Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

o tai kaip atkapstėt, kad ieško?
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 10, 14:34)
o tai kaip atkapstėt, kad ieško?

Skelbimų buvo rajone, to darželio ūkvedys užmatė, kad katinas panašus. Susiskambinom duotu telefonu, sužinojom, kad čipas turi būti, atsiuntė čipo numerį rolleyes.gif
Atsakyti
tai gerai kad viskas gerai baigėsi smile.gif
Atsakyti
katinukui pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
Erendiriuk, saunuole Tu wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Snaigute su maiseliu super ziurisi...O jau tokios nekaltos akeles bigsmile.gif

Mes prisidedam prie akcijos ir i Maxima kojos nekelem.

Vakaras, akiai merkias... ax.gif
Papildyta:
Lisiteja, per darbus nebuvo kaip parasyt, bet laikiau kumscius uz Tave. Kaip sekesi? Ar viskas gerai?

Atsakyti
cray.gif man teko uzeiti ... Vaikas paskambino, darbu pamokai reik baltos duonos, teko kulniuot, nieko daugiau neemiau!!!! Ryt dienos meniu suplanuotas, uzsakinejam picas, pardes ignoruojam 😇
Atsakyti
Labvakar 4u.gif

Erendira, Ruste, Šponkiau jum tūkstantis balionų už pasiaukojimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Net nepastebėjau dirbadama savo miško dirbtuvėlėse, kad jau taip vėlu. Pradėjau gal apie 18 val. Bet užtat dar du darbai beveik baigti, liko paskutinis.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image
Truputis egzotiško gražumo ax.gif
Patikrinimas praėjo sklandžiai,baudos neįsūdė,labai nesikabinėjo.
Moliui tik prie akies įdrėksta,pati akis neliesta, tai užteko poros palašinimų, regis jau sveikas.
Vėjas pasitempęs raiščius, vakar miške per gerai palakstė matyt.Gavo vaistų, liepė laikyti ramiai, jokių vedžiojimų, jokių lakstymų. Dar gavom velnių už svorį, per daug sakė sveria, visai kaip ne nykštukinis taksas blush2.gif
Aš irgi dedu ignorą prekybos centrams, neinu ir neisiu.Galiu ir savaitę neiti. irnesakyk.gif
Atsakyti
Tai su praėjusiu patikrinimu 4u.gif Sodinsi ant dietos taksiuką?
Atsakyti
busy, tuoj bus pabaigtuvės thumbup.gif

Kažin kaip Renatelex, gal jau sūpuoja leliuką ?

Gal kuri atsimenat kokius lašiukus Zundytė patarė nuo alergijos ? Kažkur užsirašiau, o dabar kai reikia neberandu doh.gif
Atsakyti
Truputuką sodinsiu, nes man negražu liesas taksas.

Labai dailūs kūrinukai,labai gražūs stalo įrankiai, man tokius būtų gaila paleisti iš rankų.
Aha, smalsu ir man, ar Renatelex neturi lėliuko.
Atsakyti
Juodas jumoras išgirstas fb - Lietuvoje, ypač šiomis dienomis su pieštiniu maistu klestėčiau. Nupiešei lėkštėje patiekalą, sėdi žiūri, nieko nekaštuoja, į pardę eiti nenori, sotiniesi akimis biggrin.gif
Atsakyti