Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 13, 15:38)
Kokios kojinukės  doh.gif , net nesitiki, kad tokių lėliukų būna. Na bet užaugs,ir kojinukes išaugs, gaus tetutė kitas megzti. lotuliukas.gif
Va katukei ir vardukas yra - Pėlėda. O gal ji užskurdusi, arba jos mama blogai maitinosi nėštumo metu? Manęs, asmeniškai nedžiugina tokie coliukai.
Foto ir aš lauksiu.

Tai tetulė pasiryžus megzti ir megzti smile.gif

Va ir nežinia, ko ji tokia maža - kiti 3 tai dičkai. (neaišku išvis kokia vada buvo). Panašu, kad naminiai, nes švarūs.
Ir man kirba nerimas dėl to mažumo, bet reikia stebėt ir tikėtis smile.gif
Atsakyti
labu
Stasiukas grazus isaugo labai wub.gif
Zundyte pranesk kai gausi siuntini, kad zinociau jog atejo wink.gif
As vakar prazioplinau Montvyda, nes is mokyklos vaziavau namo, po kalbejimo ir klausymo egzamino, mokytoja sake Well done ax.gif , ziuriu bendravimas darbe su anglais labai pastumejo i prieki blush2.gif . Zodziu labai dziaugiuosi kad pateko Donatas i finala, ir dziaugiuos, kad butent jis dalyvavo, nes jis mano akimis turi viska ko reikia scenos zmogui ,dainuoja puikiai, soka irgi, laisvai jauciasi ir t.t. dzin ta sukuosena, lietuviam biletik prikibt prie ko yra, sakyciau jau geriau nei Koncita su barzda dalyvavo..... g.gif
Busy tavo kiausiniai labai apetitni, is tiesu megstu kiausinius valgyt tai ir ziurisi labai skaniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 13 gegužės 2016 - 15:33
user posted imageuser posted image

Krenta obelų žiedai, eina į pabaigą žydėjimas, tokia minorinė nuotaika užėjo. verysad.gif Galvoju, na kaip atrodo tobulas katino gyvenimas? Gal taip? g.gif
Dėl Pelėdikės mažumo nepergyvenk, aš visada rinkdavausi pačius mažiausius katukus iš visos vados, o užaugdavo labai gražūs ir dideli. Molis irgi mažiukas, net 4,5 kg. Argi čia katino svoris? Bet jis labai vargo vaikystėje. Špokis taip pat nebus didelis, jis irgi pasusęs buvo.
Kas čia per ekspertai nustatė, kad Montvydo šukuosena nemadinga. Labai daug vaikinų ir berniukų taip kerpasi, ant bangos ši šukuosena, ji turi be galo daug varijantų, čia vienas iš jų.
Tikrai, mums (lietuvaičiams), kad tik paburbėti, paverkšlenti.
Atsakyti
Ne ekspertai, ryta as sakiau, kad sukuosena senovine. Man tiesiog primine Pet shop boys solista ir tiek 4u.gif Bet gi juk viskas kas buvo seniau madinga, gryzta ir taip buvo visada 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 gegužės 2016 - 15:50
Busiuk, gal aštrokai aš čia blush2.gif Bet juk viskas eina ratu. Kai pažiūrėjau, kaip madingai atrodytų mamos mergautinės suknelės, kokios medžiagos, ale gabaritai mano ne tie, niekaip nepatilpčiau.O bateliai,juk ir dabar eina kulniukas kaip kanopėlė, mano mamos laikų.
Atsakyti
Kokie jau tie tavo gabaritai, mačiau fotkę beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pašiilgau Pupitos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 05 13, 18:33)
Pašiilgau Pupitos  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net į ekraną netelpa biggrin.gif
Atsakyti
nu- va- kas su Muse nedraugauja- parodysiu :

user posted image

user posted image
Atsakyti
Vilkra, labai gražu. wub.gif Labai linksma, labai saulėta, su tokiu pledu ir rudens darganos nebaisios.Bet tu paaiškink tamsuolei, čia vašelis ir viskas iš kvadračiukų? Viršutinė foto, kaip nutapyta.Tik nesijuok labai, aš vašelio visiškai nevaldau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 13, 20:19)
Vilkra, labai gražu.  wub.gif Labai linksma, labai saulėta, su tokiu pledu ir rudens darganos nebaisios.Bet tu paaiškink tamsuolei, čia vašelis ir viskas iš kvadračiukų?  Viršutinė foto, kaip nutapyta.Tik nesijuok labai, aš vašelio visiškai nevaldau. blush2.gif

taip- tai vąšeliu daryta iš kvadračiukų.. 4u.gif
Atsakyti
Vilkra, tiesiog nuostabu, pavydžiu būsimai savininkei ax.gif
Atsakyti