Labas rytas
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 21:35)
Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.
Man labai
Na, prisiduodu su informacija
Kačiukų yra 4 - vienas pūkuotas ryžiulis, dvi pūkuotos juodai-marmuriukės ir viena pūkuota 2 kartus už visus mažesnė juoda mergytė. Nešiuos į kliniką pasiklaust, ar viskas jai ok. Nes šiaip kūdutė tokia, bet konservukus ėda, į tualetą gražiai eina, tik lėtesnė, nei kiti.
Jiems maždaug 5 savaitės - tik ką pradėję pratintis prie maisto. Pafotografuosiu gal vakare. dabar karantinuojami narve.
Vidam, atsiradimo istorija kaip ir kasmet - 5 ryto prie prieglaudos vartų dėžėje juos rado šunų pavedžiot atėjusi savanorė. Tai ir gavau juos, buvau pasisakiusi, kad globosim mažiukus
Oi,
Busy tai kiek darbelio serijų bus?
Smagu užmačius
Aist ir
Žydrynę
Magnun, su pienu ir konservais pas many viskas tvarkoj - pradžiai gavau išlaikymą iš preigaludos

Bet ačiū, kad rūpiniesi
Savaitgalį bandysiu mažius leist iš narvuko, dabar da pastebėsiu, ar visi normaliai valgo, kakoja ir t.t. Vaikai labai gražūs, manau, greit pasidovanos
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...