Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Magnun, dėrbu tuo klausimu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O kas buvo Funtukui? Aš tikrai kažką pravėpsojau. blush2.gif Žinau, kad jis vyriausias mūsų temos katinas, o tai jam sveikata buvo pašlijus?
Diinka, o kur mažių mama? Ar jie išmesti buvo?

Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.Kai būna obuolių metai, užknisa obuolius varyti į konteinerį, tai šita tokių rūpesčių nekelia.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 11, 20:34)
Magnun, dėrbu tuo klausimu  biggrin.gif

Šaunu, šaunu thumbup.gif galvojau kokis bus paskutinis darbelis biggrin.gif jau matau, kad irgi labai smagus thumbup.gif eina sau, kokia tu pilna smagių idėjų clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisiduodu biggrin.gif viskas su manim gerai, tik labai gyvenimo tempai intensyvūs šiuo metu. Kaip voverė sukuosi. Darbas žmogų puošia, tai jau puošiuosi ir puošiuosi, kad net į tūliką nebelieka laiko subėgiot. bigsmile.gif namie šiandien centrinį siurblį kažkaip sugebėjau sudegint blink.gif anyta atlėkusi į tobulinimosi kursus 3 dienom pas mus apsistojo. Ji labai miela moteris, gera man su ja bendrauti smile.gif
Busy žiauriai gražūs darbai thumbup.gif
Diinkai sėkmės su naujais mažiais. 4u.gif
Erendira, smagu, kad laimingai viskas išsisprendė su pasimetėliu thumbup.gif
Grikis su Kruopa atsipalaidavę wub.gif
Kostas vargstantis lotuliukas.gif
Na ir visi kiti... Giriu...
Atsakyti
Sveikos,seniai matytos 4u.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 11, 08:42)
Labas rytas, vakar Špygius išvažiavo matuotis naujų namų. Pradžioje slėpėsi po spinta, o 23h jau gulėjo prie kojų ir murkė biggrin.gif

Kaip gerai ,sėkmės jai 4u.gif
QUOTE(diinka @ 2016 05 11, 12:47)
Labai ačiū mergičkos  wub.gif  kol kas mes dar mažai valgom, už gero pusvalandžio eisiu lankyt, pamaitint. Sėdi nabagučiai sandėly (šilta ten) bokse, tik kokiom 10-15 min išleidžiu, kai maitinu, darbe gi nieks nežino....šefas neleistų verysad.gif , bet jie dar pagrinde miega, kai nevalgo, tai pamaitinu, pervystau ir toliau miega smile.gif

Kokia tu geraširdė...
QUOTE(Vidam @ 2016 05 11, 21:08)
Ale tikrai Aist dingo ir Žydrynė nepasirodo, kažin kaip jos vyrui sekasi  g.gif

ačiū 4u.gif ,aš kasdien viską skaitau,tik nerašau,viską žinau,net senas temas perskaičiau,kur buvo neskaityta smile.gif ,vyras neblogai,sveiksta smile.gif
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 21:35)
Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.Kai būna obuolių metai, užknisa obuolius varyti į konteinerį, tai šita tokių rūpesčių nekelia.

O mes neturim obuolių(labai mažos dar obelaitės),gaila,kai žmonės tokį gėrį išmeta...o tai jūs nei valgot,nei sulčių spaudžiat,nei obuolienių neverdat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 11 gegužės 2016 - 21:00
Kukū biggrin.gif Ir aš pradėjau globos sezoną rolleyes.gif turiu 4 plaukuotus kokių 5 sav. Cepeliukus, iš kurių viena mergutė ypatinga - dukart mažesnė už kitus, tokia pelėdikė wub.gif
Atsakyti
Nežinau ar sveikinti tave su tuo Erendira, bet sezonas yra sezonas drinks_cheers.gif

Žydryne, tai gera žinia thumbup.gif

Aist, čia darbiniai reikalai taip tave įsuko?

Magnun, ačiū, va dar parodau paskutinius potepius. Ir miško dirbtuvėlės kuriam laikui užsidaro drinks_cheers.gif

Piešti nelengva, baigu užupakalį nusėdėt biggrin.gif Ačiū visoms, kad žiūrėjot, glostėt man per kutnerį ir kitaip palaikėt 4u.gif Dabar ramiai galiu laukti renginio

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 11, 21:44)
Aist, čia darbiniai reikalai taip tave įsuko?

Taip.
Labai puikūs, Busy, tavo darbai. thumbup.gif Kabinčiau pas save su džiaugsmu. mirksiukas.gif

Erendira, sveikinu su nauju vaikų darželiu! Sėkmingo augimo ir pasidovanojimo mazgiams 4u.gif

Žydryne, džiugu, kad vyrui geryn. thumbup.gif

Labanakt, einu lovon.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 11, 22:12)
Taip.
Labai puikūs, Busy, tavo darbai.  thumbup.gif  Kabinčiau pas save su džiaugsmu.  mirksiukas.gif

Na, žinant kokius tu darbus kabiniesi namie, tai man didžiulis pagyrimas thumbup.gif 4u.gif

Nepersidirbk

Aš vėl Kivukos pasiilgau, jai gaila pasirodyt ar ką g.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Labas rytas 4u.gif O jūs dar miegat?Greitai riskitės iš patalų,o aš visą naktį nemiegojau, kiemą saugojau. ax.gif

Busy, paskutiniai kūrinukai thumbup.gif
Nieko sau Erendiros sezonas, verysad.gif tik gerai, kad nenukišo kur negalima būtų rasti. Kai tavo ranka laiminga, tai tikiu jie ras pačius geriausius namus, ir neprisimins išdavystės.
Žydryne, džiugu, kad TB sveiksta.O dėl obuoliukų tu visiškai teisi.Žinau negalima jų mėtyti. Bet visko patys nesunaudojam, mūsų šeima labai maža liko.Aišku,daug išdalinu. Bet va kai porą kartų išgirdau, jei ATVEŠIU į namu, tai paims, tai visai rankos nusviro.Geriau prie konteinerio paliksiu, gal kam pravers.
Vėl lekiu darbelin, gal jau rytoj nebereikės, nusibodo juodai. blush2.gif
Geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
Bet tai kokio gražaus ryžumo katinas Molis, tikras laimės nešėjas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Busy - su darbų pabaigtuvėm 4u.gif šauniai padirbėjai thumbup.gif daba lauksime pačio renginio, žinoma nepamiršk pafotografuoti kad paskum mums parodyti 4u.gif
Nakti is sargas Moliukas 4u.gif
Erendira - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip pas tave reikalai su pienu ir konservais? Pati su kitais daliniesi o tau pačiai penki mažyliai kliuvo 4u.gif
Atsakyti