Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Mes laimejome Yeeee thumbup.gif

Mano karalius rolleyes.gif
user posted image

Kur brolis? cool.gif
user posted image
Papildyta:
Maniskiai irgi pesasi. Gaila vyresnelio, nes tas nuolat "malku" gauna doh.gif Vakar snypste ant maziaus, o Stasiui nors tu ka, kaip nuo zasies vanduo. Jis tiesiog isitaise miegoti Vasiaus vietoje. Tai ka, katineliui teko spudinti kitur. Ir net nezinau ar kistis ar ne. Na bent jau nesimusa. O jei truputi pasipesa Vasia apsigina. Jau abu vieno dydzio, tai Vaskai vis sunkiau su tuo maziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 13 gegužės 2016 - 06:02
Kokia Stasiaus foto, ypač pirmoji wub.gif
Malonu ,kad Lietuva pateko į finalą, bet aš šituo nesidomiu ir nežiūriu, labai išpūstas reikalas ir daromas dirbtinis šaršalas.irnesakyk.gif
Vikutei sveikatos debesys didžiausias. O plaukai tikrai ataugs. O jos mamai stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 13, 08:04)
Kokia Stasiaus foto, ypač pirmoji wub.gif
Malonu ,kad Lietuva pateko į finalą, bet aš šituo nesidomiu ir nežiūriu, labai  išpūstas reikalas ir daromas dirbtinis šaršalas.irnesakyk.gif

Aciu sauluti wub.gif

As irgi nelabai domiuosi. Tuo labiau kad apsirgau, plauciai skauda, kosulys pjauna. Eisiu siandien pas gydytoja. Tempos neturiu, bet jauciuos klaikiai. Taigi neislaukiau Eurovizijos ir nuluzau blush2.gif Ryte per Delfi, youtube pasiziurejau bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vikutei daug daug sveikatos o mamai - daug jėgų 4u.gif 4u.gif varlyčių princesė susveiks ir su visa varlyčių kompanina važiuos namo 4u.gif 4u.gif
Stasiukas tikras karalius bigsmile.gif labai gražios nuotraukos, o tau Vėtriuk - sveikatos 4u.gif
Sapniuk - matyt kad katinėlis stengiasų dominuoti, gal kieme gyvendamas buvo papratęs už save pakovoti. Teks jums apsiginkluoti andens purkštukais - laikykit kur po ranka kad pamačius jog katinėlis jau bando šokti ant rankų, papurkšti jam. Sprigtas į nosį ar į ausį irgi padeda. Kai jis puola rankas galite suimti jį už kupros ir palaikyti prispaudus prie žemės, taip jam parodysite kad tai jūs dominuojate 4u.gif gal kitos merginos daugiau patarimų parašys - man telefonu sunkoka primaigyti 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Lisitėja, išpūstas, bet vistiek smagu kai saviškiai dalyvauja. drinks_cheers.gif Abu su MB labai lauksim šeštadienio thumbup.gif Man patiko vakar sudalyvavusi Ukraina, labai jausmingai sudainavo dainą. Norvegai su gražiąja same. Lietuviukas kas be ko, su senoviška šukuosena biggrin.gif pamenu kažkuriais 90 gal, Pet shop boys solistas turėjo tokią šukuoseną biggrin.gif Šaunu, kad braliukai latviai pateko thumbup.gif

Vidam, kvepia bet labai silpnai, jų ten tikrai nedaug ant kiaušinių drinks_cheers.gif

Zundyte, siunčiu prie varliuko dar vieną daikčiuką mergaitei ir šokoladų, jei galima mergaitei dali, jei negalima sau pasilik prie kavos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 gegužės 2016 - 06:37
Labas rytas,
kadangi Magnuna Busės darbui skyrė pirmą vietą tai kaip suprantu mes jį jau galim pirkt? biggrin.gif
LB gražu wub.gif

Staselis wub.gif Vėtra o tavo B vis dar nežino kad jis meinas? kažkada lyg buvai sakius kad slapčia čia viskas buvo rolleyes.gif

Mergytei sveikatos, tikrai tiek palaikančių, privalo ji pasveikt 4u.gif aš labai jautri šiais klausimais, kažkada mačiau video kaip vaikiukui plaukus skuto,negalėjau žiūrėt, verkiau labai ir taip negera buvo, na už ka jiems taip...

Eurovizija pramiegojau, nes vieni vaistai nuėmė skausmą danties, tai taip viskas buvo dzin, visas šukuosenas pramiegojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 13 gegužės 2016 - 07:11
Oi, ačiū Magnun ir kitos už pirmą vietą thumbup.gif Weronica galit, galit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 13, 07:04)

Malonu ,kad Lietuva pateko į finalą, bet aš šituo nesidomiu ir nežiūriu, labai  išpūstas reikalas ir daromas dirbtinis šaršalas.irnesakyk.gif

Labas rytas 4u.gif

Nesidomiu visokiais išpūtimais ir šaršalais irnesakyk.gif Ką ir besakysi, vis tik renginys didžiulio masto, šventinis, yra į ką paspoksot, pailsėti nuo kainų ir viso kito blogio. Kaip ir busy laukiu finalo. Jaudinuosi ir pergyvenu kaip kokia mažvaikė, taip bijojau kad nesusižeistų darydamas salto, širdis kažkur gerklėje dunksėjo. Ir aišku labai džiaugiuosi kad iš 18 dalyvių pateko į dešimtuką thumbup.gif

Na bet Stasiaus grožis wub.gif Man labai gražus iš profilio wub.gif Jau kažin ar patikės kas jei sakysi kad jis mišrūnas.

busy, jei tokia paklausa tavo tapytų kiaušinių tokių tikroviškų ir netgi kvepiančių, tai dar tapyk ir skelbk aukcioną lietuvaitėms lotuliukas.gif Įrankius pačios prisiklijuos - čia smulkmena irnesakyk.gif

Tiesa, labai gražūs diinkos ir Erendiros mažiuliai globotiniai thumbup.gif Tikrai pasidovanos.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 13, 09:06)

Staselis wub.gif Vėtra o tavo B vis dar nežino kad jis meinas? kažkada lyg buvai sakius .

Zino jau bigsmile.gif Su maniskem interpretacijom zinoma. Negera meluot savam zmogui. Daugiau to nekartociau. Klause kazkada draugai prie MB apie veisle. Nes akivaizdu kad veislinis. Nefaina. Na bet stengiuos negalvot. Staselis nerealiai ramaus gero harakterio. Stabilus protingas. Zodziu nesigailiu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(zundyte @ 2016 05 12, 21:42)
Vikutei vakar plaukiukai nuslinko verysad.gif ,

Gal jai kokią linksmą kepurytę nunerti?

QUOTE(sapniukass @ 2016 05 12, 21:50)
Gal nesupyksit ir ka patarsit.]

Paskaitykit temos "kaip užsiauginti gerą katę" pirmąją žinutę - ten labai daug info jūsų klausimu. Akivaizdu, kad kačiukas dominuoja, reikia jį "nuleist ant žemės", narė Nereali yra labai gerai viską aprašiusi. Pagalbinė priemonė - laikinai aprengt kačiuką rūbeliu kuris kažkiek dengtų uodegytę - tikrai nurimsta žvėris, na ir lygiagrečiai imtis auklėjimo. Jei jis gyvens be kitų gyvūnų, tai nuleisti jį vienu laipteliu po žmogaus neturėtų būti labai sunku dirbant nuosekliai. (nuoseklumas būtinas mirksiukas.gif )

Jau Stasius kooooks wub.gif

Oiroviziją žiūrėjau rolleyes.gif ne tai, kad kažkaip labai rimtai ją vertinčiau, tiesiog nuo seno pasidarydavom iš to pramogą (kartais kompanijoj žiūrėdavom, su totalizatoriais ir pan), tai ir pramogauju rolleyes.gif Be to, lygiagrečiai galima megzti bigsmile.gif

user posted image

Čia mano coliukei dukterėčiai, tik kažkaip didelės atrodo išties pėdutės ilgis 6 cm rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 gegužės 2016 - 07:48
Erendira - vajeee kokios kojinytės
wub.gif wub.gif
Erendira - ar ne tu buvai suradusi varliukišką kepurytę su kasytėm 4u.gif labai daili būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 13, 00:16)
Jėėėė, patekom į finalą  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Taip ilgai nepaskelbė, jau galvojom su dukra kad nepateksim  biggrin.gif
Papildyta:
sapniukass tikrai nepavydėtina situacija. Kažin kodėl jis toks pasidarė ? Ar iš pat pradžių buvo laukinis ? Matot ir mūsų temoje yra kurios pešasi, Erodė vargsta niekaip nesusitvarko, apsidrasko katės.

Karpau nagus, dažnai, žinokit. Labai padėjo tokia kačių rankinė, kur stabilizuoja katę - pirkau iš veterinaro, pagal jo užsakymą - ir nukarpau. Ir katinuką - įdomu, koks amžius... Reikėtų drausmint. Jei glostot ir glostot, o sudrausmint negalite - tai koks čia auklėjimas, anksti jis paimtas nuo brolių - sesių, todėl toks, greičiausia nemoka žaisti, o jei yra jau kokie 5-6 mėn yra tai kastruokit, kitaip bus agresija.
Dreskia - purškiklis ir apspjaudymas. Žaidimas sustoja. Numetamas.
Paskaitykit Nerealios temą - kaip užsiauginti gerą katę. Padėjo man bendraut su saviškėm. Visoms viskas aišku. Prisidirbai - gauni. Negerą dalyką darančias pagaunu - gauna purškalo, jei nesiliauja - dušas 3 sek. Dažniausia tik Nikai taip neišeina sustoti. Kitos 2 iki dušo kažkaip nepriėjo...
Atsakyti