Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

QUOTE(Tybuka @ 2017 03 22, 15:18)
As einu kas puse metu.
O kas cia blogo ateiti du kart i metus?

Tai nieko blogo, gerai. As dukart sugebeciau irgi nueit, bet dabar man i metus pagal mano gin. iseina 4 kartus eit del recepto ir dukart pasitikrinimui, vienakart tepasitaike, kad ir patikrinima ir recepta gavau iskart. Lakstymas ir daugiau nieko!
Atsakyti
Kovo viduryje perejom su mergaite U8, pamatavo mano vaika 10cm daugiau - as pati net atejau iki linijuotes pasiziuret, kai isgirdau jos ugi, nes man buvo neitiketina, kad tiek galejo ugtelt, bet ka sesele sake, ta liniuote ir rode. Tik labai man itartina buvo, nes drabuzius visu dydziu mazesnius nesioja, tai siandien pamatavau namie, tai 10cm perdaug uzrase biggrin.gif
Atsakyti

merginos, gal galit kuri isverst i vokieciu kalba pora sakinuku? Noriu tiesiog, kad tikrai butu taisyklingai parasyta. Buciau labai dekinga.

1. daugiau niekada man neskambink (cia reikia be mandagumo, pageidautina be jokiu bitte, bet, kad ko gero nelabai imanoma)

2. jei nesiliausi man skambinejes, kreipsiuosi i policija del persekiojimo.

Labai labai ACIU.

Atsakyti
Na prisiduokit kaip gyvenat, kokie planai Velykoms smile.gif
Pas mus vakar ir siandien grazus oras, o paskui vel bus salta. As praeita savaite buvau apsirgus, tai isvis kepure uzsimaukslinus vaiksciojau, labai jau nekokie orai, o taip graziai zydi ir zaliuoja jau...
Vakar mazoji su Oma isvaziavo pas pussesere i Bremerhaven, gris tik penktadieni su pussesere kartu, tai itariu nenores vel i darzeli, nores but kartu su pussesere. Kazkas neitin tinka darzelyje, turiu itarima, kad pietu miegelis netinka. Nors siaip tai pagal musu dienotvarke, o siame darzelyje dauguma tokiu, manau jis per anksti ir per ilgas. Einam i darzeli 08.30, o pietus 11 val. ir issyk miegucio. 11.30 jau buna vaikai suguldyti ir kelt pradeda 13.45 val. Vasarai, matyt, siusiu ja i Lietuva. Ji ir pati nori, sako as jau didele neverksiu, kad be mamytes, juk susiskambinsim per kompiuteri, o ir mociute kviecia.

Gal kas is jusu naudojot flasching programm, uzluzo vel Samsung plansete....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 10 balandžio 2017 - 08:25
Paskaitau tyliai,nieko tik nerasau smile.gif

Atostogos tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 04 10, 14:21)
Paskaitau tyliai,nieko tik nerasau smile.gif

Atostogos tai  ax.gif

Tai KolJe, reik sveikint ar kaip cia? bigsmile.gif nestuke.gif Jei jau atostogos.
Atsakyti
QUOTE(Ingo101 @ 2017 04 11, 06:56)
Tai KolJe, reik sveikint ar kaip cia?  bigsmile.gif  nestuke.gif  Jei jau atostogos.

Tai gali sveikint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 11 balandžio 2017 - 09:46
QUOTE(KolJe @ 2017 04 11, 08:24)
Tai gali sveikint  mirksiukas.gif

bigsmile.gif Tai jau sveikinu nestuke.gif wub.gif lengvo nesiojimo ir broliuko sesutems linkiu. 4u.gif Kiek liko dar laukti?
Atsakyti
QUOTE(Ingo101 @ 2017 04 11, 14:16)
bigsmile.gif Tai jau sveikinu nestuke.gif  wub.gif lengvo nesiojimo ir broliuko sesutems linkiu.  4u.gif Kiek liko dar laukti?

Aciu smile.gif brolis ir bus,jau aparaciuko foto ireminta stovi ant komodos biggrin.gif Iki rugsejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2017 04 11, 14:24)
Aciu smile.gif brolis ir bus,jau aparaciuko foto ireminta stovi ant komodos biggrin.gif Iki rugsejo smile.gif

Cia rimtai? Nu slapuke! Tai sveikinu!
Atsakyti
Kolje clap.gif kaip smagu, sveikinimai! Bet anksti atostogose ar man cia taip tik atrodo smile.gif? Tikrai labai gera naujiena ir smagu, kad pasidalinai smile.gif
Klausiu patarimo, gal kas turit panasia situacija. Viena mano koja didesne ir renkantis batus turiu nuolat problema - 36 batu dydis viena koja lengvai spaudzia, kita puikiai tinka, tuo tarpu 37 dydzio batai jau per dideli. Gal zinot koki gera buda kaip ptampyt batus?
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2017 04 11, 18:56)
Cia rimtai? Nu slapuke! Tai sveikinu!

Nu ne juokais biggrin.gif Dekui mirksiukas.gif
Papildyta:
jolitka, atostogos nes kraujo tyrimus padare ir neturiu vaikiskom ligom imuniteto,nesvarbu,kad pries pora metu skiepijausi,bet organizmas neprieme skiepo ax.gif Esu freigesttelt,nes kitos darbo vietos (su dideliais vaikais nuo 6 m.) jie neturi. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 11 balandžio 2017 - 21:33