Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Ziurejau as ta kiausa. Nu kainos kazkokios neadekvacios... as nezinau, kraustosi is proto tas pasaulis. Tevai, ar taip nori vaikam isiteigt ar atsimindami savo vaikyste (ir zaislu nepritekliu, nes tokiu neturejo) taip kompensuoja ja ir perka vaikam vis brangesnius zaislus. Kazkaip jokiu ribu... verslininkai aisku ta tevu silpnybe naudojasi. As cia aisku ne kitus kritikuoju. Ta pati savyje ir savo vyre matau. Tas isvis tik i parde nueina, tai taip su zaislu gryzta. Spekit katram to zaislo labiau norisi: vaikui ar vyrui? Mane tai jau nervina. Apsisukt neina. Ir dar paskui turiu priziuret, kad kiti vaikai ateje i svecius tuos zaislus priziuretu. Nes gi vaikam tai ju negaila! Meto, dauzo. Liepi susitvarkyt tai is metro atstumo i spintas meta. Nes visi visko apteke... 

Atsakyti
Kaina to zaislo didele, bet is esmes visu tokiu "svieziu" daiktu nesvarbu vaikisko ar ne kainos prekybos pradzioj aukstos. Cia daug kas tam itakos turi ne tik prieinamumas, bet ir konkurencija didele - greit nuplagijuojamas ir technologijos sparciai auga, tad viskas greit moraliskai nusidevi. O apteke ne tik vaikai, bet ir tevai daiktais! As jau stengiuosi riboti daiktus, apsiriboti tikrai reikiamais ir idomiais. Maniskei toks zaislas tai patiktu, man ir visai idomus atrodo, bet kol nera poreikio tikrai nepirksiu. O siaip tai mes patys vertybes skiepijam savo vaikams bei auklejam, mane irgi sokiruoja kaip daugelis vaiku su zaislais elgiasi, bet jie musu atspindys! Maniske tokia per viduriuka, bet pastebejau kai ateina pas mus vaikai siaubunai, tai issyk periima ju metodus, tada reik jau man isikist, kad vel atstatyt pusiausvyra smile.gif

Saunuoles merginos, kad stengiates palaikyt rysi ir organizuojat susitikima!

Antra savaite sedziu namie, mazoji serga ir as apsirgau, kazkoks kosmaras!
Atsakyti
Mes neuzilgo kraustysimes, tai sakiau, kategoriskai viska isrusiuosiu, ka ismesiu, ka padovanosiu ar parduosiu. Nes tiek visko prisikaupe, kad baisu...
Atsakyti
Verta pries persikraustant apsivalyt. Mes tai viska sukisom i dezes, tai dalis ju taip ir guli neispakuotu rusyje ax.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti kokiu budu siunciat i Lietuva siuntinukus? Parekomenduokit prasau. Kuo toliau, tuo daugiau pazistami/draugai nori pirkt daiktus Vokietijoje, bet klausimas kaip su siuntimu i Lt. Visi nori pigiau smile.gif Dabar ir veel.... brolis nusipirko automobilio detale (sankaba) apie 20kg nors deze tai nera didele. Kaip man ja i Lt nusiust pigiausiu budu? Gal zinot kaip su Hermes yra?
Atsakyti
As siunciu didesnius per mikriuka. Per hermes siunciau tai 16 dienu ejo,jei neskubu galima siusti,bet seip ilgai.
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 01 29, 14:37)
As siunciu didesnius per mikriuka. Per hermes siunciau tai 16 dienu ejo,jei neskubu galima siusti,bet seip ilgai.

Ar gali duot kokius kontaktus, pabandyciau. Ir kiek plius minus kainuoja? Klausimas tik ar per mane suktu jie?
Atsakyti

Nepamenu ar turi facebooka? Nes yra grupe gyvenimas vokietijoje ir ten skelbiasi kas kada vaziuoja. Daug rekomendaciju vezeju ir t.t. Nes siaip jie daugumoj turi savo rajonus. Ne visi vaziuoja per visa Vokietija. 

Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2017 01 29, 22:33)
<p>Nepamenu ar turi facebooka? Nes yra grupe gyvenimas vokietijoje ir ten skelbiasi kas kada vaziuoja. Daug rekomendaciju vezeju ir t.t. Nes siaip jie daugumoj turi savo rajonus. Ne visi vaziuoja per visa Vokietija. </p>

Dekui paieskosiu, cia per mano puse bent jau anksciau sunkiai ka rasdavau, bet gal sikart bus kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2017 01 29, 21:59)
Dekui paieskosiu, cia per mano puse bent jau anksciau sunkiai ka rasdavau, bet gal sikart bus kitaip smile.gif

Manieji nevaziuoja pro tave...
Atsakyti
Sugedo musu masina, variklis, jau neapsimoka tvarkyti. Sakykit, ar imanoma atiduoti ta masina Autohausui ir pasiimti is ju pinigus, bet neimti is ju naujos kitos masinos? Kas nors gal susidure? Ar jei jau atiduodi jiems, tai esi priverstas is ju ir imti nauja?
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2017 01 30, 16:46)
Sugedo musu masina, variklis, jau neapsimoka tvarkyti. Sakykit, ar imanoma atiduoti ta masina Autohausui ir pasiimti is ju pinigus, bet neimti is ju naujos kitos masinos? Kas nors gal susidure? Ar jei jau atiduodi jiems, tai esi priverstas is ju ir imti nauja?

O kodel reikia ja Autohaus atiduoti? Veskit i Schrottstelle (ar kaip vadinasi) ir ten paliksit.
Atsakyti