Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(Januari @ 2016 05 13, 08:37)

O sakykit kaip db yra, ar einant apžiūrai vis pas kitą daktariuką papuoli, ar pas tą patį? Gal kam teko lankytis pas Sevinc Unal? Kokie atsiliepimai? 4u.gif

Mane dabar du kartus gyd. Ulker žiūrėjo, pirmadienį paskirtas kitas gydytojas ir profesorė.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 13, 10:34)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ačiū  4u.gif
Dviem padarė PGD ir rezultatai rytoj ryte, o kiti du truputi lėtesni, tad jei iki rytojaus spės tai juos užšaldys  bigsmile.gif
Ryte būti klinikoje ir jei viskas gerai isodins  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Linulyte, ramiai kedenk pataliukus pupsikams 4u.gif wub.gif viskas bus puikiai thumbup.gif

QUOTE(Lorde @ 2016 05 13, 18:03)
Sveikos,na mano naujienos turiu kaireje kiausideje 6 grazius folius,o desineje skaiciaus nebepasake tik pasake kad tie spes dar paaugti.

QUOTE(rneringa @ 2016 05 13, 20:32)
Pas mane tai per abi kiaušides mato 6 folius. Nevisiškai tolygūs, bet gal kaip nors susilygins. Gonalio dozė 225, o  nuo rytojaus cetrotide dar prijungti reiks.
Nu gal ką ir išspaus turkai g.gif.
Papildyta:

Super, ramiai auginkit toliau foliukus 4u.gif wub.gif

Ačiū, mergaitės, už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2016 05 13, 19:03)
Sveikos,na mano naujienos turiu kaireje kiausideje 6 grazius folius,o desineje skaiciaus nebepasake tik pasake kad tie spes dar paaugti.Pirmadieni kitas vizitas ir bus pati Semra.Taip dziaugiuosi,kad ji dalyvaus .Tau linulyte  4u.gif  4u.gif viskas bus gerai,be streso.

Graziai aukit ir kad maziukai dickius pasivytu wub.gif

QUOTE(rneringa @ 2016 05 13, 21:32)
Pas mane tai per abi kiaušides mato 6 folius. Nevisiškai tolygūs, bet gal kaip nors susilygins. Gonalio dozė 225, o  nuo rytojaus cetrotide dar prijungti reiks.
Kam nuo stimuliacijų ir folių gausos skauda kiaušidės, o man nuo vaikščiojimo kojas ax.gif.

Visai neblogai 6, ka? Jie gi potencialius skaiciuoja, tai sesetukas tikrai bus, gal ir daugiau bigsmile.gif wub.gif

Kojas tik pradzioj skauda irnesakyk.gif Pasitreniruosi ir priprasi hihihi.gif

linulyte, geru PGD rezultatu jusu ketvertukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 13, 20:32)
Kam nuo stimuliacijų ir folių gausos skauda kiaušidės, o man nuo vaikščiojimo kojas ax.gif.
Papildyta:

O  tai jei nespės užaugti, tai jau jie negeri??? Ir ką su jais darys?

Rneringa labai laikau kumstukus uz jus, visai nebloga derliu mato tikiu, kad ir daugiau ispunktuos wub.gif man ir sake, kad 6 turiu, o ispunktavo daugiau. Sis kartas turi buti laimingas iki pabaigos, juk kiek D gali skriausti zmones, as labai tikiu, kad sis karteles bus laimingas wub.gif
Atsakyti
linulyte, kaip ten jums? blush2.gif Nesulaukiu, vis refreshinu ir refreshinu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2016 05 14, 08:42)
Rneringa labai laikau kumstukus uz jus, visai nebloga derliu mato tikiu, kad ir daugiau ispunktuos  wub.gif man ir sake, kad 6 turiu, o ispunktavo daugiau. Sis kartas turi buti laimingas iki pabaigos, juk kiek D gali skriausti zmones, as labai tikiu, kad sis karteles bus laimingas wub.gif

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 09:35)
linulyte, kaip ten jums? blush2.gif Nesulaukiu, vis refreshinu ir refreshinu blush2.gif  biggrin.gif

Ir as ta pati biggrin.gif biggrin.gif

RNeringa, kur apsistojote sikarta?

As tureciau siandien gauti data is turku irgi wub.gif panasu, kad atskrisiu pas jus i savaites pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 11:35)
As tureciau siandien gauti data is turku irgi  wub.gif panasu, kad atskrisiu pas jus i savaites pabaiga smile.gif

thumbup.gif Jau greitai wub.gif Kumstukai stipriai suspausti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 10:35)

As tureciau siandien gauti data is turku irgi  wub.gif panasu, kad atskrisiu pas jus i savaites pabaiga smile.gif

Jusu ten bus visai nemazai, linkiu kad murkiukas (ai), apsigyventu mamytes pilvelyje 9 men wub.gif visoms ir slapukems, jei ju yra linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 11:35)

Mes apsistojom Cimen apartments, gavosi gera kaina 23 eurai už butuką su atskira virtuvėle.
Aip pat ką tik apžiūrėjom Lodos apartment studiją. Tai irgi neblogai, ypač trumpesniam laikui. Bet mano patarimas neimkit apatiniam aukšte
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 09:35)
linulyte, kaip ten jums? blush2.gif Nesulaukiu, vis refreshinu ir refreshinu blush2.gif  biggrin.gif

Palaikymo komanda siuncia geriausia energija 4u.gif 4u.gif ir laukia kartu bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 10:35)

Murke!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 08:35)

Deja nieko gero verysad.gif Sodinimo nebuvo. Po PGD rado genetiniu pakytimu. Daug pasakojo bet aš jau nieko negirdėjau verysad.gif Nusipirkau bilieta namo ir jau sėdžiu lėktuve. Esu lengvam šoke .
Atsakyti