Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

V-Rine, Snaigė dar nemorčevojo? Maniškė 6 mėn. užkaukė doh.gif doh.gif doh.gif vargšiukė, taip man jos tada gaila buvo.... dabar viskas ramu thumbup.gif
Atsakyti
Oj Olio povyzos lotuliukas.gif thumbup.gif butelaicio truksta tik sone ir distancinio lotuliukas.gif
Lukati tu saunuole 4u.gif
V-Rine netempk, nieko ten baisaus pasipaipalios para max ir vsio , uztai paskui ramu nieko nereiks
Pas mus silta silta pagaliau, kai kurie pavasariniai rubai ir batai liko nemate pavasario lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip smagu kad varlytes taip greit pasieks mergaite, na manosios teks palaukt, man pristatyt tik kt sav turetu, tai issiust dar, uztruks
Papildyta:
Diinka ismatuosi, jei dar laiko turetum tai ir ebay galima paziurineti, savaitgali gal visos laisvesnes bus, gal visos pacekavotume ir pan wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 05 gegužės 2016 - 15:46
QUOTE(Azucena @ 2016 05 05, 15:45)

Kaip smagu kad varlytes taip greit pasieks mergaite, na manosios teks palaukt, man pristatyt tik kt sav turetu, tai issiust dar, uztruks

nebūtina viskas iškart mirksiukas.gif
Atsakyti
AZU, jei gerai nuziurejau varlikes pavadinine yra 12" tai reiskia dvylika coliu mirksiukas.gif

visa diena buvau ne prie kompo (login konferencijoje) tai tik nuotraukas permeciau smile.gif perskaitysiu vakare, nes dabar eisim i skanoramos filma, MB gavo du pakvietimus
Atsakyti
nu as irgi masciau kad cia dydis, bet kartais buna, kad nieko nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
As tuoj kaip Olis atsisedus miegosiu biggrin.gif
Atsakyti
Azu,tai gal tu tą varlytę man siųsk ,nes jaučiu bus kaip tik ant mano važiavimo 21d... adresą parašysiu į až..nereiks merginoms dar kartą į ligoninę rūpintis pristatyt 4u.gif

Busiau,nu jau grožiai tavo visi wub.gif wub.gif ,kaip jau anksčiau kažkas sakė,turi talentą išsirinkti ypatingus katinus thumbup.gif wub.gif wub.gif

Mergaitės,dar kartą ačiū už varlininkių asociaciją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Olis ir jo sėdėsena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif (geriausia šios temos foto). nu, bet kokio gražumo jaunuolis auga wub.gif
Tutė žvilgančiu ant saulės kailiu irgi labai puiki. wub.gif Bet tos primerktos akytės pilnos zbitkų, man atrodo. biggrin.gif
Pedrą ir Zuzę sveikinu su gimtadieniais. happybday.gif Juodoji gražuolė kokia, man taip įdomiai žiūrisi juodos lūpos ir nosia wub.gif Bet vis dar myžčiojimas nesusitvarko? unsure.gif
Šiandien parsitįsiau namo Erodės rekomenduotą grėblį. Patiko man jis. thumbup.gif Tikrai gerai išpeša poplaukį, bet, kas keisčiausia, nesunervina Ainu. Šita ilgakasė, kai savo turimu senuoju furminatoriumi jai kailį retinu, po kelių perbraukimų akivaizdžiai suirzta ir arba oriai žingsniuoja į kitą vietą, arba kanda į šukas. O čia, aišku, džiaugsmu nuo mano šukavimo netryško, bet ir nepyko nė kiek. Visai nemažai prigrėbliojau to poplaukio. Dar pažasty radau sąvėlą, tai tą tiesiog iškirpau ir tuo pačiu įkvėpimu šiaip pilvo plaukų kažkiek nukirpau žirklėmis. Jaučiuosi daug padariusi namų apipūkavimo mažinimo klausimu. biggrin.gif
Colomba, šaunuolė, turėjai produktyvų rytą. 4u.gif Kaip jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 gegužės 2016 - 18:42
Va kaip būna tarp vyrukų:

user posted image

user posted image

user posted image

Didysis (nors šiaip prie smulkesnių pagal dydį) dėžių naikintojas:
user posted image

Čia Otis pasidarbavo per savaitę maždaug:
user posted image

Atsakyti
Oho, koks graužikas Otis. blink.gif bigsmile.gif
Draugeliai netradicinės pakraipos wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 05, 18:44)
Oho, koks graužikas Otisblink.gif  bigsmile.gif
Draugeliai netradicinės pakraipos  wub.gif  bigsmile.gif

Ne tas žodis. Zuikis su Keniu (kažkaip susitrumpino iš Inteligento). Kenis su Otu. Dar Kenis mėgsta su Mika paburkuoti, o tada vienišas Zuikis eina pas Milą dėmesio ir meilės. biggrin.gif Kačių Santa Barbara biggrin.gif

Dėžės naikinimo pradžia
Atsakyti
Colomba, ar nežinai, katinus maitinti reikia. O tai dabar dėžes griaužia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Zuikis su Keniu kaip meiliai susiglaudę wub.gif
Man namuose šuo(didysis) tapkes vienodai graužia.Vis einu ir einu pirkti pas tokius vyrukus. Tai kai mane pamato iškarto šaiposi,atseit reikia šunį maitinti normaliu maistu, o tai tapkes tenka ėsti.
Atsakyti