Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Magnuna @ 2016 05 11, 08:32)
Labas rytas  4u.gif
Vidam - ačiū  4u.gif  užsirašiau

O jei pamirsi, pas mane yra uzrasuose. Skambink arba i az, nes galiu ir nepamatyt klausimuko ax.gif

Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Vėtriuk 4u.gif turėsiu omeny smile.gif
Grikelio linksmybės smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, vakar Špygius išvažiavo matuotis naujų namų. Pradžioje slėpėsi po spinta, o 23h jau gulėjo prie kojų ir murkė biggrin.gif
Atsakyti
Šponkuti - geros žinios 4u.gif
Kaži kur Aist pradingusi g.gif
Ir kaži kai pasibaigė vakarykščio amerikietiško katino istorija, tikiuosi pasiėmė jį šeimininkai 4u.gif
Atsakyti
Vai tas Grikelis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif koks išdykėlis.
Žinai Magnuna tavo katinai turi panašumų su mano ir sesers katukais biggrin.gif
Kruopa tai kaip mano Friskė, ne tik kad abi rainos, bet ir iš būdo yra panašios. Tik taviškė gal ne tokia išdykusi, na ji gal bent jau paryčiais neieško kuo užsiimti biggrin.gif Bet tie tokie abiejų žvilgsniai, na man tikrai panašu.
Na o Grikelis man panašus ir ne tik spalviškai į sesers Murklį.

Kaip smagu dėl Špygiaus thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

Aist ir aš pasigedau rolleyes.gif tikiuosi, kad viskas gerai 4u.gif

Grikutis thumbup.gif
Atsakyti
Tik sakė keista katė, nes nei ėda, nei į tuliką einą. Slepiasi, o su glostymais išsivilioja, kol glosto būna šalia, murkia, nustojus glostyti, pabėga ir vėl slepiasi biggrin.gif nu nieko apsipras Špygius ir bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Rariuk - parodyk prie progos Murklį 4u.gif Kruopa rytais rėkauja prie durų, vis reikalauja į svečius eiti doh.gif aš jai sakau, kad eitų į kalendorių pasižiūrėti kada šeštadienis bus bet ji neklauso smile.gif
Taigis manęs visi turi klausyti
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
o kas ten per muzikalus priedas toks prie draskyklės? paminkštinimas Grikio pūstiems šonams ar kažkas kito? biggrin.gif

Šponkiuk, džiugu dėl Špygalos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 11 gegužės 2016 - 08:30
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 11, 08:14)
Rariuk - parodyk prie progos Murklį  4u.gif  Kruopa rytais rėkauja prie durų, vis reikalauja į svečius eiti  doh.gif  aš jai sakau, kad eitų į kalendorių pasižiūrėti kada šeštadienis bus bet ji neklauso  smile.gif
Taigis manęs visi turi klausyti

Taip Kruopuko visi turi klausyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Friskė manęs visai neklauso, gali bartis, rėkti, ji apsisukusi vistiek savo padarys. Dabar tai ko tai Kuba neįtinka, vis apšnypščia, bet ta nepaiso biggrin.gif nepristoja, eina ten kur jai reikia biggrin.gif

Murklys biggrin.gif na spalviškai gal ir ne visai panašus į Grikį ,pas jį daugiau baltos spalvos, bet jis irgi toks pamaiva biggrin.gif Tik nuotraukos senos blush2.gif , naujesnių neturiu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba,

Labai smagu dėl Špygutės smile.gif

Grikis kad linksminasi, fainuolis biggrin.gif

Rariuk, sveikatėlės Funtikui daug daug 4u.gif na ir globotinukam namučius greičiau surasti 4u.gif

O mes šiandien į darbą keturiese atvarėm smile.gif

user posted image

varom

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 11 gegužės 2016 - 08:50
Labas rytas 4u.gif

Ruste 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Busy, o konkursas kada?

Lisitėjai daug jėgų darbuose. Kas per žydintis medelis toks cekavas?

Magnunos balkono poilsinė thumbup.gif

QUOTE(Magnuna @ 2016 05 11, 08:48)
Šponkuti - geros žinios  4u.gif
Kaži kur Aist pradingusi  g.gif
Ir kaži kai pasibaigė vakarykščio amerikietiško katino istorija, tikiuosi pasiėmė jį šeimininkai  4u.gif

Viskas baigėsi kuo puikiausiai thumbup.gif

Pasirodo, katinas su savo broliu atvyko su garbaus amžiaus šeimininkais iš San Francisko. Prieš kokios pusantros savaitės jiems išvykstant į sodą paspruko pro duris doh.gif Pasigesta buvo tik grįžus, jo brolis liūdėjo ir nieko neėdė, raudojo vaikščiodamas po namus. Močiutė vaikščiojo su nuotraukom po rajoną, o katinas taip sulyso per tą laiką, kad nepažint... Na ir šiaip, labai jau pas mus kas kreipia dėmesį į katinus. Bet dabar visi namie ir laimingi thumbup.gif Užregistruos čipus rolleyes.gif

Oj Diinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 gegužės 2016 - 08:54