Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

QUOTE(Irikira @ 2016 06 07, 09:57)
Na va per savaite - -3kg thumbup.gif imu antra savaite, tikiuosi bus tokia pat sekminga

super, saunuole 4u.gif primink kiek sieki svorio numest aplamai?
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 10:57)

Kiek siandien sveri?ar mane jau aplenkei mirksiukas.gif

75,5 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 13:18)
super, saunuole  4u.gif primink kiek sieki svorio numest aplamai?
Papildyta:

75,5  ax.gif

Ji mus aplenke abi,o as Tave tongue.gif Dabar svarbu nepastrigti,po griekavimo kartais taip nutinka unsure.gif
Mastau vietoj vaisiu pietums gal pomidorus imti g.gif I parduotuve tingiu eit blush2.gif
O pomidorai uoga,ai dar gratata turiu bigsmile.gif Pasizaisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 11:24)
Ji mus aplenke abi,o as Tave tongue.gif Dabar svarbu nepastrigti,po griekavimo kartais taip nutinka unsure.gif
Mastau vietoj vaisiu pietums gal pomidorus imti g.gif I parduotuve tingiu eit blush2.gif
O pomidorai uoga,ai dar gratata turiu bigsmile.gif Pasizaisiu biggrin.gif

nu as tai kai pastrigus ant 75 tai ner zodziu, tikiuos si savaite i nauda iseis biggrin.gif

o pomidorai netgi geriau nei vaisiai, maziau cukraus wink.gif

pasoviau vistyte i orkaite, ui pilvas jau gurrrrgia pas mani biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 13:58)
nu as tai kai pastrigus ant 75 tai ner zodziu, tikiuos si savaite i nauda iseis biggrin.gif

o pomidorai netgi geriau nei vaisiai, maziau cukraus wink.gif

pasoviau vistyte i orkaite, ui pilvas jau gurrrrgia pas mani  biggrin.gif

As vakar vakare 6 blauzdeles suvalgiau,dabar muset ilgai nesinores vistienos schmoll.gif Na iki rytojaus tai tikrai biggrin.gif
Einu pomidoru plaut-nutarta,valgysiu sias uogas tongue.gif
O as negaliu niekaip 73 perkopt...gal si savaite mums bus sekmingesne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vistik pasirinkau granata,mat ziuriu zievele dziuva,mastau negi leisiu sugest biggrin.gif Ale geras pasitaike thumbup.gif
Vakarienei kiaulienos ispjovos medalionai.
Atsakyti
ui pietums granatas lb skurdziai skamba, ziurek kad po vakarienes deserto neissirasytum biggrin.gif

as jau soti ir laiminga, dabar dar pasikavinsiu ax.gif fui ta mano gerkle vis dar persti, nosis jau varva kaip vanduo doh.gif dar nebuvo tokios vasaros su tiek persalimu ir man ir vaikams
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 12:31)

O as negaliu niekaip 73 perkopt...gal si savaite mums bus sekmingesne  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif nu tikekimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 16:16)
ui pietums granatas lb skurdziai skamba, ziurek kad po vakarienes deserto neissirasytum biggrin.gif

as jau soti ir laiminga, dabar dar pasikavinsiu  ax.gif fui ta mano gerkle vis dar persti, nosis jau varva kaip vanduo  doh.gif dar nebuvo tokios vasaros su tiek persalimu ir man ir vaikams
Papildyta:

drinks_cheers.gif nu tikekimes  mirksiukas.gif

as po vakaryksciu ledu apsirijimo truputi nakti pakosejau,bet nieko-praejo ,neprikibo. smile.gif
Bjauru vasara sirgti persalimo ligomis doh.gif
Granatas labai didelis buvo,pavargau kol visa islesiojau tongue.gif Pasikavinau,nuleksiu iki sodo braskiu palaistyti,o vakarienei teks vistiena rinktis doh.gif Ispjova saldytuve bestovedama pagedo...ismest teko verysad.gif prazioplinau...
Apie desertus nebegalvoju,vakar jau tiek ju buvo,kad gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 11:18)
super, saunuole  4u.gif primink kiek sieki svorio

Dar minus 3kg ir eisiu matuotis sukneliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2016 06 07, 16:48)
Dar minus 3kg ir eisiu matuotis sukneliu cool.gif

Atlekei,kibai i dieta ir sukudai-va taip bus thumbup.gif O mes pastrigom .... blush2.gif
Kiek dabar sveri?
O su sukneliu issirinkimu padauges keblumu-sunkiau issirinkti bus,nes turesi jau ir rinktis kuri labiau tinka ir patinka,o ne tik ,kad telpi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 07 birželio 2016 - 14:56
pusrycius praleidau,pietums 150 gr grudetos varskes su pomidoru,supjausciau,idejau druskos ,pipiru,niam bigsmile.gif nesugalvoju ka vakrienei,turiu tik kiausu nenuodemingu,bet i juos ziuret nesinori schmoll.gif vyrui naminius mesainius darysiu,reikia kazkaip pavakarieniaut iki to laiko,kad neuzismanyciau biggrin.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
-500 4u.gif

ryte kiausai ir pietums slaunele su paprika.laukiu vakarienes, kepsiu kiausinukus biggrin.gif
Atsakyti
...o man teks visciuka kept,dabar ji atsildau.Jau smagiau butu koki omleta susimakaluot,bet nebeisdykausiu schmoll.gif reikia rimtet tongue.gif
Skaniu vakariniu kiausiniu 4u.gif
Atsakyti