Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 29, 21:38)
alaus, cigareciu man ir valios nereikejo atsisakyt, cia protas suveike smile.gif
As is tikro stipriai ir nesiekiau saves ribot, jei norejau, tai ir valgiau. tiesiog tuo metu taip norejau. ir nesigailiu smile.gif  nes nestuma prisimenu kaip pati nuostabiausia laika visame kame biggrin.gif dabar vargstu ne vieni metai, bet cia jau ne nestumas kaltas, cia jau as pati kalta, kad po jo nesugebejau susiimt normaliai cool.gif biggrin.gif

O man reikėjo. Ir dar kokios.. Ir tebereikia..
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 29, 21:31)
Valios reikalas. Jei sugebėjau atsisakyt taip mėgstamo alaus, cigarečių, dieviškos vytintos mesytes,tai ir bandelių ar bulvių atsisakysiu, jei reikės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jei reikia, tai ir nedarai to.
O visi saves pateisinimai, tai tik silpna valia smile.gif
Man tarkim antras nestumas visai kitaip isivaizduojamas. Tikrai nebenoreciau kartoti senu klaidu.
Todel labai zaviuosi Spaliuke, kad ji stipriai laikesi jau per pirmaji savo nestuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 21:43)
drinks_cheers.gif jei reikia, tai ir nedarai to.
O visi saves pateisinimai, tai tik silpna valia smile.gif
Man tarkim antras nestumas visai kitaip isivaizduojamas. Tikrai nebenoreciau kartoti senu klaidu.
Todel labai zaviuosi Spaliuke, kad ji stipriai laikesi jau per pirmaji savo nestuma thumbup.gif

As irgi daug ka isivaizduoju, bet jei valia per silpna, tai ne nestumo nereik smile.gif
dziaugiuosi, kad antro nestumo pas mane ir nebus, nes tikrai negaleciau garantuot, kad nedaryciau tokiu pat klaidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 29, 21:53)
As irgi daug ka isivaizduoju, bet jei valia per silpna, tai ne nestumo nereik smile.gif
dziaugiuosi, kad antro nestumo pas mane ir nebus, nes tikrai negaleciau garantuot, kad nedaryciau tokiu pat klaidu biggrin.gif

O as is visu jegu bandyciau stengtis. Kitas klausmas ar man pavyks, ar ne. Bandyti visada verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 21:58)
O as is visu jegu bandyciau stengtis. Kitas klausmas ar man pavyks, ar ne. Bandyti visada verta smile.gif

drinks_cheers.gif būtent. Aš irgi bandysiu. Nežinau kaip pavyks, bet bandysiu..
Atsakyti
Bandziau ir as sakyciau pusetinai pavyko smile.gif
Kur darot fotoknygas, jei darot? Norim seneliams padaryt dovanu krikstynu proga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 29, 22:19)
drinks_cheers.gif būtent. Aš irgi bandysiu. Nežinau kaip pavyks, bet bandysiu..

Vis tik manau, tai bus geresnis rezultatas nei nesistengiant mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad visos mano drauges kurios db leliukus turi priaugo tarp 15-20kg ir visos jau gryzom i pradini svori na +- pora kg. Ir nesvarbu buvo lb lieknos ar vidutines.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 22:24)
Vis tik manau, tai bus geresnis rezultatas nei nesistengiant mirksiukas.gif

o as isproteciau, jei visa gyvenima tik stengtis reiktu ax.gif
man nestumas buvo ta busena, kada leidau sau ka noriu, kiek noriu, ir nieko nesigailiu. po nestumo buvau numetusi iki 69, tai visas man dabartinis antsvoris yra ponestuminis, tai sau priekaustaut nebent galiu tik del to, kad nesusiemiau po netumo, o ne jo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 29, 23:11)
o as isproteciau, jei visa gyvenima tik stengtis reiktu ax.gif
man nestumas buvo ta busena, kada leidau sau ka noriu, kiek noriu, ir nieko nesigailiu. po nestumo buvau numetusi iki 69, tai visas man dabartinis antsvoris yra ponestuminis, tai sau priekaustaut nebent galiu tik del to, kad nesusiemiau po netumo, o ne jo metu ax.gif

O as gailiuosi, kad valgiau prisidengdama nestumu. Buvau apsileidusi. Net ir po nestumo nieko nedariau.
Nenoreciau vel tokios pacios busenos.
Atsakyti
Aš tai genus kaltinu biggrin.gif Turiu du kelius:valgyt kiek noriu ir būt storai,arba gyvent pusbadžiu ir būt lieknai biggrin.gif O vat noriu taip:valgyti ir būti liekna lotuliukas.gif
Šiandien planas įgyvendintas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
jau griztu pas jus biggrin.gif atostogos baiges, isleistuves baiges, sveciai isvaziavo, dabar ramu ax.gif
Del svorio nestumo metu, tai ne vien valgymas lemia, pvz MB sese vien salotas antro nestumo metu valge, apie saldumynus ar miltinius as net nesneku, nes ju isvis niekad nevalgo, nes jis mulkute, o pirmas vaikas gime 4 kg, tikejos, kad mazesnis antras bus. Tai vis tiek 17 kg priaugo, ir antras vaikas beveik 4 kg svere, ne vien maistu viskas reguliuojasi blush2.gif
Atsakyti