QUOTE(saulyteee @ 2016 07 21, 14:58)
o kodėl keičiate kriauklės vietą?
dėl vietos. nors vizualizcijoj atrodo, kad šokius vonioj galima rengti, realiai ten žiauriai mažai vietos....
QUOTE(longger @ 2016 07 21, 15:09)
tada klausimas dėl kriauklės. Nu atsigulu aš į vonią ... kriuklė gale kojų. ok. o kriauklės nuotekų vamzdis kaip? tarp kojų ir į siena? ar čia kažkaip kitaip viskas organizuojasi?
palikčiau aš tą tarpelį iki nišos krašto ir viskas. Bus lengviau uždėt/nuimt vonios panelę. O jeigu labai labai reikia lentynų, pagalvočiau apie nišą virš vonios ir įdėčiau ten lentynas vieną ar dvi per visą plotį .. Nu kažkokiame aukštyje, kad netrukdytų. Ar labai jis ten platus gaunasi? Jei tarpas platus, galima nišą siaurinti iki vonios krašto ir formuoti lentynėles tame sienos praplatinime. Nu nes tas praplatinimas bus tuščiaviduris. Ir tada kokiame norisi aukštyje arba su plyteliu aukščiu galima suvesti.
O šalia šluotų man maudytis nelabai. Nu kažkaip man ta procedūra susijusi su kažkokiu atsipalaidavimu, švarumu, o čia tau bac ir švabra po nosim
O kas nupieštos kriauklės vietoje kas bus? ji ten perbraukta kryžiuku
viskas ten gerai su vamzdžiu, dalis kyšos, bet imsim chromuotą, tai vaizdas nebus vaisus labai, o dalis sienoj slėpsis.. suprantu, kad nėra svajonių sprendimas, nu bet čia sukimasis iš padėties. juolab, kad mudu su vyru nelabai mėgstam vonioj gulėt, čia jinai labiau dėl vaikų. būtume dviese, ar vaikai bent jau kokių 10ties metų, tai statytume dušą.
tarpelis ten apie 8 cm kažkur gaunas jei ne dar mažiau...
su lentynėlėm tai po to kažką galvosim, pakabinamas kokias.
ten su laiku gal kokią spintelę pasikabinsim. skaitliukai toj vietoj, tai nelabai ką eina ten padaryt... dar toks kaip laiptukas gaunas nuo tos ventiliacijos sachtos slepiant tuos skaitliukus. pas vyra tb telefone yra foto. bet iš esmės, nu nelabai ką tai keičia