o tai kaip atkapstėt, kad ieško?
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 10, 14:34)
o tai kaip atkapstėt, kad ieško?
Skelbimų buvo rajone, to darželio ūkvedys užmatė, kad katinas panašus. Susiskambinom duotu telefonu, sužinojom, kad čipas turi būti, atsiuntė čipo numerį

katinukui pasisekė

Truputis egzotiško gražumo

Patikrinimas praėjo sklandžiai,baudos neįsūdė,labai nesikabinėjo.
Moliui tik prie akies įdrėksta,pati akis neliesta, tai užteko poros palašinimų, regis jau sveikas.
Vėjas pasitempęs raiščius, vakar miške per gerai palakstė matyt.Gavo vaistų, liepė laikyti ramiai, jokių vedžiojimų, jokių lakstymų. Dar gavom velnių už svorį, per daug sakė sveria, visai kaip ne nykštukinis taksas

Aš irgi dedu ignorą prekybos centrams, neinu ir neisiu.Galiu ir savaitę neiti.

Tai su praėjusiu patikrinimu
Sodinsi ant dietos taksiuką?

busy, tuoj bus pabaigtuvės
Kažin kaip Renatelex, gal jau sūpuoja leliuką ?
Gal kuri atsimenat kokius lašiukus Zundytė patarė nuo alergijos ? Kažkur užsirašiau, o dabar kai reikia neberandu

Kažin kaip Renatelex, gal jau sūpuoja leliuką ?
Gal kuri atsimenat kokius lašiukus Zundytė patarė nuo alergijos ? Kažkur užsirašiau, o dabar kai reikia neberandu

Truputuką sodinsiu, nes man negražu liesas taksas.
Labai dailūs kūrinukai,labai gražūs stalo įrankiai, man tokius būtų gaila paleisti iš rankų.
Aha, smalsu ir man, ar Renatelex neturi lėliuko.
Labai dailūs kūrinukai,labai gražūs stalo įrankiai, man tokius būtų gaila paleisti iš rankų.
Aha, smalsu ir man, ar Renatelex neturi lėliuko.
Juodas jumoras išgirstas fb - Lietuvoje, ypač šiomis dienomis su pieštiniu maistu klestėčiau. Nupiešei lėkštėje patiekalą, sėdi žiūri, nieko nekaštuoja, į pardę eiti nenori, sotiniesi akimis