Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

puse mineralinio butelio isgeriau unsure.gif sakai du cielus upetakius?as vienos zuvytes puse file,tai siauria ir per delna tokia,sakiau uzteks vakarienei unsure.gif blyn o gal mazai bus,plona tokia ta file biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 00:00)
puse mineralinio butelio isgeriau unsure.gif  sakai du cielus upetakius?as vienos zuvytes puse file,tai siauria ir per delna tokia,sakiau uzteks vakarienei unsure.gif blyn o gal mazai bus,plona tokia ta file biggrin.gif

Mastau ,kad puse file tikrai mazai jei ji be garnyro. mirksiukas.gif
570g sveria abu,galvas ,kaulus,uodega atmetus koks 470gausis,dar iskeps-pamazes...kaip be darzoviu tai mastau ,kad bus pats tas ax.gif Zuvyte megstu. Siandien as abzora doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 birželio 2016 - 22:07
nu pas mane koks 100 gr tebus zuvies,tai garnyras turi but man butinai,as nei mesos nei zuvies negaliu vienos valgyt...koki pomidora dideli issirasysiu ryt prie jos biggrin.gif gero minuso rytoj 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, ir saulute uz lango ir -400g thumbup.gif geros dienos, begu i darba
Atsakyti
Labas rytas +100

Grazi diena nusimato cool.gif
Atsakyti
labas rytas ,- 200. kaip sia savaite sunkiai krenta doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, pas mane -800 ax.gif ziuriu pas mane labiausiai is visu jusu sokineja svoris aukstyn zemyn, bet savaites rezultate bus tikrai minusas, tai ir puiku. Ziedlapiux pas tave jau nedaug beliko svorio ir manau tikrai rodo minusa sudegintu riebalu, o ne skysciu saskaita, kaip pas mane
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 17, 07:48)
Labas rytas, pas mane -800  ax.gif  ziuriu pas mane labiausiai is visu jusu sokineja svoris aukstyn zemyn, bet savaites rezultate bus tikrai minusas, tai ir puiku. Ziedlapiux pas tave jau nedaug beliko svorio ir manau tikrai rodo minusa sudegintu riebalu, o ne skysciu saskaita, kaip pas mane

sakai nedaug beliko? biggrin.gif gerai butu , va kai sveriau 53kg tai susilaukiau nekokiu komplimentu, o dabar dar toli. biggrin.gif labiausiai krutine kencia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 07:54)
sakai nedaug beliko?  biggrin.gif gerai butu , va kai sveriau 53kg tai susilaukiau nekokiu komplimentu, o dabar dar toli.  biggrin.gif labiausiai krutine kencia  doh.gif

Kiek dabar sveri? Na del krutines, tai jau jo, esu skaicius, kad riebalai pradeda augti nuo apacios ir tada jau lipa link virsaus, o krenta atvirksciai pirmiausiai dega virsuj, tada eina i apacia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 17, 08:00)
Kiek dabar sveri? Na del krutines, tai jau jo, esu skaicius, kad riebalai pradeda augti nuo apacios ir tada jau lipa link virsaus, o krenta atvirksciai pirmiausiai dega virsuj, tada eina i apacia  doh.gif

butent, sunkiausiai man nu okoju ir krenta verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 08:09)
butent, sunkiausiai man nu okoju ir krenta  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Koks dabar tavo svoris?
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 17, 08:17)
Koks dabar tavo svoris?

57.2 kg
Atsakyti