Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Weronica - tavo dunčiui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Busy , kiaušių epopėja thumbup.gif wub.gif Tikrai turi menininko gyslelę - kiekvienas tavo darbas "su charakteriu" thumbup.gif

Erendiros vaikų darželio nuotraukų laukiu blush2.gif ,o Erendirai 4u.gif už didelę širdį thumbup.gif

Rariuk,sveikatytės Funtukui 4u.gif ,parašyk savo sąskaitos nrkkai galėsiu kiek pervesiu būtent Funtuko konservukams 4u.gif

Weronica,užuojauta dėl dunčio,žinau ką tai reiškia,man kiek padėdav ant dantenų sūrių lašinių skibelytę uždėt-ir skanu ir kartą man pūlinį į viršų iškėlė,pratrūko jis ir palengvėjo
Atsakyti
Zundyte, esu paruosusi siuntinuka mergaitei ir tau kai ka prie kavos. Rasyk adresa 4u.gif
Atsakyti
kažkos dantų siaubas , man vakar pradėjo taisyti , ta stomatologė sakė arba jus kvėpuokit arba nualpsit man čia ant kėdės lotuliukas.gif Nu ***** žinokit tikrai net vos kvėpuoti ėjo kaip baisu doh.gif
ale dabar pravėrė kažką kas žiauriai skaudėjo net vaistai neveikė, uždėjo vaistų gydys ir taisys 4u.gif
Diinka Erendira sėkmės mažyliams 4u.gif

Busy darbai labai labai netgi žiūrimi ir valgomai atrodomi biggrin.gif Kadangi po danties taisymo tai be pusryčių tai man žiūrint į tuos kiaušus seilės tysta biggrin.gif
Atsakyti
Lašinių kaip tik turiu, reiks pabandyt smile.gif

Sagyte, likimo drauge, as irgi be pusryčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 12 gegužės 2016 - 10:08
Busy, kas toliau planuose su rankdarbiais?

Weronika 4u.gif

Erendira, lauksim foto pasicekavinimui

Merginos, jei Špyga liks anuos namuose, tai parsivešiu pilkiukus vaikus pas save, tik dabar galvoju, kiek juos dar laikyti su mama ir kada pradėt socializuoti.. Dar su MB mama nederinom, bet tikiuosi sutarsim, kad katė paleidžiam pas ją ir jei neneš kudašių, kad lauke turės induką su maistu.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 12, 10:10)
Busy, kas toliau planuose su rankdarbiais?

Kuriais? Sitie keliauja i R.Kryziu, o kitu nera bigsmile.gif

Sagyte vargsytes jus abi su Weronika unsure.gif

Tai jau tvirtai galima sveikinti Spygala su naujais namais 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 gegužės 2016 - 10:24
Šponkiau, o kiek dabar vaikams? Tokioj situacijoje socializuot geriausia kai pradės patys valfgyti. Aišku, gaila nuo mamos paimti, bet labai ilgai laukt irgi negerai. Gal kokių 6 savaičių?

Labai laikau kumščius už Špygutę, kad būtų radusi tikrus namus.
Atsakyti
Dabar jiems 1 mėnuo. Tai po poros sav turbūt ir reikės imti g.gif
Atsakyti
kas čia su tais dunčiais pasidarė... o dar toms, kurios dantistuose baubus mato g.gif Mano dukrai irgi "pakėlė" dantį, o ji.... tų baubų daktarų bijo labiau už labai scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 12, 12:08)
Dabar jiems 1 mėnuo. Tai po poros sav turbūt ir reikės imti  g.gif

Reikia, kad pradėtų patys normaliai maitintis, sasiuką jau graužtų tad jau galima.... 4u.gif (kitaip turėsi vargo)
Laba

Busy...paskutinė lėkštė iš vis tease.gif labai norėčiu blush2.gif biggrin.gif

Erendira sveikinimai 4u.gif (mačiau FB dar prieš tau pasiskelbiant ...kažkaip pagalvojau , kasd kaip tik tau smile.gif 4u.gif , bet pas mane bus daugiau 3+ 5 su mamka.....jau ryt , taigi
Dideliausias AČIŪ Erendirai ir Magnunai už pienuką ir konservus 4u.gif

Weronika, Sagyte 4u.gif 4u.gif

maniškiai šiandien palikti namie...su MB - 2 bernai (šįryt) 32o it 230g ir aktyvuolė mergička -270g
Atsakyti
Erendiriuk, stiprybes Tau 4u.gif Saunuoliuke wub.gif Parodyk foto maziuliu, a? Su visu Pedru ir Runceliu ax.gif

O as saviskius jau kita treciadieni paliksiu vienus namie. Kas antra, trecia diena ateis mama. Jatau kaip bijau unsure.gif verysad.gif ir dar 10 dienu. Nenoriu ale atostogai yra atostogai...
Papildyta:
Diinka, oho koks darzelis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti