Įkraunama...
Įkraunama...

Mes nevalgome po 18 val.

sveikos,
šeštadienį kelias val praleidau Šiauliuose vykusioje olimpinėje sporto šventėje, taip mane motyvavo ta šventė, buvęs treneris su savo pasiekėjais buvo, kokie ištreniruoti kūnai wub.gif , seilė varvėjo, patinka man tas populiarėjantis sportiško kūno kultas, ne lieso, o sportiško kūno, noriu ir as tokio, sunkiausia bus mityba keisti arčiau sportininku meniu, bet taip užsidegiau ir užsibrėžiau metų tikslą nuo šios vasaros iki kitos, turėti tokį kūną, tikiuosi neperdegsiu.

dar kalbėjom apie bėgiojimą, tai čia tik cardio treniruotė , riebalų deginimui, bėgiojančiom būtinai reikia įtraukti jėgos treniruočių, tada tik kūnas tvirtės ir dailės

PD, magnio trūksta? g.gif

pilvukas gražuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lera*: 30 gegužės 2016 - 08:49
Lera, kad geriu ta magni.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 30, 09:51)
Lera, kad geriu ta magni..  unsure.gif

tai gal judesio daug buvo, man taip būdavo, kai daug vaikščiodavau, pradėdavo mausti, bet tu su gine pasikonsultuok savo dėl visa ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 09:54)
tai gal judesio daug buvo, man taip būdavo, kai daug vaikščiodavau, pradėdavo mausti, bet tu su gine pasikonsultuok savo dėl visa ko 4u.gif

kruvio buvo, bet 6dieni. Biski darze padirbejom. Vakar nieko ypatingo, darbai po namus. O vakare negalejau sau rasti vietos unsure.gif
Gines nuomone viskas cia ok, jei nera kraujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 05 30, 10:00)
kruvio buvo, bet 6dieni. Biski darze padirbejom. Vakar nieko ypatingo, darbai po namus. O vakare negalejau sau rasti vietos  unsure.gif
Gines nuomone viskas cia ok, jei nera kraujo  doh.gif

tik nestresuok, dar pleciasi klubai buna toks skausmas, maziukui vietos reikia 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, nudegau pecius ir krutine vakar, raudona biggrin.gif

QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 08:46)
..., o sportiško kūno, noriu ir as tokio,

As ir siekiu sportisko kuno, salej dirbu is visu jegu, bet jau matosi, kad beveik metus einu, kojos stangresnes ir liemuo grazesni, ir sonai liemens sumazejo bigsmile.gif nuo penktadienio dar uzpakalis tebeskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 30, 10:10)
As ir siekiu sportisko kuno, salej dirbu is visu jegu, bet jau matosi, kad beveik metus einu, kojos stangresnes ir liemuo grazesni, ir sonai liemens sumazejo bigsmile.gif nuo penktadienio dar uzpakalis tebeskauda biggrin.gif

šaunuolė 4u.gif , o kaip tavo mityba?
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 30, 09:10)

saunuole pasirodyk, seile pavarvinsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 29, 20:20)
Jos iki nestumo lieknos buvo ar apvalios?
Mano aplinkoj tokiu nera. Kurios buvo lieknos tokios ir liko, biena net visai mano akimis nesveikai kuda.
O kitos kurios buvo apvalios, tokios ir liko arba labai isstorejo.

Butent apvalios, cia manau nera taisykles

Gal truputi poziuris i save skirtingas
tarkim as iki nestumo smulkute buvau
jo metu virs 25 kg uzaugau, bet as saves tokios nei su antsvoriu nei normalios nematau, man geda turet antsvorio nes visa gyvenima buvau kuda ir visi aplinkiniai tai pabrezdavo...nu ir susidare kazkur smegeninej kad tokia turiu but nes matau savo mama, tokia but nenoriu
del genu...as nezinau kaip su tais genais, gal daugiau mitybos ir judejimo iprociai pas mus, jei tvarkingai valgom su sese tai ir nestorejam, nors pietu porcija gali but kaip vyru, pusryciam as daugiau nei mb suvalgau, o va vakariene jau atidziau paziuriu, stengiuosi judet
mama gi kiek eina pro virtuve tiek kazka i burna deda, ar uogienes ar medaus ar mesos nu nesvarbu ko
tai gal paveldejau tecio genus, bo jis neuzkandziauja ir niekad jokio antsvorio neturejo biggrin.gif

Sportiskas kunas o ne kaulu ir odos rinkinys ir mano siekiamybe, man labai grazu..bet man dar toooli ypac apatine zona minksta ir viskas, mazai pastangu dedu
Atsakyti
QUOTE(lera* @ 2016 05 30, 09:43)
šaunuolė 4u.gif , o kaip tavo mityba?

Dabar suradau dieta be glitimo, nepavadinciau jos dieta, tik kad glitimo atsisakyt reikia, as nusprendziau jos pabandyt, nes paskaiciau kad veido berimas gali butent nuo to kad esu alergiska glitimui, reik 2savaites jo atsisakyt ir ziuret ar gereja odos bukle, ten daugiau yra pozymiui jei esi alergiskas, bet manau nebus blogiau jei pabandysiu jo atsisakyt smile.gif

QUOTE(spaliuke29 @ 2016 05 30, 09:54)
saunuole pasirodyk, seile pavarvinsim  bigsmile.gif

Ryt jei netingesiu nusifotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2016 05 28, 14:12)
As klausiau procentinio aktyvumo  ne zingsniu blush2.gif

Laba diena smile.gif

Mano ne polaris tai tokio neskaičiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..Serena.. @ 2016 05 30, 11:46)
Dabar suradau dieta be glitimo, nepavadinciau jos dieta, tik kad glitimo atsisakyt reikia, as nusprendziau jos pabandyt, nes paskaiciau kad veido berimas gali butent nuo to kad esu alergiska glitimui, reik 2savaites jo atsisakyt ir ziuret ar gereja odos bukle, ten daugiau yra pozymiui jei esi alergiskas, bet manau nebus blogiau jei pabandysiu jo atsisakyt smile.gif
Ryt jei netingesiu nusifotkinsiu biggrin.gif

bet alko ir saldumynus vartoji?i kaip baltymai stengiesi ju įtraukti daugiau i meniu?ar tavo meniu įprastas ir rezultatai tik sportu?
glitimas pastebėjau ir man netinka, virškinimas streikuoti pradeda verysad.gif
Atsakyti