Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 29, 23:29)
Aš tai genus kaltinu  biggrin.gif  Turiu du kelius:valgyt kiek noriu ir būt storai,arba gyvent pusbadžiu ir būt lieknai  biggrin.gif  O vat noriu taip:valgyti ir būti liekna  lotuliukas.gif 
Šiandien planas įgyvendintas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Kad genai pirmi eileje.
Barbaske, koks planas?
Atsakyti
Nenoriu nieko kaltint, bet kuri is musu temoj yra sakiusi, kad genai niekuo deti, kaltas tik musu valgymas? biggrin.gif seniai ta diskusija buvo, bet tikrai pamenu kad kazkuri grieztai pasisake, kad genai niekuo deti smile.gif
As pritarsiu Barbaskei smile.gif as irgi turiu tuos pacius kelius ir visai kitoki nora, kuris niekada neissipildys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 21:30)
drinks_cheers.gif Kad genai pirmi eileje.
Barbaske, koks planas?

Kad neįmanoma tuo netikėt,visos šeimos moterys po gimdymo storos arba turi žiūrėt ką valgo,liekninasi...
Planas toks,kad iki 16 val galiu leist sau ką noriu(nu tik ne kiek noriu smile.gif ),o jau vėliau daržovės.Nebežinau ko imtis doh.gif Bijau svertis,nes puikiai žinau nuo kokio maisto kiekio pučiuos.O tie vakariniai valgymai naudos tikrai neatnešė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2016 05 29, 23:38)
Nenoriu nieko kaltint, bet kuri is musu temoj yra sakiusi, kad genai niekuo deti, kaltas tik musu valgymas? biggrin.gif seniai ta diskusija buvo, bet tikrai pamenu kad kazkuri grieztai pasisake, kad genai niekuo deti smile.gif
As pritarsiu Barbaskei  smile.gif  as irgi turiu tuos pacius kelius ir visai kitoki nora, kuris niekada neissipildys biggrin.gif

Nezinau kas pasisake, bet manau, kad turi itakos svoriui. As net permetu savo gimines tetas, puseseres galvoje. Daugumos net figuros panasios. Vienintele mociute buvo maza ir smulki. Bet as deja ne i ja.
Ir su tuo apkunumu vargau nuo vaikystes nors stora paauglysteje nebuvau.vargau, nes tyciojosi is manes.
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 29, 23:44)
Kad neįmanoma tuo netikėt,visos šeimos moterys po gimdymo storos arba turi žiūrėt ką valgo,liekninasi...
Planas toks,kad iki 16 val galiu leist sau ką noriu(nu tik ne kiek noriu smile.gif  ),o jau vėliau daržovės.Nebežinau ko imtis  doh.gif  Bijau svertis,nes puikiai žinau nuo kokio maisto kiekio pučiuos.O tie vakariniai valgymai naudos tikrai neatnešė  doh.gif

Barbaske, na tikrai ne visos. Perlenki jau.
Tik tos kurios linkusios pilneti labai daznai apsileidzia( po nestumo, gimdymo ar net vestuviu). Va taip ir lieka su tais priaugtais kilogramais.
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 21:54)
Barbaske, na tikrai ne visos. Perlenki jau.
Tik tos kurios linkusios pilneti labai daznai apsileidzia( po nestumo, gimdymo ar net vestuviu). Va taip ir lieka su tais priaugtais kilogramais.

Nežinau nei vienos,kad su ledine figūra būtų biggrin.gif Toks ir apsileidimas,valgė ką valgiusios,tik po gimdymo pradėjo plėstis į šonus biggrin.gif Tarkim tos ,kurios valgo bet ką ir daug ,o nestorėja,tai jos jau neapsileidę (nes gi nestoros) ? Net pačiai įdomu biggrin.gif Turiu draugę,genai lėmė kad ir po nestuke.gif liekna,tiksliau perkarus doh.gif (jos mama,močiutė tokios pat) o suvalgo ohoho.Pas ją nueinu,tai ji visą laiką kažką kramsnoja biggrin.gif Tai ji skaitosi neapsileidus,nes ji ta laimingoji,kuri gali valgyt kiek nori g.gif Čia aš iš pavydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 30, 00:06)
Nežinau nei vienos,kad su ledine figūra būtų  biggrin.gif  Toks ir apsileidimas,valgė ką valgiusios,tik po gimdymo pradėjo plėstis į šonus  biggrin.gif  Tarkim tos ,kurios valgo bet ką ir daug ,o nestorėja,tai jos jau neapsileidę (nes gi nestoros) ? Net pačiai įdomu  biggrin.gif Turiu draugę,genai lėmė kad ir po  nestuke.gif  liekna,tiksliau perkarus  doh.gif  (jos mama,močiutė tokios pat) o suvalgo ohoho.Pas ją nueinu,tai ji visą laiką kažką kramsnoja  biggrin.gif  Tai ji skaitosi neapsileidus,nes ji ta laimingoji,kuri gali valgyt kiek nori  g.gif  Čia aš iš pavydo  biggrin.gif

O kodel jos apsileidusios, jei puikiai atrodo? Kaip bebutu pas mus lieknumo kultas dar valdo ir manau valdys ilgai. Turiu drauge (jau kazkada apie ja rasiusi), ugis gal apie 170cm, svoris 42-45 galbut. Vakare su vyru suvalgo skardine koncensuoto oieno, batona ir nestoreja. O labai noretu. Pavydeti tokiu atveju galima, kad gali neriboti saves ir buti liekna. Mano supratimu net nesveikai liekna.
Atsakyti
As, as sakau kad genai ir storumas nesusije, nu pvz mano giminej yra lb storu, vidutiniu, sudziuvusiu, nepazystu nevieno kudenos kuris kimstu ant sofkes atsigules ir nestoretu ir nepazystu storulio gyvo salotom cool.gif po vestuviu, gimdymu daznai moterys sustoreja, nes pasikeicia gyvenimo budas (jei iki nestumo buvo kuda, po nestumo stora, tai kaip cia sita reiskini genais paaiskint? Tipo vyro genu storinanciu gavo biggrin.gif) nu ir pati db matau kaip sunku namie sedint priziuret svori, bet ne del buvusio nestumo, genu jis krenta, kyla ar vietoj stovi smile.gif na ir tik 1proc storuliu stori del ligos, o visi kiti tiesiog pavalgyt megstam biggrin.gif esu maisto verge, kai linksma valgau, kai liudna valgau, kai nuobodu valgau, jei nevalgau tai visom valios pastangom kovoju kad to nedaryciau, kaip alkoholikui sunku negert, taip man sunku nevalgyt. Na ir ne genai man tuos saldainiu lukstena ar kumpelio papjausto. Ir daugiau nediskutuosiu sia tema cool.gif labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 22:13)
O kodel jos apsileidusios, jei puikiai atrodo? Kaip bebutu pas mus lieknumo kultas dar valdo ir manau valdys ilgai.  Turiu drauge (jau kazkada apie ja rasiusi), ugis gal apie 170cm, svoris 42-45 galbut. Vakare su vyru suvalgo skardine koncensuoto oieno, batona ir nestoreja. O labai noretu. Pavydeti tokiu atveju galima, kad gali neriboti saves ir buti liekna. Mano supratimu net nesveikai liekna.

Tai man pačiai įdomu lotuliukas.gif Tarp lietuvių tai tikrai drinks_cheers.gif Savo aplinkoj išgirstu ne vieną komplimentą,bet jau tarp lietuvaičių aš storulė smile.gif Tik aš nei kompleksuoju,nei pergyvenu.Padejuoju tam kartui ir praeina lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif

Žinoma,nėra ko diskutuot daugiau šia tema,juk mokslininkų yra nustatyta,kad paveldimas polinkis tukti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbaškė: 30 gegužės 2016 - 07:39
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 30, 06:48)
Labas rytas  bigsmile.gif

Kaip tavo sveikata?
Dukrai gerklę skauda,vėmė vakar unsure.gif Laukiu kol nubus,bus matyt kokia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2016 05 30, 08:03)
Kaip tavo sveikata?

Dukrai gerklę skauda,vėmė vakar  unsure.gif  Laukiu kol nubus,bus matyt kokia situacija.

jau gerai thumbup.gif

vargsiuke, virusas bus koks prikibes verysad.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

vakar taip pilva spazmavo, kad visa vakare lovoj pragulejau.. unsure.gif
siandien jau geriau biski smile.gif
Atsakyti