Gal kuri gyvena/dirba/randasi netoli c&a.... reiktu nedideles paslaugeles...

Sveikos
-vyresnelis labai gerai. jokiu problemu ar pavydu. isvis nei zodzio tfu tfu tfu. geras amzius tikriausiai. -nepyk, vaikiuko nerodysiu. na ne cia....-Saunuolis -Nepergyvenk, ir as taip daryciauir facebookinems dar nerodau. ai mazas dar. spesiu. vyras sako, sulauk bent 2 menesiu. ale blogu akiu bijom. nors as siaip netikiu prietarais, bet kai kalba eina apie vaika ne mane, tai turiu pagalvot. -papugos irgi gerai. sodo namuka vasara pastatem, tai jos dabar ten gyvena. ijungiu vis sildyma joms. nes saltoka. norejom voljera pastatyt prie namuko, bet jau siemet nespejom. tai gal pavasari prisiruosim.
Mes neuzilgo kraustysimes, tai sakiau, kategoriskai viska isrusiuosiu, ka ismesiu, ka padovanosiu ar parduosiu. Nes tiek visko prisikaupe, kad baisu...Tai kur dabar issikraustai?
Per velai sumasciau ir uzmaciau jusu postus, darem su Schlagsahne. Skaniai gavosi, bet itariu butu buve skaniau su Cremé Fraich. O tortas gavosi ispudingas mano mazosios keturiems, ant virsutinio nuimamo sluoksnio padariau pili is vafliu! [url="http://www.part.lt/perziura/8fd6c238008795a7e594a0f49add9b02820.jpg"]Tikrai labai vyke ir grazu[/url]
Heey, Miargos. SM dinozauras atsinaujinoLinkiu dazniau ta linka paspausti.Ar seniai ?? Aš netyčia linką paspaudžiau, taikiau į banką savo
Su Valentinu visas!!
![]()
![]()
Sveikos, Gal kuri gyvena/dirba/randasi netoli c&a.... reiktu nedideles paslaugeles...Jei dar aktualu, rasyk ko reikia. Gal nestaigiai,bet mes ju cia daug turim. O galima per interneta pasiziureti kokiam filiale buten tas daiktas yra? Nes zara mes taip pasitikrinam. H&M nezinau dabar ar ir pasitikrinam? Zodziu, galiu paziureti. Ir vakar kaip tik buvau. Mes cia Essene pirma menesio penktadieni shopinames iki 24 val. Bet jau 22 val jau buvome gatavosvieno skudurelio nera tinkamo dydzio nei pas parduotuvej, nei interneto parduotuvej.