Tutis Kiaros šiek tiek privengia, randasi kaip sakant žemesnio rango laiptelyje. Oliui tik dzin tie laipteliai, lipa per per visus laiptelius, ausimis nušluodamas karūnas madamoms
Nie,
Tutis Kiaros šiek tiek privengia, randasi kaip sakant žemesnio rango laiptelyje. Oliui tik dzin tie laipteliai, lipa per per visus laiptelius, ausimis nušluodamas karūnas madamoms
Vienintelis vyras tai ir lipa, o kas jam daryti belieka
Labai fainas Olis gražumas neispasakytas
Matau Aist rašo, nedėk čia foto, dar Ainu pamatys
Sveikos!
Busy kovotojai veiksme
Grikiukas iš po kaldros
Giliukas besididžiuojantis savo mergina
Aš visa diena Kaune konferencijoje. Ir rytoj dar mokysiuos. O dabar vakaroju pas giminaičius. Su 3 mėnesių mažyte naujokėle Uoga:

Šponkiuk, gal visgi Ainu ne prie kompo?
Beje, foto su Špygala ant krūtinės dar greit padaryk, bo tai čia liksim sudomintos ir be nieko
O mažoji Uoga įkalino mane vienoje vietoje ir jei pasijudinu, bara mane
Busy kovotojai veiksme
Grikiukas iš po kaldros
Giliukas besididžiuojantis savo mergina
Aš visa diena Kaune konferencijoje. Ir rytoj dar mokysiuos. O dabar vakaroju pas giminaičius. Su 3 mėnesių mažyte naujokėle Uoga:

Beje, foto su Špygala ant krūtinės dar greit padaryk, bo tai čia liksim sudomintos ir be nieko
QUOTE(Aist @ 2016 05 06, 21:54)
blyn, kad su maudymuku tada reik eit maudytis
Kam tas maudymukas? Taigi Špygala ant krūtų bus.
tik fotiką su štatyvu vonion reiks nutįst
Uffff, parsiradau namo
Varlyčių asociacijos spaudos atstovė raportuoja
Visa smagi varliukų kompanija pasirengusi keliauti pas savo mažąją šeimininkę
Merkiantis akį varliukas-linksmuolis, varliukas-princas ir varlytė-chamelionas

Varliukas princas iš tiesų stebuklingas - pabučiavus akimirksniu pavirsta į kuo tikriausią princą
pakšt ir jau sėdi princas vietoj varliuko

stebuklais ir princais netikinčioms tetoms paaiškinu, jog varliuko nugaroje yra užsegimas, pro kurį galima išversti varliuką į kitą pusę ir pasidaro princas. Varliiukas linksmuolis pats iš savęs labai mielas, o varlytė chamelionas padėjus ant saulės arba palaikius rankose geltonuoja
šiaip jinai yra žalsvai rausva, nuotraukoje matosi, akd pabuvus ant aulės jau geltonuoja. Tikiuosi mažajai varliukų šeimininkei patiks ši linksma trijulė, o varliukų nunešti linkėjimai padės kuo greičiau susveikti ir grįti namo
Na ir varliukas princas nebūtų tikras princas jeigu pa mažąją princesę nuvyktų be dovanos

tai kol kas tiek naujienų iš Valrylių asociacijos. Sekmadienį visa kompanija pasieks savo šeimininkę, ir kai turėsiu žinių, parašysiu
Šponkuti - labai džiugu dėl Špygytės
Panelė Snaigė su paradine uodega
o jau akių žydrumas
Tutuko ir Olio bušido kovos prijuokino
apšalusi Kiara
Giliukas didžiuoasi savo motera
Baukide - tikrai kartais būna sunku rytais darban išeiti, kai Grikis apsikabinęs ryte guli ir neleidžia iš lovos keltis arba paskum mane bėgioja kol aš po namus blaškausi darban ruošdamasi
arba atsistojęs ant užpakalinių kojų apsikabina mane per juosenį ir tooookiom akim žiūri, kiekvieną vakarą sau pasižadu, kad atsikelsiu anksčiau kad turėčiau daugiau laiko darban susruošti, bet kad ir kaip anksti atsikeliu, vistiek tas pats gaunasi, tik daugiau laiko Grikiui paglostyti gaunasi 
Papildyta:
Vaajeeee kokia mažylė Pupa-Uoga
Šponkuti - tai nieko tokio, gali ir be maudymuko
na putom labiau apsidėk 
Papildyta:
Ak dar pamiršau - Busy, salotos liuks
būtinai bandysiu, aš valgiau salotas su kriaušėmis, irgi labai skanu irgaivu, o štai ananasą nebūtau sugalvojusi įdėti, ačiū už gerą mintį
Varlyčių asociacijos spaudos atstovė raportuoja
Visa smagi varliukų kompanija pasirengusi keliauti pas savo mažąją šeimininkę
Merkiantis akį varliukas-linksmuolis, varliukas-princas ir varlytė-chamelionas

Varliukas princas iš tiesų stebuklingas - pabučiavus akimirksniu pavirsta į kuo tikriausią princą
pakšt ir jau sėdi princas vietoj varliuko

stebuklais ir princais netikinčioms tetoms paaiškinu, jog varliuko nugaroje yra užsegimas, pro kurį galima išversti varliuką į kitą pusę ir pasidaro princas. Varliiukas linksmuolis pats iš savęs labai mielas, o varlytė chamelionas padėjus ant saulės arba palaikius rankose geltonuoja
Na ir varliukas princas nebūtų tikras princas jeigu pa mažąją princesę nuvyktų be dovanos

tai kol kas tiek naujienų iš Valrylių asociacijos. Sekmadienį visa kompanija pasieks savo šeimininkę, ir kai turėsiu žinių, parašysiu
Šponkuti - labai džiugu dėl Špygytės
Panelė Snaigė su paradine uodega
Tutuko ir Olio bušido kovos prijuokino
Giliukas didžiuoasi savo motera
Baukide - tikrai kartais būna sunku rytais darban išeiti, kai Grikis apsikabinęs ryte guli ir neleidžia iš lovos keltis arba paskum mane bėgioja kol aš po namus blaškausi darban ruošdamasi
Papildyta:
Vaajeeee kokia mažylė Pupa-Uoga
Šponkuti - tai nieko tokio, gali ir be maudymuko
Papildyta:
Ak dar pamiršau - Busy, salotos liuks
O jau varliuko- princo fainumas!
Šaunuolė, Magnučiuk!
Šaunuolė, Magnučiuk!
Aist - saldžių sapnų
tikrai smagi vieta miegojimui
Labanaktis visoms
Labanaktis visoms
Labas rytas
Kokia aušta diena
,saulė iš pat ryto žeme ridinėjasi.Pasaka
Kokia katytė, vardu Uogytė. Ji britų nulėpausė, jei teisingai supratau?
Varlių desantas
, trūksta žodžių.Daug sveikatos mažylei varlių valdovei.
Aist, sporto salėje miegosi? Atsikėlusi, nori ar nenori turėsi mankštą daryti
Kokia katytė, vardu Uogytė. Ji britų nulėpausė, jei teisingai supratau?
Varlių desantas
Aist, sporto salėje miegosi? Atsikėlusi, nori ar nenori turėsi mankštą daryti
tai ko cia miegat sestadieni ?
Busy kovotojai nemirtingi !!! Karūnos nesiotojos tikekimes nuo sosto maištu nenuvers
Tutuko palaikymo komanda
Aist nusitverus nuleipausiuka niurko
Kurią šalį isirinkai ?
Mūsų Princas Gufis visus ant koju jau sukele , namų kuopimas prasides
Magnuna už varliu priežiūra
Busy kovotojai nemirtingi !!! Karūnos nesiotojos tikekimes nuo sosto maištu nenuvers
Aist nusitverus nuleipausiuka niurko
Mūsų Princas Gufis visus ant koju jau sukele , namų kuopimas prasides
Magnuna už varliu priežiūra