Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Vidam @ 2016 05 20, 20:35)
O man nevalgoma busy vakarienė  schmoll.gif su česnaku rūgpienis ir varškė, o dar su daržovėm..fui...Man rūgpienis tik su bulvėmis arba šiaip vienas.

laugh.gif Vidam, prasome Jusu vakarienes nuotraukyte bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie katinyčiai, o, kad jiems patys geriausi namučiai nuskiltų.
Maikutės irgi nieko tokios, linksmos sakyčiau. bigsmile.gif
Šaltibarščių prisipyliau, dabar sąžinė ėda.Bet aš nekalta, mama labai skanius padarė blush2.gif
Atsakyti
Tikrai doh.gif nepagyriau maikuciu Magnunos thumbup.gif o figura tai isvis kaip deives ax.gif Liemuo kaip bites bigsmile.gif
Lisiteja-as tik bandau isivaizduoti tavo Mamuko saltibarscius wub.gif Kaip Mamukas bulves padare prie ju?
Katuku grozis nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 05 20, 20:35)
O man nevalgoma busy vakarienė  schmoll.gif su česnaku rūgpienis ir varškė, o dar su daržovėm..fui...Man rūgpienis tik su bulvėmis arba šiaip vienas.

o šaltibarščiai valgomi ?

mes labai mėgstam- pripjaustai visokių žolių- pagal sezona kas darže auga, pvz, krapai, sv. laškai, salota, ar špinatai, ridikėliai, ar agurkai, ar pomidorai, kefyras (ar rūgpienis) česnakas, druskytė, šiek tiek juodo pipiriuko....ir su karštom šviežiom bulvytėm, o jei dar paspirginta....nerealu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 05 20, 20:45)
ir su karštom šviežiom bulvytėm, o jei dar paspirginta....nerealu  biggrin.gif

Oi Dinute, seile nutyso man biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi seilė nutyso biggrin.gif
Cukriuk - ačiū ax.gif murkiu ant sofos uodegą iškėlus - kaip smagu būti pagirtai biggrin.gif
QUOTE(diinka @ 2016 05 20, 19:40)
Magnuna, nenorėjau pasirodyt nekukli , tai nutylėjau, paskui pagalvojau, kad palaikysi mane pasikėlusia....dilema g.gif  bet žiauriai noriu Maikės dinkinėm smile.gif

Diinkut - ši mintis užmegsta jau 4u.gif jei parašysi adresiuką, nes kažkur nukišau - tai mus į Dinkines atvažiavusias galėsi pasitikti maikutę apsivilkusi mirksiukas.gif
Vėtriuk - matau kad skaitai bigsmile.gif kaip saulė Graikijoje? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 20 gegužės 2016 - 20:07
Busy, mudu abudu drinks_cheers.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
O jeeetau... norėč įgriūti į tuos agurkėlius, paprikas ir murkti, garsiai pratisai murkti... biggrin.gif
Atsakyti
Ai,Cukriuk,paprastai išvirtos bulvytės irnesakyk.gifNėra dar savų, ir greitai nenusimato. Kai yra noro ir laiko ruošiam keptavires bulves. Bulves pjaustom ketvirtukais, apverdam kelias (3-5 min) tada kepam ant sviesto. Skanumėlis, bet paskui sąžinė, ta nenaudėlė, ramybės neduoda. Ir dabar vo nervai ėda, na kam tiek reikėjo prisišiupeliuoti doh.gif
Va dar Magnuna rėmą išmetė, tai visai jau doh.gif , eisiu šokolado paieškoti, gal nutils, nebegrauš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 gegužės 2016 - 20:47
Oi Lisiteja lotuliukas.gif Kad tamstele irgi labai figuringa damute esate-taigi galima sugriesinti penktadieniais tikrai!!!
Atsakyti
Aist - ogo, koks žaliai oranžinis lobi ant stalo thumbup.gif
Diinkos pasivaikščiojimas trise biggrin.gif šunės turi pasivaikščiojimo kompanjonę biggrin.gif
Lisitėja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif keptavirės bulvės ant sviestuko pakeptos - ech kaip skaniai nuskambėjo essen.gif kaip aš jomis dabar užpildyčiau visą rėmą biggrin.gif
Atsakyti
Magnun, o kuo užpildei savo liauną rėmą? bigsmile.gif
Atsakyti