Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vidam @ 2016 05 07, 20:44)

Kuri čia rastinukė? Kurią žadėjo pasilikti ir paskui nebegalėjo kad skirėsi? Tai vis tik ją pasiliko ? Šiandien aš labai cekava  biggrin.gif

Taip ta pati. Tik pasiliko ją merginos draugė. Viskas puikiai ten, katinas jai meilinosi, meilinosi kol jį priėmė, dabar draugeliai smile.gif pasisekė jai smile.gif ir namus turi ir draugelį smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Šponkuti labai smagu kad katytė laiminga. O tas matosi iš video, turi namus tas jau labai gerai, bet dar ir draugas uodeguotas šalia tai iš vis smagu wub.gif Ir dėl Špygutės džiugu kad turės savo namučius, aišku jai ir pas tave gerai, bet namai kuriuose bus šeimininkė juk geriau wub.gif Geras tu žmogutis, tik saugok save, matai kad viskas išsisprendžia taip kaip turi būti. O kaip reikalai su motinėle, gal jau jaukesnė patapo ? Ar vaikučiai sveiksta ?
Tiesa, šiandien veši Špygutę sterilizuoti? Lengvos jai operacijos ir greito atsigavimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Busy atgavo ne tik vyrą, bet ir priedą dovanų kalną thumbup.gif

Erendira o kur tu važinėji tokius atstumus ? Ar su darbu susiję ar čia laisvalaikis kiek atsimenu susijęs su motociklais ?
Atsakyti
Aha, man irgi idomu, kur Erendira baladojasi g.gif biggrin.gif

Šponkiau, tai kaip dabar Hipė be Špygalos bus, liūdės, ana gi kaip prisukta būdavo 4u.gif biggrin.gif Baet džiaugiuos labai už ją drinks_cheers.gif

Vidam, nuskilo man biggrin.gif Ten tas žalias katinas, iš praeito dovanų kalno, tiesiog stovėjo gražiai sau prie petruškų, va ir nestūmiau šonan hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Koks gražus sekmadienio rytas 4u.gif
Peržiūrėjau video.Kaip gražu wub.gif Pasisekė katukei.
Labai patiko Rustės megsti katai.
Tikrai, bais įdomu, kaip Pilkutės šeimyna?
Vidam, ko tokia ankstyva, nesimiega ar ką? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Magnuna, ačiū už varliukų priežiūrą 4u.gif princo dovanos wub.gif mažai mergytei - sveikatos 4u.gif
Labai patiko pasakojimas apie gegutę ir tapkes lotuliukas.gif
Grikyčio rytai wub.gif

Tutės kovos thumbup.gif Kiara nustebus, pasipiktinus net ant lentynkačių kur biggrin.gif

Dėl Špygalos smagu, kad turės šeimą, tik Hipei liūdna bus, jos gi draugytės...
Ir rastinukei draugą ir namus rast pavyko wub.gif
Kaip Pilkė ir katukai? 4u.gif

Colombos berniukų meilumas wub.gif o dėžės naikintojas doh.gif

p.Snaigės odiga labai graži wub.gif

Aist miegojimo vieta super bigsmile.gif o Uogytė... wub.gif

Busy instaliacija blink.gif wub.gif aš be žodžių wub.gif
lauktuvės thumbup.gif dublikatai wub.gif
o ar ausų kamštukai veikia, tie kur žadintuvą praleidžia? Aš irgi girdžiu ir paukštukus, ir kaimynus, ir vaikus gretimam kambary..
smagu aišku, bet kaip pasiilgau išsimiegoti...

Mes Klaipėdoj, dičkiui varžybos vakar buvo, tai atvažiavom visi, likom ir nakčiai.
Jūra labai rami vakar buvo, kaip ežeras, bet vis tiek jūra, linkėjimai visoms:
user posted image
Atsakyti
Vajej kokia graži jūra wub.gif drinks_cheers.gif Myliu jūra, kartą į mėnesį aplankau

Žinok Baukide, šnipštas iš tų alia kištukų su filtrais, knarkimą praleidžia dar geriau, nei paprasti, tik jie ne taip erzina ausį 4u.gif Mano viltis žlugo biggrin.gif

Nežinau ar galima tai vadinti instaliacija, bet turiu tai priduoti šeštadienį. Pats konkursas bus 21 gegužės, kviesiu savo bendradarbes pasibūti irgi biggrin.gif

Nuo pat ankstyvo ryto, miško dirbtuvėlėse verda darbas

user posted image

Olis buvau jau nosį sukišęs į sumuštinį, bandė užuosti maisto kvapą biggrin.gif

Laimingos kiaušinienės eskizas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 gegužės 2016 - 07:31
Procesas vyksta, tai klijai džiūsta, tai gruntas, tai modeliuojanti pasta, tai dažai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Busy, dirbk dirbk, kol mūza nepabėgo biggrin.gif Kiek patiekalų padarysi ?

Zundyte, kiek metų tavo ligoniukei ?
Atsakyti
Turiu penkias lėkštes, viena kavai, likusios keturios kiaušinienei skirtos biggrin.gif Mūza nebepabėgs, vizija aiški ir užbaigta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vidam ,trys su puse ,beveik blush2.gif

Mergaitės, varliukai jau pas mergaitę wub.gif ,ji - devintam danguje wub.gif ....ačiū jums visoms dar kartą,jūs nuostabios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausiu todėl kad radau gražių dalykėlių varlyčių tema mirksiukas.gif Lieka tik pasiūti- yra rankinukas, piniginė, pagalvėlė.

*****,koks tas gyvenimas...kiek yra parazitų žmogaus pavidalu ir nieko, o čia tokie maži vaikai turi šitaip kentėti doh.gif Nekalbu apie tėvus...
Papildyta:
Oi, gerai kad negavau bano,o tik žvaigždutes uždėjo vietoj visai nekalto žodžio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 08 gegužės 2016 - 10:30
Labu dienų
Taip gyvenimas neteisingas , bet matyt taip ir bus visada....
Busy faina tavo ideja 4u.gif
Mes vaziuojam i zoo. Oras grazus pranese +24
Pasiruoses kelionei
user posted image
Erendira tai palaikiam gal pirmad atsakys visgi savaitgalis ir tada ziuresim kur labiau apsimoka
Atsakyti