puse mineralinio butelio isgeriau
sakai du cielus upetakius?as vienos zuvytes puse file,tai siauria ir per delna tokia,sakiau uzteks vakarienei
blyn o gal mazai bus,plona tokia ta file
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 00:00)
puse mineralinio butelio isgeriau
sakai du cielus upetakius?as vienos zuvytes puse file,tai siauria ir per delna tokia,sakiau uzteks vakarienei
blyn o gal mazai bus,plona tokia ta file 
Mastau ,kad puse file tikrai mazai jei ji be garnyro.
570g sveria abu,galvas ,kaulus,uodega atmetus koks 470gausis,dar iskeps-pamazes...kaip be darzoviu tai mastau ,kad bus pats tas
nu pas mane koks 100 gr tebus zuvies,tai garnyras turi but man butinai,as nei mesos nei zuvies negaliu vienos valgyt...koki pomidora dideli issirasysiu ryt prie jos
gero minuso rytoj
Labas rytas +100
Grazi diena nusimato
Grazi diena nusimato
labas rytas ,- 200. kaip sia savaite sunkiai krenta
Labas rytas, pas mane -800
ziuriu pas mane labiausiai is visu jusu sokineja svoris aukstyn zemyn, bet savaites rezultate bus tikrai minusas, tai ir puiku. Ziedlapiux pas tave jau nedaug beliko svorio ir manau tikrai rodo minusa sudegintu riebalu, o ne skysciu saskaita, kaip pas mane
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 17, 07:48)
Labas rytas, pas mane -800
ziuriu pas mane labiausiai is visu jusu sokineja svoris aukstyn zemyn, bet savaites rezultate bus tikrai minusas, tai ir puiku. Ziedlapiux pas tave jau nedaug beliko svorio ir manau tikrai rodo minusa sudegintu riebalu, o ne skysciu saskaita, kaip pas mane
sakai nedaug beliko?
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 07:54)
sakai nedaug beliko?
gerai butu , va kai sveriau 53kg tai susilaukiau nekokiu komplimentu, o dabar dar toli.
labiausiai krutine kencia 
Kiek dabar sveri? Na del krutines, tai jau jo, esu skaicius, kad riebalai pradeda augti nuo apacios ir tada jau lipa link virsaus, o krenta atvirksciai pirmiausiai dega virsuj, tada eina i apacia
QUOTE(*Raganaitė* @ 2016 06 17, 08:00)
Kiek dabar sveri? Na del krutines, tai jau jo, esu skaicius, kad riebalai pradeda augti nuo apacios ir tada jau lipa link virsaus, o krenta atvirksciai pirmiausiai dega virsuj, tada eina i apacia 
butent, sunkiausiai man nu okoju ir krenta
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 08:09)
Koks dabar tavo svoris?