Weronica - tavo dunčiui
Labas rytas,
Busy , kiaušių epopėja
Tikrai turi menininko gyslelę - kiekvienas tavo darbas "su charakteriu"
Erendiros vaikų darželio nuotraukų laukiu
,o Erendirai
už didelę širdį
Rariuk,sveikatytės Funtukui
,parašyk savo sąskaitos nrkkai galėsiu kiek pervesiu būtent Funtuko konservukams
Weronica,užuojauta dėl dunčio,žinau ką tai reiškia,man kiek padėdav ant dantenų sūrių lašinių skibelytę uždėt-ir skanu ir kartą man pūlinį į viršų iškėlė,pratrūko jis ir palengvėjo
Busy , kiaušių epopėja
Erendiros vaikų darželio nuotraukų laukiu
Rariuk,sveikatytės Funtukui
Weronica,užuojauta dėl dunčio,žinau ką tai reiškia,man kiek padėdav ant dantenų sūrių lašinių skibelytę uždėt-ir skanu ir kartą man pūlinį į viršų iškėlė,pratrūko jis ir palengvėjo
Zundyte, esu paruosusi siuntinuka mergaitei ir tau kai ka prie kavos. Rasyk adresa
kažkos dantų siaubas , man vakar pradėjo taisyti , ta stomatologė sakė arba jus kvėpuokit arba nualpsit man čia ant kėdės
Nu ***** žinokit tikrai net vos kvėpuoti ėjo kaip baisu
ale dabar pravėrė kažką kas žiauriai skaudėjo net vaistai neveikė, uždėjo vaistų gydys ir taisys
Diinka Erendira sėkmės mažyliams
Busy darbai labai labai netgi žiūrimi ir valgomai atrodomi
Kadangi po danties taisymo tai be pusryčių tai man žiūrint į tuos kiaušus seilės tysta
ale dabar pravėrė kažką kas žiauriai skaudėjo net vaistai neveikė, uždėjo vaistų gydys ir taisys
Diinka Erendira sėkmės mažyliams
Busy darbai labai labai netgi žiūrimi ir valgomai atrodomi
Lašinių kaip tik turiu, reiks pabandyt 
Sagyte, likimo drauge, as irgi be pusryčių
Sagyte, likimo drauge, as irgi be pusryčių
Busy, kas toliau planuose su rankdarbiais?
Weronika
Erendira, lauksim foto pasicekavinimui
Merginos, jei Špyga liks anuos namuose, tai parsivešiu pilkiukus vaikus pas save, tik dabar galvoju, kiek juos dar laikyti su mama ir kada pradėt socializuoti.. Dar su MB mama nederinom, bet tikiuosi sutarsim, kad katė paleidžiam pas ją ir jei neneš kudašių, kad lauke turės induką su maistu.
Weronika
Erendira, lauksim foto pasicekavinimui
Merginos, jei Špyga liks anuos namuose, tai parsivešiu pilkiukus vaikus pas save, tik dabar galvoju, kiek juos dar laikyti su mama ir kada pradėt socializuoti.. Dar su MB mama nederinom, bet tikiuosi sutarsim, kad katė paleidžiam pas ją ir jei neneš kudašių, kad lauke turės induką su maistu.
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 12, 10:10)
Busy, kas toliau planuose su rankdarbiais?
Kuriais? Sitie keliauja i R.Kryziu, o kitu nera
Sagyte vargsytes jus abi su Weronika
Tai jau tvirtai galima sveikinti Spygala su naujais namais
Šponkiau, o kiek dabar vaikams? Tokioj situacijoje socializuot geriausia kai pradės patys valfgyti. Aišku, gaila nuo mamos paimti, bet labai ilgai laukt irgi negerai. Gal kokių 6 savaičių?
Labai laikau kumščius už Špygutę, kad būtų radusi tikrus namus.
Labai laikau kumščius už Špygutę, kad būtų radusi tikrus namus.
Dabar jiems 1 mėnuo. Tai po poros sav turbūt ir reikės imti
kas čia su tais dunčiais pasidarė... o dar toms, kurios dantistuose baubus mato
Mano dukrai irgi "pakėlė" dantį, o ji.... tų baubų daktarų bijo labiau už labai
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 12, 12:08)
Reikia, kad pradėtų patys normaliai maitintis, sasiuką jau graužtų tad jau galima....
Laba
Busy...paskutinė lėkštė iš vis
Erendira sveikinimai
Dideliausias AČIŪ Erendirai ir Magnunai už pienuką ir konservus
Weronika, Sagyte
maniškiai šiandien palikti namie...su MB - 2 bernai (šįryt) 32o it 230g ir aktyvuolė mergička -270g