Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kolumbas tikrai senjoriškai neatrodo biggrin.gif žaismingas katukas wub.gif Pupsė miela labai wub.gif

Kruopa valdo thumbup.gif

Moliukas miegaliukas wub.gif

Mumis labai fainutis wub.gif
Giliuko akys labai gražios paskutinėj nuotraukoj wub.gif

Vėtra, 4u.gif man Kelvį palikt sunku, net savaitgaliui kai išvažiuojam, suprantu Tave 4u.gif

Labanakt, tetos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar išleidau Ainu į terasą. Kadangi mergina mano šoklė/bėglė/kaimynų lankytoja, buvo parišta 5 metrų ilgio skalbinių virve prie kėdės. Sakau, jei ta maža pindusė peršoks tvorą, bent prisitempsiu už virvės atgal. Bet Ainu susipainiojo toj virvėj, iš viso nesuprato, kaip čia kažkas jos laisves apribojo, tada demonstratyviai liūdnai atsigulė vienoj vietoj ir niekur nevaikščiojo. Betrūko tik, kad kokį plakatą su užrašu :" Šeimininkus į muilą!" būtų iškėlus ir bado akciją paskelbus. rolleyes.gif

Mane prie kėdės pririšo??!!! blink.gif
user posted image
Ir dar asmens sargybinę prisabačino??!!! doh.gif
user posted image
Niekšai! Einu jums į batus prim...iu!
user posted image
Atsakyti
Vėtriuk ramiai, nebijok 4u.gif Mano Skipė mušdavo Sniegutę, o kai aš išvažiuodavau savaitei pas krikšto mamą, jas prižiūrėdavo kaimynė.Tai rasdavo jas abi ant vienos sofos vos ne šalia gulinčias. Ir pukų pripešta nebūdavo, reiškia net nemušdavo. Kaimynė pas mane pabūdavo, tv pažiūrėdavo,kavos atsigerdavo, kad joms smagiau būtų. Tą kaimynę gerai pažinojo, ji kaip savas žmogus. Taip kad viskas bus gerai bus 4u.gif

Mumis koks gražus auga. Ausytės labai gražiai nulinkusios thumbup.gif

Zundytės pūkiai labai panašūs, tikras brolis ir sesuo wub.gif Labai gražūs abiejų snukučiai wub.gif

Ainu su raudona liemene biggrin.gif wub.gif Įsižeidusi panelė. Pripras pririšta, bus gerai ir su virve palakstyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 15 gegužės 2016 - 22:47
Labas rytas 4u.gif Regis šiandien be lietaus, o kaip tyčia reikia į darbą kulniuoti.
Sunkus tas pirmadienis doh.gif
Vargšytė Ainu, šitap pririšti, jokios laisvės.
Mumikas kaip išaugęs, kokia apykaklės prabangi.Neeilinis šuo wub.gif
Kelvinas savo soste snūduriuoja.
Vėtriuk, nauja diena išaušo, nebesinervuok taip baisiai, juk namuose palieki, nereikia į gyvūnų viešbutį vežti.Savas žmogus prižiūrės, pamatysi, viskas bus puiku.
Atsakyti
Labas rytas,

Vargšytė pažemintoji Ainu hihihi.gif

Mumis tikras gražuolis (aišku po Giliko) biggrin.gif Kada jum paroda? Kas dalyvaus kartu su Mumiu, tu Sagyt?

Kelvis wub.gif

Man dvi dar išeiginės thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 05 15, 21:09)
Magnuciuk, turiu prasyma ax.gif Jei gali pakeisk Stasiuko nuotraukyte, a? smile.gif Jis ten keliu menesiu buvo, o dabar jau visas vyras. Atsiusciau foto, gerai? 4u.gif

Vėtriuk neišeina koliaže vienos nuotraukos pakeisti, reiktų visą koliažą perdaryti 4u.gif
Mumis kokis išaugęs išgražėjęs wub.gif nenuostabu kad tiek dėmesio iš aplinkinių sulaukia biggrin.gif ir sėkmės parodoje 4u.gif
Orai tai gryn lietuviški doh.gif praeitą savaitę saulė švietė, savaitgalis užsiraukęs ir pirmadienį nuo ankstyvo ryto vėl saulė smile.gif gal kitas savaitgalis bus dosnesnis saulytės smile.gif
Busy - dafai dalinkis išeiginėmis su dirbančiais biggrin.gif
Atsakyti
Dalinuosi biggrin.gif Šiandien galėsiu parodyti keletą nuotraukų iš šventės thumbup.gif
Atsakyti
Busy - jamsim šventės nuotraukas biggrin.gif
Pasipiktinusi Ainu biggrin.gif nu tikrai kas per sumanymas katytę prie kėdės pririšti blink.gif apsauginės labai dailus profilis 4u.gif
Ach Kelvinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 gegužės 2016 - 07:26
Laba,

Kruopos vuodega lotuliukas.gif thumbup.gif

Ainu, tu teisi, tau sargybinį prisabačino tiesiogine prasme cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 16 gegužės 2016 - 08:11
Ainu wub.gif Galiu paguost Ainu kad Giliukas risamas prie batuto lotuliukas.gif Mažum kėdė geresnis variantas blush2.gif

Aš Mumi isstatinesiu, tikiuosi neprimalsiu nesąmonių ir gėdos šuniui nepadarysiu. Paroda 27d vis pasitreniruoju su juom, ale kai aplinkui bus daugiau šunų nežinau kaip bus smile.gif Na bet čia pirmas kartas matysim jei labai jam nepatiks arba gausim prastus ivertinimus laimingai gyvensim gražaus šuns gyvenima smile.gif
Atsakyti
Laba ryta,

mamka truputį per "trumpa" tenka dviem aukštais "parkuotis"- čia tik 9 mažiukai

user posted image

einu skaityti kuom gyvenat
Atsakyti
Sagyte o kur čia ta paroda vyks bigsmile.gif

Jetau Dinka, bandau visus 9 įžiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 gegužės 2016 - 08:29