gražiai nesupjauna ir nesuleidinėja, kad tik plona siūlė matytųsi, nepatinka eik kitur. Blogiausia, kad tokių visokių smulkmenų prieš mokėdama avansą gali ir neapgalvoti, nepaklausti, o po to nebeturi kur dingti ir turėsi tokią prielipą ant stalviršio.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 16, 11:26)
Su tom kainom tai tikrai nervuoja  schmoll.gif Mes nuo Roberto baldžių va taip ir atšokom. Pasakė preliminarią kainą - tiko ir patiko, bet jau tikslios kainos, tai jau niekaip. Vos ne, kai pasirašinėsi sutartį ir mokėsi avansą, tada pasakys... Netiko man toks variantas  schmoll.gif Dar kas nepatiko, kad viską projektavo taip, kaip jiems patiems paprasčiau gaminti. To geriau nedaryti, ano geriau irgi nedaryti. Kai pamačiau galutinį variantą, buvau nelabai patenkinta, taip jis buvo nutolęs nuo mano pabraižymo... Ir frazė, kad "mes jau tiek iššūkių atlaikėm, kad mums nebeįdomu", nepatiko  g.gif Toks jausmas, kad konservatoriai iki kaulų smegenų.
Bet šiaip su jais viskas gerai gal  g.gif Man juos labai rekomendavo...

nu nepatinka man tokie jūsų variantai sad.gif
kaip galima pirkt katę maiše.
mes kai rinkomės virtuvę tai konkrečiai nusibraižę brėžinuką su mechanizmų aprašymu, fasado kelias galimais variantais dažyta, laminuota plokštė ir medis) pateikėm keliems gamintojams. Tai kiti net iškart paprotino dėl techninių sprendimų, bet tikrai ne dėl visiško patogumo jiems gaminti ale "standartą" ir pateikė kainas, pagal kurias ir reikėtų pasirašyt sutartis.
Virtuvę gamino vietinis meistriukas kurio darbu esu patenkinta, abu kartu suprojektavom ir tambūro spintą ir vonios kambario baldus, esu patenkinta tiek kaina tiek kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 16, 13:14)
Tai ir štampuoja po to visiems kažką panašaus. To nedarom, anas nepatogu... Va tau ir viskas gerai, ir kokybė, kai rankelė vienam kurpaliui atidirbta.
Nepamenu kuri narė dabar visai neseniai rašė, kad jai baldžiai pasiūlė sujungti stalviršį ta baisia aliuminio juostele, mat jie stalviršio gražiai nesupjauna ir nesuleidinėja, kad tik plona siūlė matytųsi, nepatinka eik kitur. Blogiausia, kad tokių visokių smulkmenų prieš mokėdama avansą gali ir neapgalvoti, nepaklausti, o po to nebeturi kur dingti ir turėsi tokią prielipą ant stalviršio.

Čia man taip pasiūlė doh.gif doh.gif doh.gif Jau po to, kai pasirašėm sutartį ir padavėm rankpinigius doh.gif Nes jis tiesiog pamiršo apie tai pakalbėti, o man net ne į galvą, kad kažkokias juosteles galima dėt. Man patinkančiuose balduose aš jų nė per kur nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 16, 14:43)
Čia man taip pasiūlė  doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau po to, kai pasirašėm sutartį ir padavėm rankpinigius  doh.gif Nes jis tiesiog pamiršo apie tai pakalbėti, o man net ne į galvą, kad kažkokias juosteles galima dėt. Man patinkančiuose balduose aš jų nė per kur nemačiau  doh.gif

Aišku, kad nei į galvą! Man ir nešautų į galvą klaust tokių dalykų, jei jūs nebūtumėt savo varianto aprašiusi. O ką aš ten žinau, galvočiau, kad visi gali tą stalviršį pagal pageidavimą supjaut gražiai ir suleist arba sujungt juostele. Dabar jau žinosiu ir susirašysiu punktus ko būtinai paklaust reikia, kad nebūtų staigmena.
O kaip jums pasibaigė su tuo stalviršiu? Ką sutarėt?
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 06 16, 11:26)
Dar kas nepatiko, kad viską projektavo taip, kaip jiems patiems paprasčiau gaminti. To geriau nedaryti, ano geriau irgi nedaryti. Kai pamačiau galutinį variantą, buvau nelabai patenkinta, taip jis buvo nutolęs nuo mano pabraižymo... Ir frazė, kad "mes jau tiek iššūkių atlaikėm, kad mums nebeįdomu", nepatiko  g.gif

Isiterpsiu...

Panasiai nutiko mums su Sostines baldais. Pradejom nuo virtuves. Pasiule dizainere ukine spinta. Sakom, pagalvosim. Pagalvojom, nusprendem, kad nereikia. Gaunam vizualizacija - DVI ukines spintos aplink saldytuva! doh.gif Ir prierasas, kad SPINTOS YRA BUTINOS, kad visi taip daro ir visiems gerai, busit ir jus patenkinti. Mes pakartojom, kad nepersigalvosim, spintu nereikia. Tada pasipyle klausimai, kam kvieciat dizaineri, jei patys zinot, ko norit, kreipkites i paprastus baldininkus (tipo, "garaznykus"?), gal jie jums padarys.... blink.gif

Kadangi buvau prisiskaiciusi geru atsiliepimu apie sia imone, tai tikejausi visai ne tokio rezultato ir ne tokios darbo eigos... Ir siaip, aisku, tai tik vizualizacija, bet ir joje saldytuvas atsidaro i svetaines puse, bet ne i virtuve. Profesionalai tokiu klaidu sau neleidzia net vizualizacijoje, manau. Todel suabejojau virtuviu irengimo ismanymu, patirties tikiu, kad yra, bet tai ne tas pats, kas profesionalumas.
Atsakyti
sveiki
o kaip patogiausia po kriaukle šiukšliadėže darytis, tiesiog durelės ar stalčių o gal du viršutinis priemonėms toks su išpjovimu.
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2016 06 16, 14:10)
sveiki
o kaip patogiausia po kriaukle šiukšliadėže darytis, tiesiog durelės ar stalčių o gal du viršutinis priemonėms toks su išpjovimu.

As tik uz stalciu.Bet yra spec stalciai kur pakeltos siukslines- as tokia daryciaiusi, jei tureciau vietos virtuvej.

Nu ka - pas mane tai jau rasiau- nesibaigiancios problemos su ta virtuve doh.gif Naudojuosi ja , bet kaip sakant kaip ir jos dar vis neturiu cool.gif Jau minejau, kad fasadus liepiau beveik visus perdazyt, nes brokas, tai ataveze po kurio laiko- nu apziurejom- jau galvojau pabaiga.... nu joptararai- tik pradzia- vel viena brokuota, o pradeje rinkt surinkejai pamate kad kampe- neatsidaro stalciai- i rankeneles remiasi blink.gif Nu ( pyp pyp pyyyyyp- nafik tokias projektuotojas)Simta kart issimatavo, kokius 4 kart kvieciau, kad pasitikslintu.....Paskui kazkas su apatiniu plintusu- po indaplove, kazka ten frezuos.
Nu uzsiroviau cool.gif Blyn net nervini issekima man nustate verysad.gif Da koki menesi lauksiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 06 16, 13:55)
Aišku, kad nei į galvą! Man ir nešautų į galvą klaust tokių dalykų, jei jūs nebūtumėt savo varianto aprašiusi. O ką aš ten žinau, galvočiau, kad visi gali tą stalviršį pagal pageidavimą supjaut gražiai ir suleist arba sujungt juostele. Dabar jau žinosiu ir susirašysiu punktus ko būtinai paklaust reikia, kad nebūtų staigmena.
O kaip jums pasibaigė su tuo stalviršiu? Ką sutarėt?

Parašiau laišką, kad jokių man juostelių, vyras dar telefon pasakė. Sėdžiu ir laukiu nervinio išsekimo kaip dabar pasadys unsure.gif

QUOTE(pajūrys @ 2016 06 16, 18:39)

Nu uzsiroviau  cool.gif Blyn net nervini issekima man nustate  verysad.gif Da koki menesi lauksiu  blink.gif

Vajazus... Užjaučiu labai ir tikiuosi, kad čia esančiom taip blogai nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pajūrys @ 2016 06 16, 18:39)
Nu uzsiroviau  cool.gif Blyn net nervini issekima man nustate  verysad.gif Da koki menesi lauksiu  blink.gif

O kas čia per vieni?

Jei bogu, per tuos visus remontus ir statybas gali ligą gaut.

Ot paimsiu, užsivysiu su kirviu kokį brokdarį, arba greičiau santechniką, ir sakysiu, soriux, man nuo jūsų chaltūrų šizofrenijos paūmėjimas, man balsai pasakė, kad jame glūdi velnias biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O Ravšanas su Džumšudu iš "Naša Raša" jau senokai nebejuokingi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Lengviausia darytis, kai per daug nesidomi ir dar nezinai. Esu jau virtuves gaminusi, pirmu atveju tai isvis per daug nesigilinau , ne bute pagal komunikacijas buvo aisku kur kas stovi, tai apie kokia ten furnitura, stalciu plocius.... net pagalvokjus nebuvau, kaip dare, tai padare. Gyvenau ir nesiskundziau

Antra virtuve bent jau isdestyma siek teik palnavau, siek tiek patarimu is SM gavau del paciu spinteliu sudeliojimo simetriskumo, bet labai furnitura, medziagas irgi labai nesigilinau. Spalvas itrgi issirinkau be didelio galvojimo - padare, viskas buvo gerai ir visai neblogai.

Dabar zinant daugiau, tiksliau zinant ko reiktu pasiklausti, kas patogu, i ka atkreipti demesi galvoju bus turbut sunkiau.... g.gif
Atsakyti