Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Jatau, Oliau... lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif kokia poza thumbup.gif

Voljeras yr gerai. Faina katukams lauke wub.gif

Grazus naujieji katukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 05, 13:41)
Liuka, gražus baltukas wub.gif o čia tavo senbuvis katinas jį prausia? Kuo vardu baltukas(ė)?

Baltukas katinas, jaunas dar, mažesnis už suaugusią katę, kitą savaitę važiuosim pas veterinarus tada patvirtins ar tikrai katinas ir tada tuos "patvirtinimus" nupjaus ax.gif baltuko vardas - Liausius.
O vyresnė trijų spalvų katė wub.gif labai meili ir įdomi, moka "kalbėti" visokiom intonacijom, tik dabar su nauju draugu daugiau "kalba" nei su mumis ax.gif
Atsakyti
Manęš ieško??k

user posted image

Tutuk aš čia!

user posted image

Katinukai kokie gražūs! Kelvis, Olis, Tute, Snaige ir visi kiti!
Varlytes irgi labai labai tikiu kad mergaitė greitai pasveiks!
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 05 05, 14:13)
Manęš ieško??

Labai miela katytė(katinas), veiduko išraiška wub.gif
Busycat katino poza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiukaTi @ 2016 05 05, 15:11)
patvirtins ar tikrai katinas ir tada tuos "patvirtinimus" nupjaus  ax.gif 

Paskaitytų Liausius ką čia rašot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 05, 14:35)
Paskaitytų Liausius ką čia rašot biggrin.gif

Reikėjo jam iš namų dokumentus pasiimti ir dar patvirtinimą, kad tinkamas veisimui tongue.gif O dabar.... atėjo be nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiukaTi: 05 gegužės 2016 - 14:44
QUOTE(LiukaTi @ 2016 05 05, 14:43)
Reikėjo jam iš namų dokumentus pasiimti ir dar patvirtinimą, kad tinkamas veisimui  tongue.gif O dabar.... atėjo be nieko...

doh.gif ir liks be nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Oliaus povyza ir sėdėsena drinks_cheers.gif

Sagytės katukas kaip visada super smile.gif jam tik į artistus su tokiomis mimikomis smile.gif

man labai sunku komentuoti nes žiauriai vardu neatsimenu smile.gif smile.gif ir žmonių ir gyvūnų... smile.gif

Liausiui sunkios dienos laukia, vyryškumo neteks...

mano p.Snaigė irgi dar netvarkyta doh.gif nzn ko laukiam. Bijom, ne kitaip...kai niekad tokių procedūrų netekę niekam daryt , bijom pooperacinio periodo.....Reikia mirtinai jau -9 mėnuo eina, labai laikas jau ar ne?
Atsakyti
Katinams - patinams kastracija itin paprastas reikalas, ir daug pigesnė operacija. Panelėms sunkesnė ir brangesnė. Bet labai reikalinga. Juk neveisit jos? O kai užeis linksmoji dalis, tai keiksitės, kad nesutvarkėt. Draugė katę turėjo, tai oi kas per dainos būdavo, ir dar kavalierių pilnas kiemas.

V-Rine, nieko tokio, pabendrausi ilgiau ir prisiminsi.Man ir tai reikia pasitikslinti. blush2.gif

Olis koks atsipūtęs, gezas toks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 gegužės 2016 - 15:17
QUOTE(V-Rinė @ 2016 05 05, 16:00)
Oliaus povyza ir sėdėsena  drinks_cheers.gif

Sagytės katukas kaip visada super smile.gif jam tik į artistus su tokiomis mimikomis smile.gif

man labai sunku komentuoti nes žiauriai vardu neatsimenu smile.gif smile.gif ir žmonių ir gyvūnų... smile.gif

Liausiui sunkios dienos laukia, vyryškumo neteks...

mano p.Snaigė irgi dar netvarkyta  doh.gif  nzn ko laukiam. Bijom, ne kitaip...kai niekad tokių procedūrų netekę niekam daryt , bijom pooperacinio periodo.....Reikia mirtinai jau -9 mėnuo eina, labai laikas jau ar ne?

gal geriau nebijokit... o tai murzių morčius ypatingo gražumo, kiek girdėjau blink.gif o ir šiaip nieko gero morčius katei, nei jos sveikatai, nei aplinkinių ramybei. Va, ir Lisitėja ta patį rašo drinks_cheers.gif

Liausius wub.gif wub.gif wub.gif Ačiū jums, kad priglaudėt 4u.gif

meginos, blaškausi.... maža to, kad sergu ir negaliu normaliai galvot, maža to, kad turiu -iauriai daug darbo, užskaičiaiu FB, kad katei su 3 naujagimiais ieškoma globa... Katė kaip mano Mauriukas wub.gif na, bet negaliu aš dar vienos suaugusios katės namo imti, jau ir taip Zuzios my***mo aukos nesuskaičiuojamos verysad.gif Bet taip gaila sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 05 gegužės 2016 - 15:19
QUOTE(V-Rinė @ 2016 05 05, 13:50)
aišku smile.gif
dėl Tutės tai irgi piršlybas supratau senai, bet kai šeimininkė parašė Tutišššš smile.gif sakau gal ten berniukas smile.gif taigi berniuką su berniuku piršti .... biggrin.gif  na tarp žmonių būna...tarp gyvūnų sakau gal ne smile.gif

Gamtoje būna. Nieko naujo. smile.gif

Jeigu tempsi su sterilizacija, galės visi namai džiaugtis morčiumi. biggrin.gif O pvz dar bus nenutrūkstantis, 2 savaites dainuos dieną/naktį, 3 dienas ramu ir vėl iš naujo (šitą džiaugsmą patyriau, daugiau nebenoriu gyvenime taip morčiaujančios katės). Arba taip norės katino, kad pabėgs, ir arba rasit su kraičiu, arba iš vis ne.
Žymiai baisiau nesterilizuoti. Pirmyn ir bus ramu. biggrin.gif Jeigu gerai padaryta, greit sugis (po 14 dienų paprastai jau nieko nebelieka), tik pilvas nuskustas matysis. Atsigauna po paros kažkur,labai priklauso kaip kiekvienas organizmas pakelia narkozę. Mano kelios globotinės iš vis 6h po operacijos žaidė kaip niekur nieko.

Atsakyti
Laba 4u.gif

niekaip nerandu laiko blush2.gif

Bet jau Olio miegelis wub.gif

Giliukaš su Tutuku kaip visada meiliai pabendravo

O jau varlyčių invazija, tai taip gera, aš seniai žinau kad jūs visos nuostabios smile.gif 4u.gif

Erendira, aš ir žiūrėjau, ir imsiu neimsiu , bet kas atveš tai pirma...o antrą, kur po visko dėti katę ? jei dar jauki tai gal panom įsiūlysiu, o jei polaukė ? ...jau pas mene tokių tiek nusėdo....sad.gif ach..vis dar svajoju apie sodybą ax.gif

P.s tašės vakar neišmatavau, pamiršau blush2.gif , šiandien tikrai pažadu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 05 gegužės 2016 - 15:37