Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, N3

kad nestresuoju as visai biggrin.gif kazkokia pokuiste paskutiniu metu esu biggrin.gif o jai savaitgali paisdykausiu,kazin ar bus valios grizti i doros kelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 15:50)
kad nestresuoju as visai biggrin.gif  kazkokia pokuiste paskutiniu metu esu biggrin.gif o jai savaitgali paisdykausiu,kazin ar bus valios grizti i doros kelia g.gif

Bus kai as tave dasivysiu biggrin.gif
Gali bandyt baltymu-vitaminu dietos pasilaikyt mirksiukas.gif Bet musiske geresne ax.gif
As jas abi isbandzius rolleyes.gif
Upetakius nedasudziau doh.gif
Atsakyti
pasibarstyk druskytes ant virsaus,geriau truksta tai dasite gali,o kai per persudai jau isvis ne kazka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 15:59)
pasibarstyk druskytes ant virsaus,geriau truksta tai dasite gali,o kai per persudai jau isvis ne kazka biggrin.gif

Taip jau ir darau smile.gif Einu raityt zuvytes,matysiu ar abzora ar ne biggrin.gif

Ka Ziedlapiux kepei?

----------------------------
as jau popietu.Galiu pasakyti,kad 2 upetakiukai buvo pats tas thumbup.gif Nei persivalgius nei nedavalgius-uztikrintai soti su ryskiu sotumo jausmu thumbup.gif Kaip man patinka tokia busena kai nieko nebesinori,kai netruksta kokio kasnelio biggrin.gif
Dabar leksiu pasidarbuot i soda,vakare basi kiausinia ir taskas,jokiu paturbinimu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 birželio 2016 - 14:36
QUOTE(Mutė @ 2016 06 17, 14:03)
Taip jau ir darau smile.gif Einu raityt zuvytes,matysiu ar abzora ar ne biggrin.gif

Ka Ziedlapiux  kepei?

nieko dar, ryte surio uzvalgiau ir apelsina.dar nenoriu nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 16:34)
nieko dar, ryte surio uzvalgiau ir apelsina.dar nenoriu nieko.

O ka numacius?Vietoj kiausiniu emei suri?teisingai supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 birželio 2016 - 14:38
del to taip ir silpna tau,kad nevalgai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 14:39)
del to taip ir silpna tau,kad nevalgai bash.gif

jau valgau blush2.gif
Atsakyti
ziurek tu man,o tai dirzu paimsiu devil.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2016 06 17, 16:49)
ziurek tu man,o tai dirzu paimsiu devil.gif  biggrin.gif

...ir i kampa su visa lasisa pastatyk lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 06 17, 16:47)
jau valgau    blush2.gif

Nejuokauk taip,o tai grisi i LT,kaip uzvalgysi visko ,kaip lips ant visu sonu ....
Geriau dabar dar pavalgyk padidintom porcijom,kad svoris kristu ir neijungtu kaupimo funkcijos umn.gif
Eik valgyt ir normaliai!!!!!!!!!o tai atleks Dakota ir.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 06 17, 15:09)
...ir i kampa su visa lasisa pastatyk lotuliukas.gif
Papildyta:

Nejuokauk taip,o tai grisi i LT,kaip uzvalgysi visko ,kaip lips ant visu sonu ....
Geriau dabar dar pavalgyk padidintom porcijom,kad svoris kristu ir neijungtu kaupimo funkcijos umn.gif
Eik valgyt ir normaliai!!!!!!!!!o  tai atleks Dakota ir.... biggrin.gif

issikepiau 2 kiausus, su pupelem biggrin.gif vakarui lasisos turiu. ax.gif
Atsakyti
vakariene jau sudorota 4u.gif buvo labai skanu,tik tos zuvytes mazai,labai jau plonyte blush2.gif tai salotu kalnas,paprika,pekinas ir truputis grietines 4u.gif
user posted image
Atsakyti