Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi Palėdytė wub.gif wub.gif wub.gif

Giliukas ir jo šarmata thumbup.gif wub.gif

Snaigė kokia straina wub.gif išaugus wub.gif

Ainu pilviukas biggrin.gif wub.gif beplaukis lotuliukas.gif

Žilka tai jo... Būna rolleyes.gif doh.gif

Diinka, vardukai - Zosė, Semas, Mažė (-ius), Micė (-ius), Liuksas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 18 gegužės 2016 - 16:53
Pelėdžiukė wub.gif
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 17, 23:01)
Žydryne - ačiū ir sveikinimai dukrai gimimo dienos proga  4u.gif  tik iš kur pas tokią jaunutę mamytę tokia suaugusi dukra  bigsmile.gif
Papildyta:
Vuo rankiniuks  smile.gif  Grikis maloniai sutiko irgi papozuoti kad nebūtų visai ne į temą  smile.gif

Ačiū biggrin.gif ,tik ne tokia jau aš ir jaunutė,po 40 kaštonų jau prieš pora metų sėdėjau ax.gif
Man gražus rankinukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Vetra geru atostogu
Magnunos grazi rankine, mano dar didesne, va ten viskas telpa, ir batai ir persirengt jei reik, ir use gyvenimo lotuliukas.gif
Peledziukams visiems gero augimo ir geru namuciu 4u.gif
Ainu plikoji thumbup.gif
As beje suradau ebay tas sukas, negana to aisku visokiu suku praziurejau ir......
user posted image
Tai kas as tada????? As persu veisles ar siaip kokia ilgakaile misrune.... nes nu as sukuojuos va sitom sukom..
user posted image
Atsakyti
Persų mišrūnė hihihi.gif laugh.gif

Zundyt, išsiunčiau siuntinį, duok žinią kai gausi 4u.gif

Pelieda wub.gif
Atsakyti
Ainu (ne)plaukuotoji biggrin.gif ot turtinga katytė kailiniais biggrin.gif
Žilkos prajuokino biggrin.gif
Pelėdukė wub.gif
Azu ilgakasė persų mišrūnė lotuliukas.gif
Žydryne - eik tu sau, nu tikrai maniau, kad dukrytės tavo dar tik mokyklon pradeda eiti biggrin.gif Beje kaip TB? Ar susitvarkė sveikatos?
Šušišarmatijęs Giliukas biggrin.gif
Atsakyti
Azu, lotuliukas.gif aš irgi turiu žalią šepetį, va tokį: http://cascada.lt/Ma...310-zalias.html

Kelvio mėgstamiausias, kaifuoja net, kai juo šukuoju thumbup.gif
Bet nuo šėrimosi visai nepadeda...
Atsakyti
Kad as nosim ne plota g.gif blink.gif
Zundyt neatejo dar siuntinukas? Kazko labai jau ilgai eina
Tai mano tas zalias irgi tas pays macadamios. Tik kad as savo plaukus juo sukuoju doh.gif
Beje vakarykstis ryto perlas... juodalas klausia manes bendradarbis "It's yours hair?" Nu tai ne..... vaikstau nuo rugpjucio menesio su peruku i darba.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 18 gegužės 2016 - 20:27
QUOTE(Magnuna @ 2016 05 18, 21:03)
Žydryne - eik tu sau, nu tikrai maniau, kad dukrytės tavo dar tik mokyklon pradeda eiti  biggrin.gif  Beje kaip TB? Ar susitvarkė sveikatos?

Ačiū blush2.gif Kaip ir susitvarkė,tik tą prapjautą šoną viduj dar skauda
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 05 18, 20:55)
Ačiū blush2.gif Kaip ir susitvarkė,tik tą prapjautą šoną viduj dar skauda

4u.gif

Azu, aš irgi savo šukuoju, dabar jau turim 2 - senasis liko Kelviui smile.gif
Atsakyti
http://cascada.lt/Ma...310-zalias.html
As su dukryte tokias naudoju biggrin.gif
Atsakyti
Jetau, visos turi, o aš ne. blink.gif gal ir man tokio reik? g.gif o jis bent geras? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos
Azu, siuntinuko dar negavau ax.gif ,bet gal jau greitai gaussiu,mano paštininkė jei tik namie esu atneša į namus,va šiandien pusę aštuonių išeinu į darbą,jei neša - tai apie 7-7,30val..
Bussyte ,lauksiu su nekantrumu varlytės wub.gif

Vidam,o kur dukra gyvena,gal man pačiai nuvažiuot pasiimt,dabar jau ir taip lobį gaunu,tai dar su pristatymu bus blush2.gif

Aš prisiminiau kad irgi grėblį turiu,tik pas mane toks siauras,nedidelis -ten vadinasi peiliukas sąvėloms -pabandžiau Kolumbą pabraukyti,tai labai neprieštaravo,po guzulą nuo šonų išpešiau ,vieną kartą net murkė šukuojamas,vos nenukritau kai išgirdau,paprastai įsisega į ranką po kurio laikoo čia cielas 5 minutes gulėjo,net vienu momentu dubcę kelt pradėjo kaifuodamas...reikės užsiimti ilgiau pašukuot
Atsakyti