Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

Raganaite, sveika prisijungus 4u.gif

nu va kaip saunu, o mes su Mute lenktyniaujam biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
lens.gif kaip seniai bemaciau tokius skaiciukus ant svarstykliu.... cool.gif

Jokiu kiausiniu,kad ir 4 schmoll.gif as palauksiu,bet mesos turesiu lotuliukas.gif Juk man pirmoji diena ir dar as pasizadejau,kad RIMTAI laikysiuos tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 07, 18:20)
o man ant klubu ir koju, mano ugis bisky mazesni  biggrin.gif

siadnien rytas  59.7  biggrin.gif

O man kaip tik nuo koju pradeda kristi, kai kazkada susikudinau iki 55, tai sustojau, nors pilvo dar kazkiek ir buvo, kurio norejau neturet, bet kojos kaip pas vista pradejo darytis, o man labai negrazu kai toks tarpas atsiranda tarp koju, todel nusprendus kad bus puiku ir 58 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 18:20)
Su sita dieta buvai pasiekus tokiu rezultatu? Per kiek laiko?

as tik su sita, bandau ieskot kazko kito bet kad nesusigundau. as cia apie 2metus su pertraukom biggrin.gif pailsiu ir vel is naujo, paiilsiu ir vel is naujo.
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 18:23)
Raganaite, sveika prisijungus  4u.gif

nu va kaip saunu, o mes su Mute lenktyniaujam  biggrin.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

4u.gif visos busim poromis biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 18:23)
Jokiu kiausiniu,kad ir 4 schmoll.gif as palauksiu,bet mesos turesiu lotuliukas.gif Juk man pirmoji diena ir dar as pasizadejau,kad RIMTAI laikysiuos tongue.gif  lotuliukas.gif

Laikykis, nepasiduok, jei pasiryzai rimtai griebtis wink.gif o skaiciukus tokius ir tu pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokiu kiausiniu,kad ir 4 schmoll.gif as palauksiu,bet mesos turesiu lotuliukas.gif Juk man pirmoji diena ir dar as pasizadejau,kad RIMTAI laikysiuos tongue.gif  lotuliukas.gif

gi ryte buvo minusas kam is naujo? g.gif

bet kaip sugebejai TIEK ledu suraityt tu man papasakok? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

ui mergyt, labai nutempsi i nakti su vakariene, as tavo vietoj nevalgyciau tada isvis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 07 birželio 2016 - 18:30
man cia mazesniu skaiciuku prirasem kad didesnis azartas butu kitoms thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ryte buvo nulis!Gal svarstykles suklydo biggrin.gif
Esu vakarieniavus ir 24val tad nebaisu nukelti vakarienes,jau geriau nei ledu deze sunaikint blush2.gif Oi kiek as vakar....besote esu.... blush2.gif

O tie grazus skaiciukai primine,kad garderobas tokiu skaiciuku nukistas laukia wub.gif oi kaip noretusi dar panesiot tuos rubus rolleyes.gif Visa laime,kad ten klasika ir sportinis stilius-is mados neiseinantis thumbup.gif

Viskas,visciukas orkaiteje-laukiu essen.gif

Del silpnumo gal ir oras kaltas ar nezinau kas,nes kazko daugelis siandien skundesi silpnumu ir galvos svaiguliu...orai gi bludija,vienur liutys,o pas mus saltoji sausra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 20:29)
ui mergyt, labai nutempsi i nakti su vakariene, as tavo vietoj nevalgyciau tada isvis biggrin.gif

aha,nori,kad veliau nutrukciau...turiu dar daaaaaug sokoladu dideliu ir sostines saldainiu dezute...zodziu pavojai visuose kampuose tyko blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Raganaite 4u.gif o as jau po vakarienes,keliau du kiausinius,ir pasidariau salotas is aisbergo,agurko,ir aisku sauksteli arbatini majonezo isidejau biggrin.gif nu blyn,taip skaniau biggrin.gif o mesainiai pavyko tobulai,vyras tapasake mamukai afygienai biggrin.gif ai,o man ir kiausai skanu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dakota24: 07 birželio 2016 - 19:14
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 07, 21:13)
o as jau po vakarienes,keliau du kiausinius,ir pasidariau salotas is aisbergo,agurko,ir aisku sauksteli arbatini majonezo isidejau biggrin.gif nu blyn,taip skaniau biggrin.gif o mesainiai pavyko tobulai,vyras tapasake mamukai afygienai biggrin.gif ai,o man ir kiausai skanu buvo biggrin.gif

skanios salotytes thumbup.gif as pora pomidoru issirasiau,o tai 3 stiklines vandens kazkaip silpnai veike biggrin.gif
O su tais mesainiais tai cia nesierzink,jau kaip uzsimaniau,greiciau tas visciokas iskeptu tongue.gif
Atsakyti
siaubinga daug siandien vandens isgeriau,pilvas pupso,bet i wc nevaro unsure.gif jauciu nakti atsigriebsiu biggrin.gif
Atsakyti