QUOTE(rneringa @ 2016 05 14, 19:03)
Linulyte, neturiu žodžių net ką pasakyti

. Taip tikėjau jūsų stipruoliais..
Linkiu stiprybės
Papildyta:
Aš truputį nesuprantu: "galėjau ir sutikti sodinimui, bet tada didelė tikimybė persileidimo."
Aš galvojau, jei po PGD blogi rezultatai, tai vienareikšmiškai vaikelis turės kokius nors rimtus sveikatos sutrikimus. Ir čia jau kalba eina ne apie didelę persileidimo riziką, bet apie žmogutį su negalia.
O ar gali po negerų PGD rezultatų gimti sveikas vaikelis?
Jie sako kad gali per laika ir pakisti daug kas bet vėl tai yra 50 ant 50

Neduoda jokios garantijos. Jie negali nuspėti kaip jie vystysis toliau todėl tai ir yra labai didelė rizika. Jei būčiau sutikusi tai būtu reikėje pasirašyti popierius kad aš apie tai žinojau ir sutikau. Ir be to būtu reikėje nėstumo metu darytis keleta labai svarbiu tyrimu,kaip pvz esant 4 nėštumo mėnesi imti biopsija iš vaikelio ir tirti ar viskas gerai. Vienu žodžiu visas nėštumas itampoje ir be jokiu garantiju.
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 14, 19:20)
Skaitau ir taip baisu, kad tiek nestumu baigiasi persileidimais, net nejauku.Liko savaite iki tr., tai lb jautriai i visas zinias matyt reaguoju

Linulyte, labai labai uzjauciu. O kiek metu yra tas amzius, kai turkai jau sako" amzius"?
Tikrai nenoriu nuliūdinti nei vienos juk tai tik mano atvejis ir jis negali būti tapatinamas su kitais tad vykit blogas mintis šalin. Drasiai vykit i TR . Aš esu labai dėkinga TR gydytojams nes jie padarė daug ir net daugiau nei tikėjaus.
Tas amžius kaip aš supratau yra nuo 38 metu.