Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas 4u.gif
Aist, nepergyvenk, aš irgi neturiu šepečio, net nesišukuoju.Čia matyt trumpų plaukų privalumas. Turiu tik džiovinimui šepečius du. blush2.gif
Zundyte, parašyk kokia mažosios reakcija bus į Vidam varlytę.Spirgu kaip mažas vaikas, taip įdomu. blush2.gif Jau toks fainas žaislas, gali miegoti ir šoniukų nenuspaus, galima neštis visur.
Laisva diena šiandien.Saulytė šviečia, eisiu žemės ūkio kelti.Aišku kai rasa nukris ir labiau sušils.
Atsakyti
Labas rytas nemiegantiem...
pas mus nakti kazkas nuo baro nusiverte - miegantis.... vandeni ispyle.... duncius dantu sepetukais isivale.... spekit is 3 kartu : noriu as miego ar ne ?
Atsakyti
Turininga naktis ,Apus lotuliukas.gif 4u.gif

Lisitėja,būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif dantis issivalė biggrin.gif oj tas Gufis thumbup.gif

Labas rytas,

O tie šepečiai Azu, Baukide jums geri? nes aš turiu iš tos serijos tik kitos firmos tangle teezer angel antistatinį (!) tai labiau elektrinančio plaukus šepečio neteko reget biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šepetys man superinis, aš juo šlapius plaukus šukuoju, mano ilgi jie, tai nepeša, nesuvelia, nu iššukuoja thumbup.gif tas kur Kelviui liko tai minkštesnis kažkoks, o naujas - kietesnis, bet labai jis man 4u.gif vat reklama gavosi ax.gif

Apus, Gufis pats dunčius valosi, nu girk katinėlį biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta
Na tas macadamios tai geras. O anas ne toks ... as orgi slapius plaukus sukuoju labai gerai issukuoja.... na einu toliau dirbt cia biski kavos pertraukele
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gufio rytinis dantų valymas thumbup.gif bigsmile.gif nu šaunuolis katuncas, ne kitaip.
Lisitėja, gero darbo ūkyje, kad viskas augtų ir žydėtų, na išskyrus piktžoles. 4u.gif
Svarstau vėl kokį tai spportą išbandyti, nes stulpą mečiau. Paskaičiau apie bėgiojimą, suintrigavo:
http://www.15min.lt/...tona-541-628463
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 gegužės 2016 - 08:09
QUOTE(Aist @ 2016 05 19, 08:07)
Svarstau vėl kokį tai spportą išbandyti, nes stulpą mečiau.

as tai siulai isbandyti irklentes.. nu tiesiog super.. gali vienas plaukiot, gali su kompanija.. nuplauki toliau kur nera zmoniu, tai taip smagu..ir pasportuoji ir pailsi tuo paciu. ryt po darbu su mb ir kaimynais vaziuojam i trakus pasiirstyti. issinuomosim ir pasiirstysim.
Atsakyti
Ainu po rytinio makiažo. Mam, sakai, pilkų šešėlių kiek padauginau? Sakai, ten jau ne akių vokai, o kakta ir viršugalvis prasideda? Nieko tu nesupranti, dūminio makiažo niekada nebūna per daug. Čia gotiškoji zoro akių dažymosi versija, dabar labai ant bangos! cool.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 05 19, 08:15)
as tai siulai isbandyti irklentes.. nu tiesiog super.. gali vienas plaukiot, gali su kompanija.. nuplauki toliau kur nera zmoniu, tai taip smagu..ir pasportuoji ir pailsi tuo paciu. ryt po darbu su mb ir kaimynais vaziuojam i trakus pasiirstyti. issinuomosim ir pasiirstysim.

Aš plaukti išmokau 30 metų. ir vis tiek labai jaukiai ant vandens nesijaučiu.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 05 19, 08:17)
Aš plaukti išmokau 30 metų. ir vis tiek labai jaukiai ant vandens nesijaučiu.

ech, gaila smile.gif aisku galima visada su liemene plaukioti jei kas smile.gif o baime dabar galvoju gal ir gerai, kunas bus isistempes kaip styga, gerai visus raumenukus pastiprinsi biggrin.gif o ir siaip manau visai seimai patiktu smile.gif
Man kaip zuvytei, tai viskas kas su vandeniu susije patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 gegužės 2016 - 08:20
Labukas,

duka turi tokias va jai labai patinka.... aš nesinaudoju rolleyes.gif

Aist, aš šiuo metu pasirinkau jogą, labai patinka biggrin.gif

Ainu šešėliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 19 gegužės 2016 - 08:24
Nu ... linksminasi jos matai smile.gif o man vien nuostoliai, miego prasme.... vat siandien valesi biggrin.gif nu kas jam galvon sauna, anksciau jie nekliuvo biggrin.gif
Ainu spalvotu seseliu nupirkt reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 19 gegužės 2016 - 08:31