O kas buvo Funtukui? Aš tikrai kažką pravėpsojau.
Žinau, kad jis vyriausias mūsų temos katinas, o tai jam sveikata buvo pašlijus?
Diinka, o kur mažių mama? Ar jie išmesti buvo?
Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.Kai būna obuolių metai, užknisa obuolius varyti į konteinerį, tai šita tokių rūpesčių nekelia.

Diinka, o kur mažių mama? Ar jie išmesti buvo?
Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.Kai būna obuolių metai, užknisa obuolius varyti į konteinerį, tai šita tokių rūpesčių nekelia.
QUOTE(busycat @ 2016 05 11, 20:34)
Šaunu, šaunu

Sveikos
Prisiduodu
viskas su manim gerai, tik labai gyvenimo tempai intensyvūs šiuo metu. Kaip voverė sukuosi. Darbas žmogų puošia, tai jau puošiuosi ir puošiuosi, kad net į tūliką nebelieka laiko subėgiot.
namie šiandien centrinį siurblį kažkaip sugebėjau sudegint
anyta atlėkusi į tobulinimosi kursus 3 dienom pas mus apsistojo. Ji labai miela moteris, gera man su ja bendrauti
Busy žiauriai gražūs darbai
Diinkai sėkmės su naujais mažiais.
Erendira, smagu, kad laimingai viskas išsisprendė su pasimetėliu
Grikis su Kruopa atsipalaidavę
Kostas vargstantis
Na ir visi kiti... Giriu...

Prisiduodu

Busy žiauriai gražūs darbai

Diinkai sėkmės su naujais mažiais.

Erendira, smagu, kad laimingai viskas išsisprendė su pasimetėliu

Grikis su Kruopa atsipalaidavę

Kostas vargstantis

Na ir visi kiti... Giriu...
Sveikos,seniai matytos
Kaip gerai ,sėkmės jai
Kokia tu geraširdė...
ačiū
,aš kasdien viską skaitau,tik nerašau,viską žinau,net senas temas perskaičiau,kur buvo neskaityta
,vyras neblogai,sveiksta
O mes neturim obuolių(labai mažos dar obelaitės),gaila,kai žmonės tokį gėrį išmeta...o tai jūs nei valgot,nei sulčių spaudžiat,nei obuolienių neverdat?

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 11, 08:42)
Labas rytas, vakar Špygius išvažiavo matuotis naujų namų. Pradžioje slėpėsi po spinta, o 23h jau gulėjo prie kojų ir murkė 

Kaip gerai ,sėkmės jai

QUOTE(diinka @ 2016 05 11, 12:47)
Labai ačiū mergičkos
kol kas mes dar mažai valgom, už gero pusvalandžio eisiu lankyt, pamaitint. Sėdi nabagučiai sandėly (šilta ten) bokse, tik kokiom 10-15 min išleidžiu, kai maitinu, darbe gi nieks nežino....šefas neleistų
, bet jie dar pagrinde miega, kai nevalgo, tai pamaitinu, pervystau ir toliau miega 

Kokia tu geraširdė...
QUOTE(Vidam @ 2016 05 11, 21:08)
ačiū

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 21:35)
O mes neturim obuolių(labai mažos dar obelaitės),gaila,kai žmonės tokį gėrį išmeta...o tai jūs nei valgot,nei sulčių spaudžiat,nei obuolienių neverdat?
Kukū
Ir aš pradėjau globos sezoną
turiu 4 plaukuotus kokių 5 sav. Cepeliukus, iš kurių viena mergutė ypatinga - dukart mažesnė už kitus, tokia pelėdikė

Nežinau ar sveikinti tave su tuo Erendira, bet sezonas yra sezonas
Žydryne, tai gera žinia
Aist, čia darbiniai reikalai taip tave įsuko?
Magnun, ačiū, va dar parodau paskutinius potepius. Ir miško dirbtuvėlės kuriam laikui užsidaro
Piešti nelengva, baigu užupakalį nusėdėt
Ačiū visoms, kad žiūrėjot, glostėt man per kutnerį ir kitaip palaikėt
Dabar ramiai galiu laukti renginio

Žydryne, tai gera žinia

Magnun, ačiū, va dar parodau paskutinius potepius. Ir miško dirbtuvėlės kuriam laikui užsidaro

Piešti nelengva, baigu užupakalį nusėdėt

QUOTE(busycat @ 2016 05 11, 21:44)
Taip.
Labai puikūs, Busy, tavo darbai.

Erendira, sveikinu su nauju vaikų darželiu! Sėkmingo augimo ir pasidovanojimo mazgiams

Žydryne, džiugu, kad vyrui geryn.

Labanakt, einu lovon.
QUOTE(Aist @ 2016 05 11, 22:12)
Taip.
Kabinčiau pas save su džiaugsmu.

Na, žinant kokius tu darbus kabiniesi namie, tai man didžiulis pagyrimas

Nepersidirbk
Aš vėl Kivukos pasiilgau, jai gaila pasirodyt ar ką

Labas rytas

Busy, paskutiniai kūrinukai

Nieko sau Erendiros sezonas,

Žydryne, džiugu, kad TB sveiksta.O dėl obuoliukų tu visiškai teisi.Žinau negalima jų mėtyti. Bet visko patys nesunaudojam, mūsų šeima labai maža liko.Aišku,daug išdalinu. Bet va kai porą kartų išgirdau, jei ATVEŠIU į namu, tai paims, tai visai rankos nusviro.Geriau prie konteinerio paliksiu, gal kam pravers.
Vėl lekiu darbelin, gal jau rytoj nebereikės, nusibodo juodai.

Geros dienos visiems

Bet tai kokio gražaus ryžumo katinas Molis, tikras laimės nešėjas

Labas rytas
Busy - su darbų pabaigtuvėm
šauniai padirbėjai
daba lauksime pačio renginio, žinoma nepamiršk pafotografuoti kad paskum mums parodyti
Nakti is sargas Moliukas
Erendira -
kaip pas tave reikalai su pienu ir konservais? Pati su kitais daliniesi o tau pačiai penki mažyliai kliuvo

Busy - su darbų pabaigtuvėm

Nakti is sargas Moliukas

Erendira -