Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

As uzeinu irgi kartais, bet labai jau ramu cia. O kazko itin idomaus papasakot neturiu smile.gif
Man idomu kaip ich su skiepais pavyko, kiek skiepu gavo ir kiek kainavo? Itariu ir manes tas pats reikalas laukia.
O siaip pas mus salta, daznai vejuota ir lietus... sanarius seniai taip jauciau smile.gif Kai mergaite gime, pasodinom magnolija, tai siemet pirma zieda isleido, bet pilnai taip ir neiszydejo, per salta ir nurudo. Tulpes tik kai taip salta palyginus ilgai zydi.
Parduotuviu reklamose isvien pasiulymai griliui, pamacius seile tista, bet kai taip salta, tai kur kas smagiau silta sriuba. Spargel sezonas prasidejes, tai vis sioks toks pasikeitimas. Pirmakart tu baltuju paragavau cia, kiek keistokas skonis pasirode. Dabar visai skaniai valgau, kai maniskis pagamina.
Gero Jums Tanz in Mai! Eisim ir mes siandien miestelin i svente smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2017 04 30, 09:19)
As uzeinu irgi kartais, bet labai jau ramu cia. O kazko itin idomaus papasakot neturiu smile.gif
Man idomu kaip ich su skiepais pavyko, kiek skiepu gavo ir kiek kainavo? Itariu ir manes tas pats reikalas laukia.
O siaip pas mus salta, daznai vejuota ir lietus... sanarius seniai taip jauciau smile.gif Kai mergaite gime, pasodinom magnolija, tai siemet pirma zieda isleido, bet pilnai taip ir neiszydejo, per salta ir nurudo. Tulpes tik kai taip salta palyginus ilgai zydi.
Parduotuviu reklamose isvien pasiulymai griliui, pamacius seile tista, bet kai taip salta, tai kur kas smagiau silta sriuba. Spargel sezonas prasidejes, tai vis sioks toks pasikeitimas. Pirmakart tu baltuju paragavau cia, kiek keistokas skonis pasirode. Dabar visai skaniai valgau, kai maniskis pagamina.
Gero Jums Tanz in Mai! Eisim ir mes siandien miestelin i svente smile.gif

As sulaukiau is draudimo oficialaus laisko, kad jie dziaugiasi, kad rupinuosi savo sveikata ir viska apmokes, kai kurie skiepai gali kainuoti iki 10EUR. biggrin.gif Pas gydytoja dar nebuvau, bijau skiepu. Bet reiks kita savaite jau gal prisiruosti. biggrin.gif

Mes siemet nusipirkom magnolija, pasisodinom kai buvo silta, o tada atejo salciai, minusas ir ji man atrodo nusalo unsure.gif Lapai pasidare be spalvos visai, nuleipo. Jau taip gaila, reiks nauja turbut pirkti.
Pas mus tik baltus visi valgo sparagus, man labai su lasisa ir hollandaise padazu skanu. Dar sriuba ju nereali, tik pati nebandziau jos dar virti.
Atsakyti
KolJe,sveikinimai didziausi!!!!!
Orkinta,kaip tavo maziukas auga?

Pas privacius pacientus,skiepai brangiausias malonumas,kai mano vaiku visus U praejo.
Gydytojai labai pelnosi su skiepais.

Musu giminaitei didele nelaime ivyko,jie buvo atostogauti pries pora metu Malaizijoje ir jai kazkoks vabzdys ikando.
Vokietijoje su vaistais pagijo.
Ir siemet po karnavalo,ja traukuliai istiko,viena ranka aukstyn,koja vibruoja,liezuvis lauk,nebegali sneket.Is karto i ligonine,gaila nebepamenu kokia jai liga.Anytos brolis vis negali normaliai pasakyti ar ji isgijo,bet nori vel i mokykla eiti,tai manau,kad pagijo.Bet siuo metu ji dar sanatorijoje.Vargsiuke.Koki menesi isbuvo toje baisioje busenoje.Visiskai nesnekejo.
Isivaizduokit,turit sveika vaika ir kas gali sekancia minute ivykt.Man vis dar sirpuliai nueina
Atsakyti
sveikos 4u.gif mano maziukas gerai. 5 menesiai jau biggrin.gif bet zirzalas... visa diena tik aplink ji. nepabus vienas, nebent rytais, kai geresnes nuotaikos tai po zaisliukais paguli. o paskui visa diena tampyk.
o vyresnelis va pradejo karate lankyt. siandien pirma diena buvom. na tai labai patiko. fainas labai treneris. tai va prisides dar darbelio.
daugiau tai nieko naujo. namai namai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2017 05 02, 21:52)
sveikos 4u.gif mano maziukas gerai. 5 menesiai jau biggrin.gif bet zirzalas... visa diena tik aplink ji. nepabus vienas, nebent rytais, kai geresnes nuotaikos tai po zaisliukais paguli. o paskui visa diena tampyk.
o vyresnelis va pradejo karate lankyt. siandien pirma diena buvom. na tai labai patiko. fainas labai treneris. tai va prisides dar darbelio.
daugiau tai nieko naujo. namai namai.  4u.gif

Laikykis, kitaip nebus 4u.gif

Gal kas esat susidures su panasia situacija. Kokius automobilio dok. reik pasimt vaziuojant pvz. i LT, uztenka ka cia jie veziojasi ta viena sulankstoma popieriuka ar reik ir tech apziuros lapus, draudima pasiimt? Planuojam kelione i Lt ir kaip tik tech. apziura ant ribos. Buvo praeita 2015 08 20 ir sekantis terminas nurodyta 2017 08 be konkrecios dienos. Kiek zinau cia De ta 08 men. dar sena TA galioja, kazin kaip LT (mat galim kelias dienas dar rugpjucio pradzioj lt but)? Is esmes galim ir anksciau varyt TA liepos pradzioj, tik greiciausiai tas vienas menesis TA dings ar kazin skaiciuos visvien toliau du metus nuo rugpjucio?
Atsakyti

Sveikos.

Cia addicted norejau atsakyti

Pas mus,nors ir ne privatus pacientai, skiepai šimtais kainuoja.  Eina sau su tom ligom. Tai ji neturejo pasidariusi skiepu? Maniskes ir nori savanoriauti per atostogas  :huh2: . Viena grizo is Niujorko ir jau suradusi sesei ir sau vasaros stovyklose savanoriavimo.  :huh2: . Tikiuosi, kad del dokumentu tvarkymo ir kitu dalyku neisdegs sitas reikalas. O kita tai ta Azija taip ir traukia  :( . Miamara preitais metais uzdraudem. Kad kiek butume isleide. Gavo Islandija. O dabar su ta Pietu Koreja. Kai tokia padetis  :frusty: . Ir dar nepabaiga. Kitos Azijos salys ir rupi. Kaip taviskes auga. Kaip sekasi vyresnelei? Jau abi? Kazi kaip Blümchen mergiotem sekasi?  

Kazko siandien nesusitvarkau su sm. Dedu su citatom. Tai raso, kad tokios nuotraukos pletinys yra neleistinas. Nieko nesuprantu. Juk nuotraukos tai nededu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 04 gegužės 2017 - 13:46

Cia Orkintai. Nes vel nekeidzia kitaip. Ir vel raso ta kvailyste apie nuotrauka

Vistiek dziaukis, nes tie vaikai jau taip greitai auga. o kaip pauksciai. Putpeliu neisigijai. Nes kazkuri parsikrausciusi  norejo  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 04 gegužės 2017 - 13:53

zoutelandxpanCAF1508may_0002.jpgBandau nuotrauka ikelti, nes uzkniso ir nesupranu kame reikalas. Ten buvom si prailginta savaitgali.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jolitka, man atrodo mes imam ta pati ka ir cia veziojames. Draudimo 2 lapus lyg ir turim, zalias (?) galioja EU. Abejoju, kad Lietuvos del TA kazkas jus tikrins.

jblmami, kaip grazu, kur cia? bigsmile.gif

Maniskis pateko i gimnazija. Galvojau vokieciu tures 3, bet gavo 2. smile.gif Dabar jau pergyvenu ar patemps jis ten. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2017 05 04, 19:05)
Sveikos 4u.gif
Jolitka, man atrodo mes imam ta pati ka ir cia veziojames. Draudimo 2 lapus lyg ir turim, zalias (?) galioja EU. Abejoju, kad Lietuvos del TA kazkas jus tikrins.

As ir taip galvoju, bet gali visko pasitaikyt. Tiesiog norisi issiaiskinti, nes labai nemegstu tokiu ne i tema bajeriu. Be to, broliui paliksiu trumpam auto(siek tiek paremontuos), idomu nereik jam kokio igaliojimo hmmm blink.gif
Ka siai dienai issiaiskinau, tai DE TUV galioja 24 men. ir plius dar yra du men. rezervo ir nieks cia to TUV apziuros lapo nesivezioja, i Lt matyt reiks isimest.
Atsakyti

Sveikinu su gimnazija.  :4u: 

Mes cia Olandijoje https://de.m.wikiped...wiki/Zoutelande. Jau 20 metu ten vaziuojam. 

Atsakyti
Jblmami,saunuoles tavo dukrytes 👍.
Manajai sia savaite abituros egzaminai.
Streso,strioko.Bet po siandienos egzamino atoslugis.Dar paliko anglu kalbos ir zodziu.

Olandija 💕.Pasiilgau.Mano dukra ir klausia kada
vel vaziuosim.Neblogai butu i Keukenhofa.
Jus nameli nuomojates ar viesbutyje nakvojat?
Musu mylimiausia vieta Olandijoje Scheveningen prie Hagos.

Nebeatsimenu ko daugiau klausei.
Mano pirmoke darbsti,pareiginga,labai noriai eina i mokykla.Lanko hip hopa ir mokosi gitara grot.Dar logopedes terminai.Tai dziaugiausi kad per pavasario stostogas niekur vazinet nereikejo.
O mazyle darzelyje smagiai laika leidzia.
Atsakyti