O kokia cia katalikiska mokykla. Juk ir Bavarijoj nera viduriniu. Jos visos skirtingos: gimnazija, gesamt, real, haupt, sekundar. O katalikiska kiek kainuoja per metus?
Leisk saviski i koki tai sporta, kad disciplinos ismoktu, kad savim daugiau pasitiketu, fiziskai sutvirtetu. Dar ir draugu susiras. Nes turiu nuliudinti mokyklose iki kol jiems sukanka 14 m(tada jie jau yra baudziami uz nusikaltimus, mobinga ir t.t.) visiska anarchija. Ir mokykla ir mokytojai nelabai ka daro del to, o tik slepia. . Manai mokykla ka daro. Amzinai issisukineja. Ir direktorius ir mokytojai. Ir deja tie arsus vaikeliukai turkai. Ir veiksmas musu miestelio gimnazijoj. O ju dvieju motinos tai taip arsiai saviskius gina. Jie nekalti. O treciasis vokietukas. Jo tevai psichologai. Ir kokia ironija:parase knyga apie mobinga. Tai jie kaip is dangaus nukrite. Nu kaip ju toks saunus sunus galejo pasielgti. Tai vezioja mano kolege su seima anuka i mokykla ir atgal. Nes jis dar ir implantuota klausos aparata nesioja. O jis labai brangus.</p><p></p><p>oje ir vel romanas gavosi

Sveikos,
Žinok, kad man pačiai iš pradžių reikėjo suvokt kaip čia mokomasi..ir vaikas be kalbos mokyklon išėjo. Taip ir plaukėm pasroviui. ..ypač kai išėjo mūsų nuostabioji mokytoja, buvo balaganas, vaikai kurį laiką namų d. išvis negaudavo, gavo kitą mokytoją, bet visi vaikai buvo dideliam strese..pirmąją mokytoją visi be galo mylėjo. Bet antra mokytoja man padėjo konkrečiau maniškio problemines vietas išspręst. 3kl. vėl kita mokytoja, nes antra mokytoja iki 2kl. galo pamokė ir toliau nepasiliko. Bet ir vėl staigmena ir ta apnėštėjo

O žinok, jei neturėčiau antro vaiko, tai galvočiau irgi, kad aš dar galiu pirmąjį labiau prie mokslų palenkti..nu mažius, jei pameni pasakojau koks pasiutęs ir nebevaldomas mažiukas buvo, bet koks jis stropus mokykloj ir man nereikia nieko rodyt, kaip jam mokytis..jis žino ką jis turi daryt, skaito kiekvieną vakarą

Mes žinok tarp ruselių čia gyvenam, bent jau mūsų rajonas tuo garsėja, kad čia jų dauguma. Nors ir universitetas čia mūsų rajone įsikūręs ir tikrai nebloga vieta čia. Nors ir jaučiamės mes tarp jų kaip savi, bet nepatinka man tas jų toks auklėjimas ypač berniukų..tipo vyrus augina, tie vaikai daro ką nori, kompiuteriniai žaidimai non- stop..ir dar visai nekreipia dėmesio į amžiaus rekomendacijas. Žodynai ir keksmažodžių platūs..manęs tai prisibijo maniškio klasiokai kai kurie, nes negaliu aš patylėt, kai girdžiu juos besikeikiant..ir anksčiau pas mažių darželį, pasiūlydavau burnas išsiplaut, jei išgirsdavau, kurį nors vaiką šalia negražiai kalbant.
Nors niekur nepabėgsi nuo tokių laukinukų, tad tikiuosi, kad ir kur tas mano vaikas papuls, pajėgs jis apsiginti arba bent jau išvengti konfliktų su tokiais.