Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Giliuko šarmata wub.gif
Erendiros mažiai kaip sklandžiai įsipaišė thumbup.gif
Vakar šukavau Ainu, tai vaikai pamatę, kiek plaukų iššukavau, liepė man neįsijausti, nes nenori plikos katės po mokyklos grįžę rast. Šįryt šalia prabudusi radau miegančią savo sfinksę. doh.gif nesuprantu, iš kur pas Ainu tiek kudlų, jos kaip drakono galvos- nukirtus vieną, penkios atauga blink.gif mano beplaukė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 gegužės 2016 - 11:46
hihihi.gif laugh.gif

Giliukas wub.gif Dyzius wub.gif

Paro peleduke Erendira 4u.gif
Atsakyti
Aist sorry bet čia tikrai ne Ainu kažkoks kilimas lotuliukas.gif Nei akyčių nei ausyčių nėra blush2.gif ar nusišukavo jos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 18 gegužės 2016 - 11:52
Nu! doh.gif o dar kai be uodegos, tai pradėjus glostyt niekad nežinai, ar priekį, ar galą glostai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 gegužės 2016 - 12:07
QUOTE(sagyte @ 2016 05 18, 11:51)
Aist sorry bet čia tikrai ne Ainu kažkoks kilimas  lotuliukas.gif  Nei akyčių nei ausyčių nėra blush2.gif  ar nusišukavo  jos  blink.gif

drinks_cheers.gif tą patį norėjau parašyti
Atsakyti
Tai, šita, jeigu čia Ainu nuplikus , tai kaip būna, kai ji pilno plauko? mastau.gif

Bet tai kaip man patiktų, kad nukapojus kokį plauką, kaip chimeros galva ataugtų 5 rolleyes.gif O tai dabar jei koks pikts (storas) išauga, tai būtinai žilas... rimtai, kaip kokia žilka ir dar styro unsure.gif biggrin.gif

Busy, va Palėda

user posted image

ir dar biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 gegužės 2016 - 13:22
vajej koks kukulianskas wub.gif
Papildyta:
Diinka pasiulymai vardams, Gulbė, Gama, Gizmo, Gervė, Golas, Graikas, Gufis, Gilzė mamka tebūnie Grytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 05 18, 14:16)
va Palėda

ir dar biggrin.gif

Bet ji neatrodo kad kudutė ir mažutė, toks mielas pukuotukas, tai ne mano tik pilvai stori smile.gif nors didžiausias tai jau gražiai apvalutis, galim bus savaitgalį bandyt fotkinti smile.gif

Sagyte, ačiū virškinsiu...vis dar stengiuos kad vardai "priliptų"...ir nesikartotų
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 05 18, 14:39)
Bet ji neatrodo kad kudutė ir mažutė, toks mielas pukuotukas, tai ne mano tik pilvai stori smile.gif nors didžiausias tai jau gražiai apvalutis, galim bus savaitgalį bandyt fotkinti smile.gif

Sagyte, ačiū virškinsiu...vis dar stengiuos kad vardai "priliptų"...ir nesikartotų

Nuotraukose nematyti, nes gauruota blush2.gif

va, su sese kartu, sesė sveria 550 g., tai mažas vaikas gi rolleyes.gif

user posted image

Palėdos proporcijos kitokios, nei 3 sav. kačiuko, bet dydis tai panašokas
Atsakyti
Žilka mane šiandien pribaigė laugh.gif
Atsakyti
Pritariu Erendirai dėl žilkos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žilka thumbup.gif lotuliukas.gif
Pelėda kokia miniatiūrinė pūkuotukė wub.gif
Atsakyti