Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

blink.gif rimtai čia tiek per dieną pripliurpėt?

O aš šiandien ryte gavau patvirtinimą, kad tikrai lauks Špygalos kol sterilizuosiu ir ji galės pas ją keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 06, 15:06)
blink.gif  rimtai čia tiek per dieną pripliurpėt?

O aš šiandien ryte gavau patvirtinimą, kad tikrai lauks Špygalos kol sterilizuosiu ir ji galės pas ją keliauti smile.gif

Pasakyk kaip tau pavyko rast namus. Nes maniskiu niekas nenori ir nulis skambuciu.
Atsakyti
Sveikos.. smile.gif
norit matyti piktą p.Snaigę? smile.gif oi oi oi smile.gif traukitės iš kelio- visus suryyysiu kas po kojomis pasimaišys smile.gif o tai bus taip kaip šiandien vienai musei buvo...o kas buvo geriau neklauskit smile.gif

user posted image

jei manote kad čia šiaip guli visa graži ir savo mėlynom akytėm spragsi - blogai manote... čia pikta guli, laaabai pikta (pažiūrėkit į uodegą-palmę smile.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 06 gegužės 2016 - 16:53
Kas taip supykdė p.Snaigę?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 05 06, 16:55)
Kas taip supykdė p.Snaigę?

čia žaidimas-medžioklė smile.gif
Atsakyti
Gražuolė Snaigė pūsta odiga thumbup.gif

Labai rekomenduoju pasigaminti tokias salotas

user posted image

Labai nustebino gaivus skonis 4u.gif

Salotos, ananaso gabaliukai, ėmiau konservuotus, avokadas, kedro riešutai, kalakutas, arba vištiena. Apšlakstyta balzamiku.

Einu sukti serialo, apie TutOliKungfu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 gegužės 2016 - 17:40
QUOTE(Colomba @ 2016 05 06, 16:45)
Pasakyk kaip tau pavyko rast namus. Nes maniskiu niekas nenori ir nulis skambuciu.

Man nepavyko, pavyko pačiai Špygai su savo grožiu smile.gif Vadinasi, reikia tau daryti kiekvienam katinui fotoalbumą internete smile.gif
Atsakyti
Užklausiu įdomumo dėlei, kur ją pamatė, pačiai smalsu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Ko čia tokie nekalbadieniai? g.gif O aš tai po darbų, valgyti noriu kaip vilkas, salotų pasidariau, jau kaip kirsiu. Dėkui Busiuk, už salotyčių receptuką, būtinai pabandysiu, nes savų salotų lapų turiu pasiauginus.
Sniegė kovinė, labai gražiai pagautas momentas.
Špygutei, kuo geriausių naujų namų thumbup.gif
Atsakyti
Būtinai pabandyk thumbup.gif

Išgirdau lietuvių kalbos perliuką FB - "maltos vištos kotletai" laugh.gif

Oi tiksliai Špygalai kuo geriauios kloties drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 gegužės 2016 - 19:01
Tutolikunfu baišiai įdomu laukiu!

user posted image

Mangnuna Grikio toks rytinis spaudimas aš iš namų neišeičiau jei taip katinelis prašytų smile.gif

Colomba dėžių naikintojai šaunuoliai! Gaila kad niekas jų nepastebi sad.gif
Labai džiugu dėl Spygutes.
Snaigė pasirodo būna ir kovinė smile.gif
Sory jei dar ko nepaminejau baisiai sunku viską prisimint smile.gif
Atsakyti
Špyga sekmadienį keliauja sterilizacijai, o kokį trečiadienį bandom "apsiuostyti" jei viskas super duper, kažkurią dieną lekiam iki klinikos, čipuojam ir pasirašom dovanojimo sutartį smile.gif
Atsakyti