Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(gummy bear @ 2016 05 12, 16:14)
Superines naujienos thumbup.gif  wub.gif Tai ryt jau 5 diena?

Taip jau 5 diena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 12, 16:33)
Ačiū  4u.gif  wub.gif
Kalbėjau katik su Mastura tai naujienos tokios,visi keturi auga toliau  bigsmile.gif ir labai tikisi kad rytoj iki pietu jie bus tinkami PDG tyrimui  ax.gif  ir jei viskas gerai tada šeštadieni sodinimas, o jei nespės tada planuoja šaldyti . Bet tikisi geriausio.

Džiaugiuosi už Jus thumbup.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glass lady: 12 gegužės 2016 - 17:31
QUOTE(Glass lady @ 2016 05 12, 16:29)
Džiaugiuosi už Jus  thumbup.gif !

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2016 05 12, 15:04)
Murke, as pasitikeciau turkais. Paskaiciuokim  smile.gif  realiai ovuliacija buna 12-14 c.d. (tada buna punkcija), augina embrionus 5d. ir tada sodina, juk ir gaunasi 19-21 c.d. kiek pamenu visoms panoms snaigutes sodino 18-21 c.d. Tikrai negali 13 c.d. daryti įsodinimo.

Man ir šis paaiškinimas gan logiškas. Kadangi pati neturėjusi FET tai neturiu ką komentuoti.
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 05 12, 17:33)
Ačiū  4u.gif  wub.gif
Kalbėjau katik su Mastura tai naujienos tokios,visi keturi auga toliau  bigsmile.gif ir labai tikisi kad rytoj iki pietu jie bus tinkami PDG tyrimui  ax.gif  ir jei viskas gerai tada šeštadieni sodinimas, o jei nespės tada planuoja šaldyti . Bet tikisi geriausio.

Linulyte, nerealūs stpruoliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Kiekvienam po vieną smile.gif
Ką jūs valgot ir geriat, kad tokią kokybę gaunat????? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rneringa: 12 gegužės 2016 - 19:22
QUOTE(rneringa @ 2016 05 12, 18:21)

Linulyte, nerealūs stpruoliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Kiekvienam po vieną smile.gif
Ką jūs valgot ir geriat, kad tokią kokybę gaunat????? ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
O dėl kokybės matysim rytoj ax.gif
Atsakyti
Laba, Murke, mergaitės, laikau kumščius už jūsú būsimus mažuosius!
Gal kažkam nebebus naujiena, atsiprašau, jei kartosiu jau žinomà info, bet aš neseniai atradau, tai pasidalinsiu: yra toks gana naujas endometrium receptivity array (ERA) testas, kuriuo nustatomas endometriumo 'lipnumo' embrionui laikas, ty gebėjimas priimti blastutę ir geriausias laikas jai implantuotis, nes, pasirodo, endometriumas ciklo metu toks būna vos kelias dienas (jei nepataikoma įsodinti tuo metu, deja, embrionukas nesiimplantuoja). Paprastai tinkamas laikas yra 19-21 c.d. (gera žinia Murkei!). Tačiau visos mes šiek tiek skirtingos smile.gif, ir konkrečiai moteriai tikslus laikas gali būti nustatomas atlienkant ERA testà. Plačiau rašoma čia http://www.igenomix....ivity-test-era/ , cia http://www.dailymail...cycle-time.html , googlas tikrai ras daugiau info. Radau, kad jį atlieka Latvijoje (~700€) (tik neaišku, kaip gerai jie moka jį daryti...), labai pažengę čia yra ispanai IVI clinic. Nežinau, ar daro TR.
Sėkmės, būsimos nėštukės wink.gif

QUOTE(-Murke- @ 2016 05 12, 12:40)
Merginos, paprotinkit. Esu labai keistoj situacijoj. Ruosiames gi pasiimti beibius. Vakar buvau pas gyd, man 10cd. Gleivine jau 11 mm. NMC gyd sake, kad savaitgali jau reik sodinti, nes bus velu (butu 13 cd sestad). Susiparinau, nes darbu debesis, o ruosiausi tik kitai savaitei.. Gi nusiunciu viska turkams ismatavimus, kad reik jau cia sodint.. o jie man paskiria kita USG sekmadieniui, liepia nesijaudinti, nes ciklas kontroliuojamas (geriu estrofema) ir palieka plana sodinti tarp 19-21 cd, po USG pasakys tiksliai..

Tai as jau ir googla ir galva baigiu nusilauzti. Ar nebus per velai.. tai kokia ten gleivine uzaugs? 20mm? Kokia ta gleivine is viso turi buti, ir ar buna ji per stora..

Gal galite kuri nors pasidalinti patirtim, paaiskinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsale: 12 gegužės 2016 - 20:17
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 12, 11:40)
Merginos, paprotinkit. Esu labai keistoj situacijoj. Ruosiames gi pasiimti beibius. Vakar buvau pas gyd, man 10cd. Gleivine jau 11 mm. NMC gyd sake, kad savaitgali jau reik sodinti, nes bus velu (butu 13 cd sestad). Susiparinau, nes darbu debesis, o ruosiausi tik kitai savaitei.. Gi nusiunciu viska turkams ismatavimus, kad reik jau cia sodint.. o jie man paskiria kita USG sekmadieniui, liepia nesijaudinti, nes ciklas kontroliuojamas (geriu estrofema) ir palieka plana sodinti tarp 19-21 cd, po USG pasakys tiksliai..

Tai as jau ir googla ir galva baigiu nusilauzti. Ar nebus per velai.. tai kokia ten gleivine uzaugs? 20mm? Kokia ta gleivine is viso turi buti, ir ar buna ji per stora..

Gal galite kuri nors pasidalinti patirtim, paaiskinti?

Mam per FET isodinimas buvo 16c.d, buvau susiplanavusi ir nusipirkusi bilietus veliau galvojau, kad kaip ir kitom isodinimas bus 18-20c.d, todel teko pirkti naujus bilietus nes turkai sake bus per velu. Nors man ir per ivf isodinimas buvo irgi panasiu laiku. Visoms kuo didziausios sekmes ir linkiu gryzti su pilvelio gyventojais kurie dziugintu visa gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsale @ 2016 05 12, 20:15)
Gal kažkam nebebus naujiena, atsiprašau, jei kartosiu jau žinomà info, bet aš neseniai atradau, tai pasidalinsiu

Aha, esu apie tai girdejus. Bet norejau paprastuoju budu. Tik but gerai, kad gyd nesimetytu savo nuomonem blink.gif
Man idomu - esat kuri dariusi?

Linulyte, sekmes tau ryt wub.gif saunuoliai tavo bebek'uciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 12, 20:22)

Linulyte, sekmes tau ryt  wub.gif saunuoliai tavo bebek'uciai  wub.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū  4u.gif  wub.gif

clap_1.gif clap_1.gif na šaunuoliai kokie!!!!

rneringa, Lorde - auginkit gausų būrį kokybiškų kukulaičių 4u.gif wub.gif Lauksim naujienų po šios dienos vizitų.

O sakykit kaip db yra, ar einant apžiūrai vis pas kitą daktariuką papuoli, ar pas tą patį? Gal kam teko lankytis pas Sevinc Unal? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 05 13, 06:37)
clap_1.gif  clap_1.gif na šaunuoliai kokie!!!!

O sakykit kaip db yra, ar einant apžiūrai vis pas kitą daktariuką papuoli, ar pas tą patį? Gal kam teko lankytis pas Sevinc Unal? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Per visa apžiūros laika buvau 2 kartus pas Sevinc Unal. Nieko blogo pasakyti negaliu ax.gif
Atsakyti
Ačiū  4u.gif  wub.gif

Uch, kokie šaunuoliai stipruoliai victory.gif victory.gif 4u.gif 4u.gif
Na linkim kad tas geriausias ir nutiktų!!! mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 13 gegužės 2016 - 08:29