Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Labas rytas,
manau, kad kaciukas buvo atveztas ir ismestas. Pries savaite jau kastruotas.Vetas sake, kad jam apie 8 men. Jis su manim, vyru auksinis katinas. Kencia anyta. Na ir mano katinai ax.gif
Aciu apie tramdomuosius marskinius 4u.gif Turiu itarima, kad anyta jam suserus yra.
Nerealios patarimus skaiciau, dabar vel skaitysiu is naujo. Aciu
Atsakyti
Sapniuk - šitoj vietoj kaip ir rašė kitos merginos, svarbiausia nesustoti proceso eigoje. Nesileiskit į žaidimus su rankom, vos tik bando kąsti - pūskit į nosį, sprigtas, šnypškit ant jo iškart nustokit žaisti. Čia esmė ne tiek pačiose priemonėse kiek jų kartojime. Tramdomi marškinukai gera mintis 4u.gif būtinai parašykit ar bus teigiami poslinkiai 4u.gif
Atsakyti
Labuka,

Erendiros keckučiai wub.gif
Atsakyti
Erendiraaa kokios mazutes kojnytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 12, 20:48)

fantastiška 4u.gif 4u.gif man labai labai gražu, pritariu Magnunai, - pirma vieta 4u.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 13, 07:01)

Mano karalius rolleyes.gif

geražuolis wub.gif

QUOTE(Weronica @ 2016 05 13, 08:06)
Labas rytas,
kadangi Magnuna Busės darbui skyrė pirmą vietą tai kaip suprantu mes jį jau galim pirkt? biggrin.gif

Eurovizija pramiegojau, nes vieni vaistai nuėmė skausmą danties, tai taip viskas buvo dzin,

stoju į eilę smile.gif
Weronika smagu kad išsimiegojai 4u.gif aš nors be dantų skausmo, bet su tais čiulpinukais, vakar lūžau 21, su rūbais, nes juk dar laukė maitinimas, tai 23 prabudau, pamaitinau ir iki 5...

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
Buvau pirskius savo aplankyt- na, ta mažytė tai tikra palėda - duodu visiems konservų, o ta kaip tik į tualetą užsimanė. aišku, ko tokia maža - kol visi ėda, ta svajoja doh.gif lotuliukas.gif Bet užaugs. Pažiūrėjus į ją toks jausmas, kad 3 savaičių kačiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 gegužės 2016 - 13:06
biggrin.gif Erendira labai įdomu pamatyt pelėdžiukę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 05 13, 14:11)
biggrin.gif Erendira labai įdomu pamatyt pelėdžiukę biggrin.gif

Kelsiu ryt visus į namus (šiandien išpurkšiu nuo blusų) ir pafotografuosiu. Ji tobula wub.gif įtariu, neišaugs didesnė, nei 6 mėn katinas, o gal ir dar smulkesnė. Plaukuota biggrin.gif Kad tik sveika būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 05 13, 13:13)
Kad tik sveika būtų  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir aš labai lauksiu Pelėdytės nuotraukų wub.gif Iš tiesų jesvarbu kokio ūgio, svarbu kas sveikutė augtų 4u.gif kaip ir visi mažyliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 13, 15:06)
Ir aš labai lauksiu Pelėdytės nuotraukų  wub.gif  Iš tiesų jesvarbu kokio ūgio, svarbu kas sveikutė augtų  4u.gif  kaip ir visi mažyliai  4u.gif

Bet, žinokit, būtent dėl jos miniatiūriškumo mudvi su Rut ir susilydėm - į delną katinas telpa wub.gif
Atsakyti
Kokios kojinukės doh.gif , net nesitiki, kad tokių lėliukų būna. Na bet užaugs,ir kojinukes išaugs, gaus tetutė kitas megzti. lotuliukas.gif
Va katukei ir vardukas yra - Pėlėda. O gal ji užskurdusi, arba jos mama blogai maitinosi nėštumo metu? Manęs, asmeniškai nedžiugina tokie coliukai.
Foto ir aš lauksiu.
Atsakyti