Ramuma, ramuma forume

Siandien man einant is parduotuves, ant suolelio sedejusi pagyvenusi moteris paprase pagalbos, panest jos krepsius. As kiek sudvejojau, nes buvau su mergaite, o ji tokia pavargus su maskuotom melynom ant veido, bet visumoj nera degradavusi. Gal matydama, kad as kiek sudvejojau, pasisake, kad jos vyras mire. As paemiau krepsius, pasiuliau paranke. Beeinant papasakojo, kad vyras mire pries savaite 65 metu, istiko sirdies infarktas. O ji negali atsigaut, nesusivokia situacijoje. Aisku krepselyje gal trys putojancio vyno buteliai. Susivoke, kad as tai matau, pati pasisake, kad tai neiseitis, bet kaip pati issireiske - ich finde mich nicht klar. Sako, galbut reik man i psichologa kreiptis. Turi dukra, bet ne vietoje, o cia vietoje vienintele gimine teta. Vienu zodziu parvedziau ja i buta, o gyvena ketvirtame aukste, paskutiniam aukste dar sugebejo ant laiptu nukrist ir susimust lupa, issikruvinau ir as ja bekeldama. Atrakinau duris, pasedejo kiek koridoriuje, paskui atsigule i lova. Po laiptais lipimo ir griuvimo atrode nekaip, bet gydytojo atsisake. Itariu, kad ir raminamuosius geria, ir vynelio isgeria. Liepiau dukrai paskambint, pazadejo tai padaryt. Sutarem, kad ryt ateisiu 10 val. ir jei nores galesim eit pasivaiksciot (pasirodo gyvena per dvi laiptines). Apsidairiau dar karta bute, na normalus butas, viskas tvarkinga, turi ir kompiuteri. Sakykit kaip man jai padet atsigaut, gal kokios organizacijos yra. Maniskis sako, kad norint patekt pas psicholohga reik pirma pas savo gydytoja eit ir tai uztruks. Gal kas ka patarsit?