Labas visoms
Kiara ypatingo išraiškingumo katė

Aktorė, ne kitaip
Kelvis kaip visada gražuolis
Erendiros pūkuotukai
Diinkos margučių chebrytė- oho, kiek jų daug
Snaigė susipakavusi

Bet man kažkaip neramiai žiūrisi, kad nepridustų
QUOTE(Erendira @ 2016 05 16, 08:41)
Ainu su pavalkėliais

Ieškojau tokių pavalkėlių, nes Bižū išsižaboja, bet radau tik šeškams ir žiurkėms
Nu mąsčiau mąsčiau, niekaip nepamenu, kur aš tas petnešas pirkau. O ant jų jokios firmos pavadinimo nėr. Raik man bilobilo musiau pagert

Ainu irgi iš tų normalių plonais dirželiais petnešų išsineria kažkaip stebuklingai, kiek ten jas besuvaržysi, vis tiek vandens principu "išteka". O va iš šitų pavalkų neišsimauna. Kol kas.
QUOTE(diinka @ 2016 05 16, 08:51)
Įsižeidusi Ainu..."einu prim...į batus"
Aist vis noriu paklausti, o kaip sūnui aprimo bėdelė ?
Teisybės dėlei turiu pripažinti, kad Ainu niekada nėra pridariusi į batus ar dar kur kitur ne vietoje. Vienintelis pasišlapinimo ne savo wc kartas, kai buvo nepilnai atsigavusi po narkozės po sterilizacijos. Bet čia nesiskaito, nes buvo nevalingas reikalas, o kad aš ją ant lovos apspangusią šalia buvau pasiguldžiusi ir nepatiesiau palutės, tai čia mano durna galva.
Sūnaus cysta yra, ji neišnyko, ataugusi vėl. Tačiau kol kas (tpdu tpfu tpfu) ramybės stadija. 4 mėnesiai. Kai paūmės, reikės tikriausiai vėl staigiai operuoti, esame sutarę su chirurgu. O, kad bet kada gali paūmėti, žinau ir morališkai tam ruošiuosi. Tai, viena vertus gyventi kaip ant parako statinės nėra gerai, bet, kita vertus, yra kaip yra.
Papildyta:
Aš labai džiaugiuos
Erodės nurodytom šukom.

Nu labai gerai išretina povilnę. Jos nepeša, nes man panašu, kad išpjauna tą poplaukį, Ainu nesinervina. O kas antrą dieną prabraukus su jomis, tai ir katė man "suplonėjo" dvigubai iš šonų, kuo aš labai džiaugiuosi, ir namie tų pūkinių draizgalų neliko beveik. Dabar pavasaris, tai reik mest lauk tą žieminę "šubą". Vaikai juokiasi, kad aš Ainu į sfinksą paversiu, bet toli jai dar iki sfinkso. Beje, buvau nupirkusi "Orijen" sauso maisto vietoj įprastinio "Taste of the wild". Tai kaip iš karto pasijuto ant kailio. Veliasi, toks sausas vatinis patapo. Atiduosiu kam nors tą Orijeną ir jau šiandien lėksiu Tast'o pirkt. Gal kas iš jūsų norit "Orijen"? Atiduodu.
https://www.pet24.lt...ijen-cat-kitten