nu va kaip saunu, o mes su Mute lenktyniaujam
Raganaite, sveika prisijungus
Jokiu kiausiniu,kad ir 4
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 07, 18:20)
O man kaip tik nuo koju pradeda kristi, kai kazkada susikudinau iki 55, tai sustojau, nors pilvo dar kazkiek ir buvo, kurio norejau neturet, bet kojos kaip pas vista pradejo darytis, o man labai negrazu kai toks tarpas atsiranda tarp koju, todel nusprendus kad bus puiku ir 58
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 18:20)
Su sita dieta buvai pasiekus tokiu rezultatu? Per kiek laiko?
as tik su sita, bandau ieskot kazko kito bet kad nesusigundau. as cia apie 2metus su pertraukom
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 18:23)
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 18:23)
Jokiu kiausiniu,kad ir 4
Laikykis, nepasiduok, jei pasiryzai rimtai griebtis
Jokiu kiausiniu,kad ir 4
gi ryte buvo minusas kam is naujo?
bet kaip sugebejai TIEK ledu suraityt tu man papasakok?
Jokiu kiausiniu,kad ir 4
ui mergyt, labai nutempsi i nakti su vakariene, as tavo vietoj nevalgyciau tada isvis
man cia mazesniu skaiciuku prirasem kad didesnis azartas butu kitoms
ryte buvo nulis!Gal svarstykles suklydo
Esu vakarieniavus ir 24val tad nebaisu nukelti vakarienes,jau geriau nei ledu deze sunaikint
Oi kiek as vakar....besote esu....
O tie grazus skaiciukai primine,kad garderobas tokiu skaiciuku nukistas laukia
oi kaip noretusi dar panesiot tuos rubus
Visa laime,kad ten klasika ir sportinis stilius-is mados neiseinantis 
Viskas,visciukas orkaiteje-laukiu
Del silpnumo gal ir oras kaltas ar nezinau kas,nes kazko daugelis siandien skundesi silpnumu ir galvos svaiguliu...orai gi bludija,vienur liutys,o pas mus saltoji sausra
Papildyta:
aha,nori,kad veliau nutrukciau...turiu dar daaaaaug sokoladu dideliu ir sostines saldainiu dezute...zodziu pavojai visuose kampuose tyko
Esu vakarieniavus ir 24val tad nebaisu nukelti vakarienes,jau geriau nei ledu deze sunaikint
O tie grazus skaiciukai primine,kad garderobas tokiu skaiciuku nukistas laukia
Viskas,visciukas orkaiteje-laukiu
Del silpnumo gal ir oras kaltas ar nezinau kas,nes kazko daugelis siandien skundesi silpnumu ir galvos svaiguliu...orai gi bludija,vienur liutys,o pas mus saltoji sausra
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2016 06 07, 20:29)
ui mergyt, labai nutempsi i nakti su vakariene, as tavo vietoj nevalgyciau tada isvis 
aha,nori,kad veliau nutrukciau...turiu dar daaaaaug sokoladu dideliu ir sostines saldainiu dezute...zodziu pavojai visuose kampuose tyko
Raganaite
o as jau po vakarienes,keliau du kiausinius,ir pasidariau salotas is aisbergo,agurko,ir aisku sauksteli arbatini majonezo isidejau
nu blyn,taip skaniau
o mesainiai pavyko tobulai,vyras tapasake mamukai afygienai
ai,o man ir kiausai skanu buvo
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 07, 21:13)
o as jau po vakarienes,keliau du kiausinius,ir pasidariau salotas is aisbergo,agurko,ir aisku sauksteli arbatini majonezo isidejau
nu blyn,taip skaniau
o mesainiai pavyko tobulai,vyras tapasake mamukai afygienai
ai,o man ir kiausai skanu buvo 
skanios salotytes
O su tais mesainiais tai cia nesierzink,jau kaip uzsimaniau,greiciau tas visciokas iskeptu
siaubinga daug siandien vandens isgeriau,pilvas pupso,bet i wc nevaro
jauciu nakti atsigriebsiu