Sveikos merginos, bandau laikytis antra diena sios dietos, nenorejau rasyti is pat pradziu, nes as dazniausiai pradedu laikytis, o po keliu dienu baigiu, nes vis uzsimanau ka neleistino ir nusprendziu kodel as turiu save kankinti....
dabar atejo sitos dietos eile
po pirmos dienos minusas aisku ispudingas - 2kg 800g kai pagalvoji, kiek skysciu gali uzlaikyti organizmas, tai siaubas.... Siandien man toks silpnumas, ir galva biski svaigsta, ypac ant saules, nes prabuvom su vaiku lauke 3val visad vaiksciodami. Norejau paklaust ar ir jums yra tokie pojuciai ar cia man kazkas netinka?
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 18:48)
Sveikos merginos, bandau laikytis antra diena sios dietos, nenorejau rasyti is pat pradziu, nes as dazniausiai pradedu laikytis, o po keliu dienu baigiu, nes vis uzsimanau ka neleistino ir nusprendziu kodel as turiu save kankinti....
dabar atejo sitos dietos eile
po pirmos dienos minusas aisku ispudingas - 2kg 800g kai pagalvoji, kiek skysciu gali uzlaikyti organizmas, tai siaubas.... Siandien man toks silpnumas, ir galva biski svaigsta, ypac ant saules, nes prabuvom su vaiku lauke 3val visad vaiksciodami. Norejau paklaust ar ir jums yra tokie pojuciai ar cia man kazkas netinka?
sveika,2,800kg-
Silpna gali buti jei mazai skysciu,t.y. vandens geri,ar miego maza....Man si dieta nei nervu nei silpnumo nesukelia
Tad bandyk vandeneli pagurksnot,ir porciju nemazink!
As ir pati labai nustebau, bet kelias dienas is eiles pries tai buvau gerai saltibarsciu privalgius, tai ir jauciausi toookia issiputus nuo ju, delto ir minusas toks didziulis
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 17:36)
As ir pati labai nustebau, bet kelias dienas is eiles pries tai buvau gerai saltibarsciu privalgius, tai ir jauciausi toookia issiputus nuo ju, delto ir minusas toks didziulis
kiek sveri?koks tikslas?
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 07, 17:51)
Siaip sveriu 64-65, tik vakar ryte buvo 66.0, o noreciau 58 kokius svert, NORECIAU......
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 18:04)
Siaip sveriu 64-65, tik vakar ryte buvo 66.0, o noreciau 58 kokius svert, NORECIAU......

as bisky maziau tai galim palenktiniauti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 07, 18:06)
Gerai, sutinku su lenktynem, bus labiau azartiskiau
O koks ugis?legvutes abi
erzinat cia mus su tokiais skaiciukais
Valgyt jau noriu,o tas mazylis visciukas niekaip neatsyla
Kisciau taip i rankove ir i orkaite,bet gi pas ji viduj dar maiselis su sub.produktais uzsales
Traukiau neistraukiau niekaip....eisiu vandens pati gert-gurgia skrandis...
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 18:12)
O koks ugis?legvutes abi
Kisciau taip i rankove ir i orkaite,bet gi pas ji viduj dar maiselis su sub.produktais uzsales
kantrybes isbandymas, einam kiausu kept geriau?
o del svorio tai as kazkada cia pirma karta ir startavau su 73
QUOTE(Mutė @ 2016 06 07, 18:12)
O koks ugis?legvutes abi
As 166cm, bet turiu beda, kad visas tas svoris susiranges ant pilvo ir jei tik skaniai ka privalgau, tai isvis kaip 5men nescia, (neperdedant as cia )
Ziedlapiux, kiek siandien sverei? As 63.2
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 07, 18:17)
As 166cm, bet turiu beda, kad visas tas svoris susiranges ant pilvo ir jei tik skaniai ka privalgau, tai isvis kaip 5men nescia, (neperdedant as cia ) 
o man ant klubu ir koju, mano ugis bisky mazesni
siadnien rytas 59.7
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 07, 18:06)
as bisky maziau tai galim palenktiniauti
startavau su 62
tikslas 55
pernai iki 53 buvau pavarius
BUVAU
Su sita dieta buvai pasiekus tokiu rezultatu? Per kiek laiko?