Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

diinka,jetau ,kiek čia tų mažiukų pasipylė wub.gif ,visokių spalvų,gali rinktis pagal skonį wub.gif Čia visi mažiai vienos katytės?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kolumbas su Pupse kokie kailiniuoti wub.gif wub.gif

Ainu su pavalkėliais thumbup.gif Ieškojau tokių pavalkėlių, nes Bižū išsižaboja, bet radau tik šeškams ir žiurkėms rolleyes.gif

Mumis tikras paveiksliukas bigsmile.gif

Busy, smaguma laisvadieniai, ką ir besakyt mirksiukas.gif

Kelvinas nugriuviminis wub.gif . Daugiau negirsiu schmoll.gif . Iš pavydo tongue.gif biggrin.gif

Labai tikiuosi, kad Špygutė ilgai nesispirs, o merginai užteks kantrybės.

Pas mus mažiukai išvaduoti iš karantino, socializuojasi, jau ėmė patys atbėginėti žmones pamatę ir išmoko murkti thumbup.gif Visą savaitgalį skambinėjo dėl ryžulio. O šiaip, pažadėti-svarstomi jau 3 vnt. Tik mažiukės niekam nesiūlau. Pagaliau stabilizavosi jos svoris ir ėmė augti - nuo vakar priaugo 12 g thumbup.gif

Bitė ir Palėda - viena 580 g. kita - 250 g.

user posted image

Diinka blink.gif blink.gif blink.gif Mamytė kokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 gegužės 2016 - 08:43
Sveikos naujoje temoje 4u.gif
o kiek grožių wub.gif o gražiausia daugiavaikė/devynvaikė mamytė, jau vaikų spalvotumas wub.gif biggrin.gif
na ir aišku mums Kelvis laaabai imponuoja 4u.gif biggrin.gif

o čia mano p.Snaigė iš maišiukų serijos...

siuntinukas tašytėje smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šią temą suskaičiau smile.gif

išdidi Kruopa biggrin.gif

Pupsei labai patinka lizdelis wub.gif Kolumbas solidsus vaikinas, joks ne senjoras biggrin.gif

Įsižeidusi Ainu..."einu prim...į batus" biggrin.gif Aist vis noriu paklausti, o kaip sūnui aprimo bėdelė ?

Kelvis wub.gif

Mumiui didelės sėkmės 4u.gif

Vėtriuk, viskas bus gerai, pailsėt ir reikia 4u.gif

Šeima mamka ir 6 mažiukai, kiek jaunesni už "mano" rainiukus, bet didesni ir storesni., nors pieno mamkai per mažai...tikėjausi, kad mamka padės man su mažiais, bet gavosi kaip visada, dabar turiu 9 vietoj 3 maitinti.... Kai tik parsivežiau- ant karto 3 buteliukai suėjo- pirmą parą visą litrą chebra patvarkė biggrin.gif dabar kas 3-4 val po 2 buteliukus....Mamka įvaikius ptriėkė, o įvaikiai, ištikimi savo mamkai biggrin.gif smile.gif ir dvieju renkasi didesnę su daugiau pieno. Iš mano trijulės- vienas nelabai nori augti, pražiau valgė, paskui atsisakė, parą maitinau per nenoriu..pramušė, paskui prie mamkos prisitrynė , svorį paaugino net iki 250g (visi kiti virš 300g) vakar vakare vėl nenori valgyt, šįyt tik 230...sad.gif kągi susipakau savo trijulę ir atėjom į darbą..

zaidžiam smile.gif

user posted image

user posted image

"mano " šeimyna- visi 3 rainiukai (du su baltu bernai, mergička visa raina)
Naujokai:
pats didžiausias ir šustriausias ryžiukas- bernas
Du raini labai tamsūs su baltu- mergaitė ir berniukas
du alia siamukai- mergaitė ir berniukas
balta su raina uodegyte- mergaitė smile.gif

Atsakyti
Diinkos vaikų darželis kokio spalvingumo bigsmile.gif
Panelė Snaigė tašytėje thumbup.gif
Atsakyti
Paroda vyks Molėtuose, specializuota paroda tai man patinka tuom kad teisėjas būtent į šelcius ir kolius specializuojasi.

Snaige tiesiog imi ir nesiesi smile.gif susipakavo mergina smile.gif
Kelvis tai be žodžių ausys šepetukai, snukutis wub.gif

Diinka vajej kiek mazuliuku, atsakingų ir mylinčių namų jiems 4u.gif

Erendira peleduke kokia faina wub.gif Na mažyliams ir dar sveikiems manau greitai atsiranda namai 4u.gif
Atsakyti
Vaje Pelėdukė tikrai mažulytė - didelio apetito jai spartaus augimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 14, 08:51)

žinau žinau žinau kad negalima cituoti, nepykit, paprasčiausia vis neatsimenu šio katinuko vardo o noriu pasakyti kad labai simpatiją jaučiu, na jau žvilgsnis visada toks klausiantis nustebęs ir ypatingai iškalbus, kad kiek pamatau tiek net garsiai nusijuokiu.... kaip kažkuri rašėt jau atrodo žvilgsnis "o siaubas siaubelis visame kame - ir man su jais gyventi..." smile.gif smile.gif
Koks jo (jos?) vardas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 gegužės 2016 - 09:46
Kiara 4u.gif Temos pirmame puslapyje, yra mūsų katinai su vardais, jei kartais pamirštum kas yra kas biggrin.gif

Diinkos šeimyna wub.gif

Siuntinukas tikiuosi buvo neužtrauktas maišiukyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 gegužės 2016 - 09:49
ačiū smile.gif
man tai ji tipiška visur- tokia pasižiūri ir ojeeeeezauuuuu smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif

nerodysiu

user posted image
Atsakyti
Labas dienas mergiukai smile.gif

Kad tik ko nepamirsciau paminet, jau sitiek grozybiu wub.gif

Kelvis, grozis musu temeles wub.gif Jau kokiu bruozu katukas wub.gif

Magnuciuk supratau:) 4u.gif

Mama katyte su sitiek graziu mazyliu wub.gif Man tai tas ryziukas paverge sirdi wub.gif

Erendiros mazyliai...taip ir norisi nubuciuoti... wub.gif

Ainu, na kas Tave taip skriaudzia. Risa prie kedes blink.gif Nu nu nu seimininkei bigsmile.gif Cija grazuole garbane wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti