Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos 39-ta tema

QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 14:22)
Deja nieko gero  verysad.gif  Sodinimo nebuvo. Po PGD rado genetiniu pakytimu. Daug pasakojo bet aš jau nieko negirdėjau  verysad.gif  Nusipirkau bilieta namo ir jau sėdžiu lėktuve. Esu lengvam šoke .

O ne angel_sadangel.gif cray.gif Visus patikrino? Kaip liudna verysad.gif Nesinori net patiketi verysad.gif Labai uzjauciu console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gummy bear: 14 gegužės 2016 - 13:40
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 13:22)
Deja nieko gero  verysad.gif  Sodinimo nebuvo. Po PGD rado genetiniu pakytimu. Daug pasakojo bet aš jau nieko negirdėjau  verysad.gif  Nusipirkau bilieta namo ir jau sėdžiu lėktuve. Esu lengvam šoke .

Kaip gaila sad.gif o kaip tavo kiti du maziukai? Priaugo iki PGD? Darys dar jiems?

Laikykis sad.gif sad.gif
Papildyta:
Merginos, apsvieskit dar mane. Kai FET daro - ar reikia anksciau i klinika, ar tik isodinimo diena. Nebeziuri anksciau jie? Noriu pirkti bilietus. Mastura dingo, o as nerimstu biggrin.gif

Sestadienis ta didzioji diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 12:43)
Kaip gaila sad.gif o kaip tavo kiti du maziukai? Priaugo iki PGD? Darys dar jiems?

Laikykis sad.gif sad.gif

Deja jie nepriaugo tam tyrimui verysad.gif
Ačiū visoms už palaikyma.
Papildyta:
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 12:39)
O ne  angel_sadangel.gif  cray.gif Visus patikrino? Kaip liudna  verysad.gif Nesinori net patiketi verysad.gif Labai uzjauciu console.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2016 05 14, 12:43)

Laikykis sad.gif sad.gif
Papildyta:
Merginos, apsvieskit dar mane. Kai FET daro - ar reikia anksciau i klinika, ar tik isodinimo diena. Nebeziuri anksciau jie? Noriu pirkti bilietus. Mastura dingo, o as nerimstu biggrin.gif

Sestadienis ta didzioji diena smile.gif

Murke, nereikia, tik isodinimo diena.
Bet mes, kai skrisim kita karta ant FET, tai diena pries arba isodinimo diena prasysimes konsultacijos ir apziuros, kad isitikinti, kad tikrai viskas gerai ir galim daryt isodinima, ne taip, kaip praitus 2kartus... Po paskutinio karto, tai jau vyras buvo net pasiutes, sekanciam kartui sake reikalaus viso gydytoju konsiliumo... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 12:51)
Deja jie nepriaugo tam tyrimui  verysad.gif
Papildyta:

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Uzjauciu, linulyte verysad.gif
O tai likusius uzsalde??
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 13:51)
Deja jie nepriaugo tam tyrimui  verysad.gif
Papildyta:

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Linulyte, kaip gaila verysad.gif console.gif
Tiek laukei, tiek važinėjai verysad.gif siaubas unsure.gif

Rašei, jei gerai pamenu, kad PGD darys dėl amžiaus, o kariotipai jūsų geri? g.gif tai čia dėl amžiaus tie pakitimai genetiniai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 14 gegužės 2016 - 14:17
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 13:22)

Užjaučiu. .. , žinau, kaip jautiesi ...
Imu svarstyti - kaip dažnai pasiseka pasiekti teigiamą rezulatą iš 1 karto ? Iš -2-o karto , turiu galvoje Memorial? Gal kas turit savų pastebėjimų ..?
Atsakyti
QUOTE(Glass lady @ 2016 05 14, 16:46)
Imu svarstyti - kaip dažnai pasiseka pasiekti teigiamą rezulatą iš 1 karto ? Iš -2-o karto , turiu galvoje Memorial?  Gal kas turit savų pastebėjimų ..?

Pasiskaitinek pirmam puslapyje mirksiukas.gif Daugumai pirmas IVF buna sekmingas arba pirmas FET ax.gif Taciau, kaip bebutu liudna, yra ir isimciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 17:14)
Pasiskaitinek pirmam puslapyje mirksiukas.gif Daugumai pirmas IVF buna sekmingas arba pirmas FET ax.gif Taciau, kaip bebutu liudna, yra ir isimciu verysad.gif

Pabandziau suskaiciuoti blush2.gif Nesu tikra, ar ko nepraleidau. Skaiciavau tik Memorial. Is pirmo karto pavyko 20, dar 10 pabegusiu, 14 nepavykusiu ir 5 be transferio.
Is antro IVF pavyke 3, dar 2 pabege, 1 nepavykes. Is trecio IVF pavykes 1.
Is pirmo FET pavyke 8 (cia ir po hyper, ir po nesekmingu IVF, ir po PGD), 2 pabege, 2 nepavyke.
Is antro FET 1 nepavykes.
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 05 14, 13:09)

Uzjauciu, linulyte  verysad.gif
O tai likusius uzsalde??

Be PGD tyrimo nerizikavo šaldyti.

QUOTE(Bernadeta77 @ 2016 05 14, 13:14)
Linulyte, kaip gaila verysad.gif console.gif
Tiek laukei, tiek važinėjai  verysad.gif siaubas unsure.gif

Rašei, jei gerai pamenu, kad PGD darys dėl amžiaus, o kariotipai jūsų geri? g.gif tai čia dėl amžiaus tie pakitimai genetiniai? g.gif

Taip dėl amžiaus buvo darytas tyrimas.Kas liečia pakitimus tai jie mato blogus skaičiukus o kaip kas ir kodėl jie tokie galima tik spėlioti. Galėjau ir sutikti sodinimui bet tada didelė galimybė persileidymo ir t.t

QUOTE(Glass lady @ 2016 05 14, 14:46)
Užjaučiu. .. , žinau, kaip jautiesi ...
Imu svarstyti - kaip dažnai pasiseka pasiekti teigiamą rezulatą iš 1 karto ? Iš -2-o karto , turiu galvoje Memorial?  Gal kas turit savų pastebėjimų ..?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 14:22)

Linulyte, neturiu žodžių net ką pasakyti verysad.gif verysad.gif. Taip tikėjau jūsų stipruoliais..
Linkiu stiprybės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linulyte @ 2016 05 14, 18:27)
Be PGD tyrimo nerizikavo šaldyti.
Taip dėl amžiaus buvo darytas tyrimas.Kas liečia pakitimus tai jie mato blogus skaičiukus o kaip kas ir kodėl jie tokie galima tik spėlioti. Galėjau ir sutikti sodinimui bet tada didelė galimybė persileidymo ir t.t
Ačiū.

Aš truputį nesuprantu: "galėjau ir sutikti sodinimui, bet tada didelė tikimybė persileidimo."
Aš galvojau, jei po PGD blogi rezultatai, tai vienareikšmiškai vaikelis turės kokius nors rimtus sveikatos sutrikimus. Ir čia jau kalba eina ne apie didelę persileidimo riziką, bet apie žmogutį su negalia.
O ar gali po negerų PGD rezultatų gimti sveikas vaikelis?
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2016 05 14, 17:25)
Pabandziau suskaiciuoti blush2.gif Nesu tikra, ar ko nepraleidau. Skaiciavau tik Memorial. Is pirmo karto pavyko 20, dar 10 pabegusiu, 14 nepavykusiu ir 5 be transferio.
Is antro IVF pavyke 3, dar 2 pabege, 1 nepavykes. Is trecio IVF pavykes 1.
Is pirmo FET pavyke 8 (cia ir po hyper, ir po nesekmingu IVF, ir po PGD), 2 pabege, 2 nepavyke.
Is antro FET 1 nepavykes.

Skaitau ir taip baisu, kad tiek nestumu baigiasi persileidimais, net nejauku.Liko savaite iki tr., tai lb jautriai i visas zinias matyt reaguoju verysad.gif Linulyte, labai labai uzjauciu. O kiek metu yra tas amzius, kai turkai jau sako" amzius"?
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 05 14, 19:03)
Linulyte, neturiu žodžių net ką pasakyti verysad.gif  verysad.gif. Taip tikėjau jūsų stipruoliais..
Linkiu stiprybės  4u.gif
Papildyta:

Aš truputį nesuprantu: "galėjau ir sutikti sodinimui, bet tada didelė tikimybė persileidimo."
Aš galvojau, jei po PGD blogi rezultatai, tai vienareikšmiškai vaikelis turės kokius nors rimtus sveikatos sutrikimus. Ir čia jau kalba eina ne apie didelę persileidimo riziką, bet apie žmogutį su negalia.
O ar gali po negerų PGD rezultatų gimti sveikas vaikelis?

Jie sako kad gali per laika ir pakisti daug kas bet vėl tai yra 50 ant 50 sad.gif Neduoda jokios garantijos. Jie negali nuspėti kaip jie vystysis toliau todėl tai ir yra labai didelė rizika. Jei būčiau sutikusi tai būtu reikėje pasirašyti popierius kad aš apie tai žinojau ir sutikau. Ir be to būtu reikėje nėstumo metu darytis keleta labai svarbiu tyrimu,kaip pvz esant 4 nėštumo mėnesi imti biopsija iš vaikelio ir tirti ar viskas gerai. Vienu žodžiu visas nėštumas itampoje ir be jokiu garantiju.
Papildyta:
QUOTE(Noriuleliuku @ 2016 05 14, 19:20)
Skaitau ir taip baisu, kad tiek nestumu baigiasi persileidimais, net nejauku.Liko savaite iki tr., tai lb jautriai i visas zinias matyt reaguoju  verysad.gif  Linulyte, labai labai uzjauciu. O kiek metu yra tas amzius, kai turkai jau sako" amzius"?

Tikrai nenoriu nuliūdinti nei vienos juk tai tik mano atvejis ir jis negali būti tapatinamas su kitais tad vykit blogas mintis šalin. Drasiai vykit i TR . Aš esu labai dėkinga TR gydytojams nes jie padarė daug ir net daugiau nei tikėjaus.
Tas amžius kaip aš supratau yra nuo 38 metu.
Atsakyti