Uffff, parsiradau namo
Varlyčių asociacijos spaudos atstovė raportuoja
Visa smagi varliukų kompanija pasirengusi keliauti pas savo mažąją šeimininkę
Merkiantis akį varliukas-linksmuolis, varliukas-princas ir varlytė-chamelionas

Varliukas princas iš tiesų stebuklingas - pabučiavus akimirksniu pavirsta į kuo tikriausią princą
pakšt ir jau sėdi princas vietoj varliuko

stebuklais ir princais netikinčioms tetoms paaiškinu, jog varliuko nugaroje yra užsegimas, pro kurį galima išversti varliuką į kitą pusę ir pasidaro princas. Varliiukas linksmuolis pats iš savęs labai mielas, o varlytė chamelionas padėjus ant saulės arba palaikius rankose geltonuoja

šiaip jinai yra žalsvai rausva, nuotraukoje matosi, akd pabuvus ant aulės jau geltonuoja. Tikiuosi mažajai varliukų šeimininkei patiks ši linksma trijulė, o varliukų nunešti linkėjimai padės kuo greičiau susveikti ir grįti namo
Na ir varliukas princas nebūtų tikras princas jeigu pa mažąją princesę nuvyktų be dovanos

tai kol kas tiek naujienų iš Valrylių asociacijos. Sekmadienį visa kompanija pasieks savo šeimininkę, ir kai turėsiu žinių, parašysiu
Šponkuti - labai džiugu dėl Špygytės
Panelė Snaigė su paradine uodega

o jau akių žydrumas
Tutuko ir Olio bušido kovos prijuokino

apšalusi Kiara
Giliukas didžiuoasi savo motera
Baukide - tikrai kartais būna sunku rytais darban išeiti, kai Grikis apsikabinęs ryte guli ir neleidžia iš lovos keltis arba paskum mane bėgioja kol aš po namus blaškausi darban ruošdamasi

arba atsistojęs ant užpakalinių kojų apsikabina mane per juosenį ir tooookiom akim žiūri, kiekvieną vakarą sau pasižadu, kad atsikelsiu anksčiau kad turėčiau daugiau laiko darban susruošti, bet kad ir kaip anksti atsikeliu, vistiek tas pats gaunasi, tik daugiau laiko Grikiui paglostyti gaunasi
Papildyta:Vaajeeee kokia mažylė Pupa-Uoga
Šponkuti - tai nieko tokio, gali ir be maudymuko

na putom labiau apsidėk
Papildyta:Ak dar pamiršau - Busy, salotos liuks

būtinai bandysiu, aš valgiau salotas su kriaušėmis, irgi labai skanu irgaivu, o štai ananasą nebūtau sugalvojusi įdėti, ačiū už gerą mintį