Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys, nuo idėjų iki smulkmenų

QUOTE(longger @ 2016 07 21, 16:05)
man irgi tiko, kol netyčia nepamačiau ko ant svieto būna  doh.gif  doh.gif  doh.gif (ir kas man liepė ten lysti)  doh.gif  doh.gif  doh.gif , tada nuėjau į savo vonia, kritiškai nužvelgiau paskutinius 50 metų ten kabantį gyvatuką, apsikabinom abu, paverkėm ... ir toliau gyvenam kartu. Bet jeigu daryčiau remontą, tai jau kam nors aš jį parduočiau. Arba padovanočiau. Arba primokėčiau, kad pasiimtų, nors kaip ir šeimos narys jau  g.gif dar močiutės apatiniai ant jo džiūdavo  g.gif Tik močiutės jau nėr, o va jis vis dar kabo ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie gyvatuka nekalbekit. Mane krize buvo istikus. Numatem su dizainere gyvatuka elektrini, ateina plytelcikas, sako, gi tu turi paprasta gyvatuka doh.gif plyteles det reikia o dar reikia ta daikta paruost doh.gif ka daryt. Ieskot santechniko, ieskot gyvatuko kad tiktu pagal ismatavimus, pasirodo ju buna kombinuotu, gerai kad razete prie skalbiankes dar viena prasivedziau del zapaskes ir va biggrin.gif nuvaziuoju gyvatuko, yra arba 60 cm arba 86. Mano ugis 160, gyvatukas kabes apie 95 cm nuo grindu, zodziu, 60 lyg mazokas, 86 lyg didokas biggrin.gif bet nusipirkau 86 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 21, 16:43)
Apie gyvatuka nekalbekit. Mane krize buvo istikus. Numatem su dizainere gyvatuka elektrini, ateina plytelcikas, sako, gi tu turi paprasta gyvatuka  doh.gif plyteles det reikia o dar reikia ta daikta paruost  doh.gif ka daryt. Ieskot santechniko, ieskot gyvatuko kad tiktu pagal ismatavimus, pasirodo ju buna kombinuotu, gerai kad razete prie skalbiankes dar viena prasivedziau del zapaskes ir va  biggrin.gif nuvaziuoju gyvatuko, yra arba 60 cm arba 86. Mano ugis 160, gyvatukas kabes apie 95 cm nuo grindu, zodziu, 60 lyg mazokas, 86 lyg didokas  biggrin.gif bet nusipirkau 86  smile.gif

Aš irgi dažniausiai apsižiūriu jog aliejus baigėsi kai blynų tęšlą jau reikia į keptuvę pilt drinks_cheers.gif
Bet kai apie viską pagalvoji iš anksto, tai jokių krizių nebūna. Nu bet kiek ta galva taip daug galvot gali? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 07 22, 10:59)
Aš irgi dažniausiai apsižiūriu jog aliejus baigėsi kai blynų tęšlą jau reikia į keptuvę pilt  drinks_cheers.gif
Bet kai apie viską pagalvoji iš anksto, tai jokių krizių nebūna. Nu bet kiek ta galva taip daug galvot gali?  doh.gif

mano pirmas butas, pirmas remontas ir man niekas nepadeda tik dizainere kuri irgi matyt ne viska suziuri unsure.gif dbr turiu galvos skausma del sieneles. Uzsisakiau 80 cm stacionaria sienele, vadybininkas sako o kur bus duso galva? Sakau, gale. Sako negerai, tu maza nepasieksi kibiro ipilt ir pan. doh.gif Keist isvedima as nelabai noriu, nes man kai sonu galva ideta nelabai patinka, plius nuimsi sienele tai begs viskas per krastus doh.gif sienele keist uzuolaida bet as visa galine vonios siena issiklijuosiu 3 d plytelem, uzdengs biggrin.gif kosmosas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 22, 12:24)
mano pirmas butas, pirmas remontas ir man niekas nepadeda tik dizainere kuri irgi matyt ne viska suziuri  unsure.gif dbr turiu galvos skausma del sieneles. Uzsisakiau 80 cm stacionaria sienele, vadybininkas sako o kur bus duso galva? Sakau, gale. Sako negerai, tu maza nepasieksi kibiro ipilt ir pan.  doh.gif Keist isvedima as nelabai noriu, nes man kai sonu galva ideta nelabai patinka, plius nuimsi sienele tai begs viskas per krastus  doh.gif sienele keist uzuolaida bet as visa galine vonios siena issiklijuosiu 3 d plytelem, uzdengs  biggrin.gif kosmosas kazkoks.

nelabai įsikirtau apie kokią sienelę čia ir kur su tuo kibiru reikia ką nors siekti? ir aplamai, prie ko čia kažkoks kibiras?
čia tipo sienelė ant vonios krašto? ir dušas stacionariai išvestas iš sienos? O tai vonios normalaus pripildymo nėra? O jeigu jis yra, tai kokia problema su kibiru ten prisipildyti? ir ką jūs darysite, jeigu reiks ryte "ant smūgio" plaukus išsiplauti?
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 07 22, 13:24)
mano pirmas butas, pirmas remontas ir man niekas nepadeda tik dizainere kuri irgi matyt ne viska suziuri  unsure.gif dbr turiu galvos skausma del sieneles. Uzsisakiau 80 cm stacionaria sienele, vadybininkas sako o kur bus duso galva? Sakau, gale. Sako negerai, tu maza nepasieksi kibiro ipilt ir pan.  doh.gif Keist isvedima as nelabai noriu, nes man kai sonu galva ideta nelabai patinka, plius nuimsi sienele tai begs viskas per krastus  doh.gif sienele keist uzuolaida bet as visa galine vonios siena issiklijuosiu 3 d plytelem, uzdengs  biggrin.gif kosmosas kazkoks.

Dedat gražią užuolaidą ir viskas. Nebūtina gi ją laikyti visuomet užtrauktą, tik kol išdžiūsta. Jau čia manau tikrai paaukočiau vaizdą dėl patogumo, turbūt ir kranai ne tik dušo galva gale bus?
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2016 07 22, 13:50)
Dedat gražią užuolaidą ir viskas. Nebūtina gi ją laikyti visuomet užtrauktą, tik kol išdžiūsta. Jau čia manau tikrai paaukočiau vaizdą dėl patogumo, turbūt ir kranai ne tik dušo galva gale bus?

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
apsaugok dieve nuo tokio džiaugsmo. Apturėjau, tai su visa pagarba dabar konteineryje. Aš geriau pritaškau pilną vonia ir tada su skuduriuku prabraukiu, nei pasikabinu skuduriuką ir .....

aj, gal ir per stipriai čia, bet pažadinot baisiausius prisiminimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinokit, atvaliau plyteles, kaip Žiuljenas ir sakė, druskos rūgštim. Dar taip sakė Maltietės vyras ir vienas žmogus gyvai smile.gif

Imi druskos rūgštį, skiedi per pusę su vandeniu (pilti rūgštį į vandenį, ne atvirkščiai, nepamenu kodėl, per chemijos pamokas sakė, bet prastai klausiausi). Tepi viską (užputoja!), palaikai 10-15 min, pašveiti vos vos (nors beveik nebereikia), ir viską plauni dideliu kiekiu vandens, kad vamzdžiuose neužsistovėtų.

Žiūriu dabar ir galvoju - kreivos šleivos, bet nors švarios... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 07 22, 18:08)
Imi druskos rūgštį, skiedi per pusę su vandeniu (pilti rūgštį į vandenį, ne atvirkščiai, nepamenu kodėl, per chemijos pamokas sakė, bet prastai klausiausi).

Kitaip užkais, užvirs ir aptaškys rūgštim baltąsias rankeles ir veidą - nieko gero. Moterims itin svarbu žinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Techies @ 2016 07 22, 19:33)
Kitaip užkais, užvirs ir aptaškys rūgštim baltąsias rankeles ir veidą - nieko gero. Moterims itin svarbu žinoti biggrin.gif

Nu betgi rūgštimi viską balina, tai gal baltosios rankelės pataps dar baltesnės... Ir nukris načiort? biggrin.gif Bet kokiu atveju, džiaugiuosi, kad pyliau gerai ir nenukrito.
Dabar mano vonia atrodo taip, lyg prie caro riūriko diedukas bezdukas būtų savo rankom plyteles susidėjęs. Iš esmės man toks įvaizdis tinka, jei būčiau taip radus, būčiau apsidžiaugus ir palikus. Tik tas žinojimas, kad sumokėta kaip už normalų darbą, sukelia žiaurų pasiutimą, taigi stengiuosi negalvot.

Bet kai valiau, visą valymo laiką nuoširdžiai linkėjau Džumšudui ir Načialnykai hemorojaus. Įdomu, ar aš turiu ezoterinių gebėjimų, ar ne? Betgi neskambinsi ir neklausi - klausyk, kaip tavo sveikata, subinės neskauda? biggrin.gif
Atsakyti
Noa lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uzuolaidos nebus, bus sienele. Vakar su draugu matavom matavom, tureciau pasiekti. Svarstem ir krano perkelimo galimybe bet kranas bus kazkur 20 cm tai jei arciau deti-maisys, o jei toliau tada duso galva irgi reikia slinti i sona o as ja noriu deti gale vonios vien del patogumo.
Atsakyti