Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas 4u.gif
Erendira taip buvo pasiilgusi mažiukų tai net penkis gavo, kad iki valiai atsidžiaugtų 4u.gif biggrin.gif Bus darbo Pedrui ir Runceliui kol visus išpraus wub.gif Linkiu kad gerai augtų ir sėkmingai visus išleistum iš namų 4u.gif Papasakok atsiradimo istoriją ar globos namai įpiršo ar kur radai ? Ir aišku foto norisi.

Busy turi būtinai pabandyti tapyti, tikrai turėtų gautis, moki atspalvius daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 20:35)
O kas buvo Funtukui? Aš tikrai kažką pravėpsojau. blush2.gif Žinau, kad jis vyriausias mūsų temos katinas, o tai jam sveikata buvo pašlijus?

Pirmiausia labas rytas visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Busy norisi girti ir girti , na gražu ir įdomu thumbup.gif

Mažiukų , kad užderėjo smile.gif

Lisitėja Funtukui inkstų nepakankamumas, nėra siaubingi rodikliai, bet jie jau virš normos. Labai sukūdęs buvo, dabar šiek tiek savijauta pagerėjo, gauna vaistukų. Tik va su spec. maistuku sudėtinga, na nevalgo ir viskas. Ir dabar galvoju ar marinti pusiau badu ir laukti kol jis paknebens to maisto ar duoti tai ką visą laiką valgė g.gif

Atsakyti
Ačiū jum 4u.gif
Atsakyti
Rariuk - o jeigu pirmai dienai dėti sumaišius per pusę seną ir naują maistuką ir kasdien po truputį mažinti senojo maistuko ir daugiau dedant naujojo? 4u.gif
Busy darbelius susikelsiu į screensaver'į darbe akims pamaloninti - a neprieštaraus dailininkė? 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Busy, šaunuolių šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš tai visai ne prie meno, tai net neįsivaizduoju, kaip žmogus tai gali sugalvoti biggrin.gif

Moliuko pikts žvilgsnis doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 12, 07:50)
Rariuk - o jeigu pirmai dienai dėti sumaišius per pusę seną ir naują maistuką ir kasdien po truputį mažinti senojo maistuko ir daugiau dedant naujojo?  4u.gif
Busy darbelius  susikelsiu į screensaver'į darbe akims pamaloninti - a neprieštaraus dailininkė? 4u.gif

Tai kad tų guliašiukų renalinių nėra didelio pasirinkimo. Hilsą pabandžiau, tai tik pauosto ir viskas, dar RC bandžiau duoti sutrynusi (nes gabaliukais) ir truputą ant viršaus gurmet, na tai šiek tiek valgė. Va Trovet paštetuką, tai valgė ir vieną. Tačiau jo ne visur ir ne visada būna , na ir kaina tai labai kandžiojasi.
Vakarais tai bandau jam vis po grūduką sauso RC renalinio duoti, tai šiek tiek pavalgo.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 12, 07:50)

Busy darbelius  susikelsiu į screensaver'į darbe akims pamaloninti - a neprieštaraus dailininkė? 4u.gif

Je, jei tik noras yra thumbup.gif

Nikuna, zmones dar ne to gali zinok, tokiu darbu maciau, kad man nesviecia dar ilgai thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 11, 21:35)
Erndira, tu klausei kas pas mane per medelis? Tai čia raudonlapė rojaus obelis.Ji neveda obuoliukų. O buoliai žirnio dydžio, ir tokie rūgštūs, net neįmanoma valgyti Ji drynai dėl mano užgaidos ir tik dėl grožio.

Man labai wub.gif

Na, prisiduodu su informacija biggrin.gif

Kačiukų yra 4 - vienas pūkuotas ryžiulis, dvi pūkuotos juodai-marmuriukės ir viena pūkuota 2 kartus už visus mažesnė juoda mergytė. Nešiuos į kliniką pasiklaust, ar viskas jai ok. Nes šiaip kūdutė tokia, bet konservukus ėda, į tualetą gražiai eina, tik lėtesnė, nei kiti.

Jiems maždaug 5 savaitės - tik ką pradėję pratintis prie maisto. Pafotografuosiu gal vakare. dabar karantinuojami narve.

Vidam, atsiradimo istorija kaip ir kasmet - 5 ryto prie prieglaudos vartų dėžėje juos rado šunų pavedžiot atėjusi savanorė. Tai ir gavau juos, buvau pasisakiusi, kad globosim mažiukus rolleyes.gif

Oi, Busy tai kiek darbelio serijų bus? bigsmile.gif

Smagu užmačius Aist ir Žydrynę thumbup.gif

Magnun, su pienu ir konservais pas many viskas tvarkoj - pradžiai gavau išlaikymą iš preigaludos rolleyes.gif Bet ačiū, kad rūpiniesi 4u.gif

Savaitgalį bandysiu mažius leist iš narvuko, dabar da pastebėsiu, ar visi normaliai valgo, kakoja ir t.t. Vaikai labai gražūs, manau, greit pasidovanos rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksiu fotosesijos mazyliu biggrin.gif

Erendira daugiau nebebus, tai buvo paskutiniai. Is viso 5 darbai kaip ir sakiau 4u.gif
Atsakyti
Labas nelabas rytas

Busy kiaušinių epopėja wub.gif o šiaip kodė visur kiaušiniai? smile.gif kodėl nėra kokio buterbrodo? biggrin.gif

Aš po bemiegės nakties, įsiskaudėjo dantį nemenkai, ir kas svarbiausia nepadėjo absoliučiai jokie vaistai...nei nimesilis, nei ketanovas nei stiprus ibuprofenas doh.gif galvojau liksiu be kepenų...iškenčiau naktį, ryte prisitačiau pas dantistą (jeigu kas nežinot tai man jie yra baisiausi pasaulio pabaisos, Aist, neisižeisk biggrin.gif ) su prašymu raut dantį lauk, bet nebuvo chirurgo ir toliau sėkmingai sėdžiu su skaudančiu dančiu. Gavau antibiotikų...

Erendirai 4u.gif
kiekvieną dieną nenustoju stebėtis kokios jūs visos nuostabios wub.gif
Atsakyti
Buva viens gi beveik buterbrodas biggrin.gif

Neidomu piesti buterbroda. Stengiuosi nebevalgyti duonos, jokiu buterbrodu, tai va liko kiausai pusryciams. biggrin.gif Tiesiog sove mintis, padaryti epopeja kiausams biggrin.gif

Sveik Weronica 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 gegužės 2016 - 09:37
Butų smagu pamatyt visą pentalogiją vienoj vietoj rolleyes.gif
Atsakyti