Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Schrottplatz manau vadinasi.
Atsakyti
Merginos kas esat dariusi cia medaus torta Vokietijoje, ka geriau pertepimui imti - Schlagsahne ar Saure Sahne, o gal Schmand?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2017 02 01, 17:49)
Merginos kas esat dariusi cia medaus torta Vokietijoje, ka geriau pertepimui imti - Schlagsahne ar Saure Sahne, o gal Schmand?

As visada darau su Creme Fraiche. Ydedu dar grietines standiklio. Cukraus ir citrinu sulciu.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2017 01 29, 12:57)
Noriu pasiteirauti kokiu budu siunciat i Lietuva siuntinukus? Parekomenduokit prasau. Kuo toliau, tuo daugiau pazistami/draugai nori pirkt daiktus Vokietijoje, bet klausimas kaip su siuntimu i Lt. Visi nori pigiau smile.gif Dabar ir veel.... brolis nusipirko automobilio detale (sankaba) apie 20kg nors deze tai nera didele. Kaip man ja i Lt nusiust pigiausiu budu? Gal zinot kaip su Hermes yra?

as siunciau i LT mikriuku, nuo duru iki duru. Nepigu, 30 euru uz siuntini ima, mano buvo dyyydelis lagaminas, svorio neklause.
Atsakyti
Gal kas nors pilde internetu deklaracijas mokesciams susigrazint? Labai sudetinga? Kur jos pildomos?
Atsakyti

As visada darau su Creme Fraiche. Ydedu dar grietines standiklio. Cukraus ir citrinu sulciu.

Ir as lygiai taip!

Atsakyti
Gal zinot kiek kainuoja raudonu numeriu masinai isemimas?
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2017 02 02, 13:05)
Gal zinot kiek kainuoja raudonu numeriu masinai isemimas?

Google pasakys.
Atsakyti
Per velai sumasciau ir uzmaciau jusu postus, darem su Schlagsahne. Skaniai gavosi, bet itariu butu buve skaniau su Cremé Fraich. O tortas gavosi ispudingas mano mazosios keturiems, ant virsutinio nuimamo sluoksnio padariau pili is vafliu!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2017 02 03, 09:30)
Per velai sumasciau ir uzmaciau jusu postus, darem su Schlagsahne. Skaniai gavosi, bet itariu butu buve skaniau su Cremé Fraich. O tortas gavosi ispudingas mano mazosios keturiems, ant virsutinio nuimamo sluoksnio padariau pili is vafliu!
vartotojo įkelta nuotrauka

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif as turbut simtaji karta su tuo paciu klausimu, bet gal nesupyksit...

Darausi diplomu pripazinima cia vokietijoje. Issilaikiau B2 kursus, taip pat Vokietijoje. Su vyru gavom Arbeitvertragus gamykloje (pradziai vis sis tas). Dabar laukiam Besichtigungstermino del buto nuomos ketvirtadieni. Turim triju menesiu algalapius, viskas lyg ir ok. Tik darbo sutartis lietuviu kalba, nes per Leihfirma dirbom. Ar jiems netiks? Nes vokiska sutarti gausime tik penktadieni. Kur kreiptis jei gauni buta? I Einwohnermeldeamta? Ir nesuprantu kaip susitvarkyti tada Krankenkasse...

Aciu uz pagalba.
Atsakyti

Heey, Miargos. SM dinozauras atsinaujino :lietuva:  Ar seniai ?? Aš netyčia linką paspaudžiau, taikiau į banką savo  :laugh: 

Su Valentinu visas!! :heart:  :heart:  :heart: 

Atsakyti