Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 05 13, 07:28)
Uch, kokie šaunuoliai stipruoliai  victory.gif  victory.gif  4u.gif  4u.gif
Na linkim kad tas geriausias ir nutiktų!!!  mirksiukas.gif  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Ačiū 4u.gif
Dviem padarė PGD ir rezultatai rytoj ryte, o kiti du truputi lėtesni, tad jei iki rytojaus spės tai juos užšaldys bigsmile.gif
Ryte būti klinikoje ir jei viskas gerai isodins bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 10:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ačiū  4u.gif
Dviem padarė PGD ir rezultatai rytoj ryte, o kiti du truputi lėtesni, tad jei iki rytojaus spės tai juos užšaldys  bigsmile.gif
Ryte būti klinikoje ir jei viskas gerai isodins  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Wow!!!! Nu viskas kaip per sviestą kol kas tfu tfu tfu!!! Dabar sergam už kuo geriausius PGD rezultatus group.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriuke2 @ 2016 05 13, 09:46)
Wow!!!! Nu viskas kaip per sviestą kol kas tfu tfu tfu!!!  Dabar sergam už kuo geriausius PGD rezultatus  group.gif  lithuania.gif

Man jau diena su naktimi susimaišė nuo tos itampos ir laukimo ax.gif Atrodo laikas visiškai neina ax.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Januari @ 2016 05 13, 06:37)
clap_1.gif  clap_1.gif na šaunuoliai kokie!!!!

rneringa, Lorde - auginkit gausų būrį kokybiškų kukulaičių  4u.gif  wub.gif  Lauksim naujienų po šios dienos vizitų.

O sakykit kaip db yra, ar einant apžiūrai vis pas kitą daktariuką papuoli, ar pas tą patį? Gal kam teko lankytis pas Sevinc Unal? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

As lankiausi pas daktare Sevinc, tik dabar jau nebepamenu pavardes doh.gif Bet labai faina daktaryte thumbup.gif
Atsakyti
Lorde wub.gif Rneringa wub.gif kaip jums ?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 10:57)
Man jau diena su naktimi susimaišė nuo tos itampos ir laukimo  ax.gif  Atrodo laikas visiškai neina  ax.gif
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

atsipalaiduojam atsipalaiduojam!! Ir pajauciam malonuma ;-) Maziuliams bus reikalingi ramus namuciai
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 16:22)
Lorde  wub.gif  Rneringa  wub.gif  kaip jums ?

Sveikos,na mano naujienos turiu kaireje kiausideje 6 grazius folius,o desineje skaiciaus nebepasake tik pasake kad tie spes dar paaugti.Pirmadieni kitas vizitas ir bus pati Semra.Taip dziaugiuosi,kad ji dalyvaus .Tau linulyte 4u.gif 4u.gif viskas bus gerai,be streso.
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 05 13, 17:03)
Sveikos,na mano naujienos turiu kaireje kiausideje 6 grazius folius,o desineje skaiciaus nebepasake tik pasake kad tie spes dar paaugti.Pirmadieni kitas vizitas ir bus pati Semra.Taip dziaugiuosi,kad ji dalyvaus .Tau linulyte  4u.gif  4u.gif viskas bus gerai,be streso.

Niu va kaip šaunu wub.gif wub.gif wub.gif Turėjau ir aš viena susitikima su Semra wub.gif Dabar ilsėkis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 11:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ačiū  4u.gif
Dviem padarė PGD ir rezultatai rytoj ryte, o kiti du truputi lėtesni, tad jei iki rytojaus spės tai juos užšaldys  bigsmile.gif
Ryte būti klinikoje ir jei viskas gerai isodins  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

O tai kitiems dviems irgi darys PGD? Ar juos šadys be PGD?
Ir kaip suprasti pasakymą "jei iki rytojaus spės, tai juos užšadys". Juk kaip suprantu jie yra 5 dienų blastutės.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 13, 19:22)
O tai kitiems dviems irgi darys PGD? Ar juos šadys be PGD?
Ir kaip suprasti pasakymą "jei iki rytojaus spės, tai juos užšadys". Juk kaip suprantu jie yra 5 dienų blastutės.

Taip jiems darys ir juos užšaldys . Na kaip aš suprantu jie nespėjo užaugti iki to šiandienos tyrimo. Rytoj bus viskas aiškiau blush2.gif nes dabar tik žinau tiek kiek Mastura paaiškino.
Šiandiena iki pietu jiems turėjo būti atliktas tyrimas kad rytojui būtu galima sodinti nes kitu atveju jie negali laukti ir juos šaldo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 13 gegužės 2016 - 20:36
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 15:22)
Lorde  wub.gif  Rneringa  wub.gif  kaip jums ?

Pas mane tai per abi kiaušides mato 6 folius. Nevisiškai tolygūs, bet gal kaip nors susilygins. Gonalio dozė 225, o nuo rytojaus cetrotide dar prijungti reiks.
Nu gal ką ir išspaus turkai g.gif.
Kam nuo stimuliacijų ir folių gausos skauda kiaušidės, o man nuo vaikščiojimo kojas ax.gif.
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 21:29)
Taip jiems darys ir juos užšaldys . Na kaip aš suprantu jie nespėjo užaugti iki to šiandienos tyrimo. Rytoj bus viskas aiškiau  blush2.gif  nes dabar tik žinau tiek kiek Mastura paaiškino.

O tai jei nespės užaugti, tai jau jie negeri??? Ir ką su jais darys?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 13, 19:32)
O  tai jei nespės užaugti, tai jau jie negeri??? Ir ką su jais darys?

Esmė ne užaugime o tai kad iki tam tikro laiko tik gali padaryti tyrima ir kadangi jie nebuvo tiek užauge kad šiandiena daryti tyrima juos rytoj užšaldys . Žinoma jei viskas gerai .
Jei būtu be PGD tyrimo tai jau šiandiena būtu isodinimas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 13 gegužės 2016 - 20:42