Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Busy -ir šitas labai linksmas darbelis thumbup.gif specialiai per telefoną pasmalsavau ar šįvakar dirba miško dirbtuvėlės 4u.gif smile.gif labai smalsu koks bus paskutinis darbelis 4u.gif
Apie Renetelexx ir aš vis pagalvoju smile.gif turbūt jau sūpuoja ant rankų savo mažylį ar mažylę 4u.gif lauksim kada mums parašys naujienas 4u.gif
Lisitėja - fain kad patikrinimas gerai praėjo 4u.gif vėjui su Moliuku - sveikatėlės 4u.gif
Vidwm - ir aš kažkur užsirašiau lašiukų pavadinimą. O ne Erodė patarė kokius lašiukus lašinti? Ryt vakare savo PC pabandysiu paieškoti, gal kur išsaugojau g.gif
Pas mus prasidėjo karkvabalių sezonas doh.gif savo laiku Mauras išmokino Kruopą kaip juos pro plyšį tarp balkono grindų ir stiklo reikia gaudyti. Pirmąjį Kruopa jau pasigavo. Liepiau nenešti triobon. Jau parsinešė doh.gif liepiau net negalvoti neštis į lovą. Kaži ar nepabusiu karkvabaliais apdėliota doh.gif dar didžiulis uodas įskrido, tai dabar galvoju ar pirma karkvabalį sušluoti ar uodą pagauti g.gif
Atsakyti
Dirba, dirba, aš kaip studentas, paskutinę vos ne naktį dirbu, todėl reikia pasispitrinti laugh.gif bet jau nebedaug liko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakaras, Busy, tris balionus iš tūkstančio paimsiu. Nesijaučiu kažkokia didvyrė, kaip tik būna, kad galvoju, kad galėčiau padaryti daugiau, bet nespėju, o kartais ir nenoriu...

Kačių globa, pažintis su jumis, draugystė su prieglauda atnešė man labai daug, tikėjimo, kad esu reikalinga, džiaugsmo, kad mano rankų darbas vertinamas, na faktas, ir finansinės naudos irgi, kurios mum tikrai reikia (faktas, kad mieliau užsidirbti, nei imti dykai), tad tęsiam ir toliau tuo pačiu būdu - pasilaikant už oro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 05 10, 21:02)
Kačių globa, pažintis su jumis, draugystė su prieglauda atnešė man labai daug, tikėjimo, kad esu reikalinga, džiaugsmo, kad mano rankų darbas vertinamas

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Magnuna tu teisi,tikrai Erode patarė dėl alergijos 4u.gif Paieškojau senoj temoj ir radau jos postą smile.gif
Atsakyti
Vidam - šaunu 4u.gif parašyk prašau tų lašiukų pavadinimą. Šį kartą gal užsirašysiu taip kad nepamesčiau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lecrolyn lašiukai akims nuo alergijos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vidam - ačiū 4u.gif užsirašiau ir įsidėjau į piniginę smile.gif
Ilsėjomės vakar smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas, kaip gražu pro langą, miškas matosi wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Norėčiau pailsėti su kačiukais, ar su šuniukais.Bet nieko nebus, varau darban vėl.Kolegė susirgo, jau trečia diena dirbu, dar ir rytdiena nusišviečia doh.gif
Geros dienos visoms , gero poilsio gyvuliukams 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Viską sekam, viską skaitom, viską matom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Busy tavo darbai kokie faini. Ot pavydžiu žmonėms turintiems tokių gabumų. Zundytės kokie darbai gražūs (beje ačiū tau labai 4u.gif )

Katinukus visus irgi giriu thumbup.gif

Na o Faksas penktadienį pristatytas į prieglaudėlę. Iš pradžių labai pasimetęs buvo, pasislėpė, bet išgirdęs mano balsą išlindo, gal pažino g.gif Paskui sekmadienį buvau ten, tvarkiausi, tai kai įėjus pašaukiau, tai irgi išlindo ir sukiojosi ten kol tvarkiau. Labai gražuolis didelis katinas. Gaila, kad fotiką buvau pamiršusi. Viliuosi, kad greit suras namus.
Na ir Kuba jau po skiepuko pradeda po truputį dairytis namų. Reiks šiandien fotosesiją visų padaryt.
Funtuko būsena pagerėjusi. Su dietiniu maistuku jam sunku, lieka alkanas, nes nevalgo, tad tenka šiek tiek gudrauti ir kelis gabaliukus įdėti jo buvusio maistuko. Tačiau įtariu vakar suprato mano apgaulę biggrin.gif
Atsakyti
Rariuk - Faksiukui su Kuba linkiu kuo greičiau atrasti savo namus. Faksiuką būtų labai įdomu pamatyti 4u.gif Mūsų temos senjorui Funtukui - daug daug sveikatos 4u.gif
Busy - je turiu gabaliuką miško pro langą smile.gif labai tuo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti