Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Nie,
Tutis Kiaros šiek tiek privengia, randasi kaip sakant žemesnio rango laiptelyje. Oliui tik dzin tie laipteliai, lipa per per visus laiptelius, ausimis nušluodamas karūnas madamoms biggrin.gif
Atsakyti
Vienintelis vyras tai ir lipa, o kas jam daryti belieka smile.gif Labai fainas Olis gražumas neispasakytas wub.gif
Atsakyti
Matau Aist rašo, nedėk čia foto, dar Ainu pamatys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Busy kovotojai veiksme thumbup.gif wub.gif
Grikiukas iš po kaldros wub.gif
Giliukas besididžiuojantis savo mergina wub.gif
Aš visa diena Kaune konferencijoje. Ir rytoj dar mokysiuos. O dabar vakaroju pas giminaičius. Su 3 mėnesių mažyte naujokėle Uoga:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Šponkiuk, gal visgi Ainu ne prie kompo? g.gif bigsmile.gif
Beje, foto su Špygala ant krūtinės dar greit padaryk, bo tai čia liksim sudomintos ir be nieko tongue.gif
O mažoji Uoga įkalino mane vienoje vietoje ir jei pasijudinu, bara mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 06 gegužės 2016 - 22:00
QUOTE(Aist @ 2016 05 06, 21:54)

Šponkiuk, gal visgi Ainu ne prie kompo?  g.gif  bigsmile.gif
Beje, foto su Špygala ant krūtinės dar greit padaryk, bo tai čia liksim sudomintos ir be nieko  tongue.gif
O mažoji Uoga įkalino mane vienoje vietoje ir jei pasijudinu, bara mane  biggrin.gif

blyn, kad su maudymuku tada reik eit maudytis biggrin.gif
Atsakyti
Kam tas maudymukas? Taigi Špygala ant krūtų bus. bigsmile.gif tik fotiką su štatyvu vonion reiks nutįst biggrin.gif
Atsakyti
Uffff, parsiradau namo biggrin.gif
Varlyčių asociacijos spaudos atstovė raportuoja pioneer.gif
Visa smagi varliukų kompanija pasirengusi keliauti pas savo mažąją šeimininkę smile.gif
Merkiantis akį varliukas-linksmuolis, varliukas-princas ir varlytė-chamelionas smile.gif
user posted image
Varliukas princas iš tiesų stebuklingas - pabučiavus akimirksniu pavirsta į kuo tikriausią princą bigsmile.gif
pakšt ir jau sėdi princas vietoj varliuko bigsmile.gif
user posted image
stebuklais ir princais netikinčioms tetoms paaiškinu, jog varliuko nugaroje yra užsegimas, pro kurį galima išversti varliuką į kitą pusę ir pasidaro princas. Varliiukas linksmuolis pats iš savęs labai mielas, o varlytė chamelionas padėjus ant saulės arba palaikius rankose geltonuoja smile.gif šiaip jinai yra žalsvai rausva, nuotraukoje matosi, akd pabuvus ant aulės jau geltonuoja. Tikiuosi mažajai varliukų šeimininkei patiks ši linksma trijulė, o varliukų nunešti linkėjimai padės kuo greičiau susveikti ir grįti namo 4u.gif
Na ir varliukas princas nebūtų tikras princas jeigu pa mažąją princesę nuvyktų be dovanos
user posted image
user posted image
tai kol kas tiek naujienų iš Valrylių asociacijos. Sekmadienį visa kompanija pasieks savo šeimininkę, ir kai turėsiu žinių, parašysiu 4u.gif
Šponkuti - labai džiugu dėl Špygytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Panelė Snaigė su paradine uodega biggrin.gif biggrin.gif o jau akių žydrumas wub.gif
Tutuko ir Olio bušido kovos prijuokino lotuliukas.gif apšalusi Kiara biggrin.gif
Giliukas didžiuoasi savo motera biggrin.gif
Baukide - tikrai kartais būna sunku rytais darban išeiti, kai Grikis apsikabinęs ryte guli ir neleidžia iš lovos keltis arba paskum mane bėgioja kol aš po namus blaškausi darban ruošdamasi biggrin.gif arba atsistojęs ant užpakalinių kojų apsikabina mane per juosenį ir tooookiom akim žiūri, kiekvieną vakarą sau pasižadu, kad atsikelsiu anksčiau kad turėčiau daugiau laiko darban susruošti, bet kad ir kaip anksti atsikeliu, vistiek tas pats gaunasi, tik daugiau laiko Grikiui paglostyti gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
Vaajeeee kokia mažylė Pupa-Uoga wub.gif
Šponkuti - tai nieko tokio, gali ir be maudymuko irnesakyk.gif na putom labiau apsidėk biggrin.gif
Papildyta:
Ak dar pamiršau - Busy, salotos liuks thumbup.gif būtinai bandysiu, aš valgiau salotas su kriaušėmis, irgi labai skanu irgaivu, o štai ananasą nebūtau sugalvojusi įdėti, ačiū už gerą mintį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O jau varliuko- princo fainumas! thumbup.gif
Šaunuolė, Magnučiuk! 4u.gif
Atsakyti
Viena įdomesnių mano miegojimo vietų. biggrin.gif Labanakt, merginos. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aist - saldžių sapnų biggrin.gif tikrai smagi vieta miegojimui biggrin.gif
Labanaktis visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kokia aušta diena wub.gif ,saulė iš pat ryto žeme ridinėjasi.Pasaka thumbup.gif
Kokia katytė, vardu Uogytė. Ji britų nulėpausė, jei teisingai supratau?
Varlių desantas thumbup.gif , trūksta žodžių.Daug sveikatos mažylei varlių valdovei.
Aist, sporto salėje miegosi? Atsikėlusi, nori ar nenori turėsi mankštą daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ko cia miegat sestadieni ? biggrin.gif
Busy kovotojai nemirtingi !!! Karūnos nesiotojos tikekimes nuo sosto maištu nenuvers biggrin.gif Tutuko palaikymo komanda thumbup.gif

Aist nusitverus nuleipausiuka niurko thumbup.gif Kurią šalį isirinkai ? lotuliukas.gif
Mūsų Princas Gufis visus ant koju jau sukele , namų kuopimas prasides biggrin.gif
Magnuna už varliu priežiūra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 07 gegužės 2016 - 06:31