Azu - lėksju ryt Diinkai maikės medžioti tai ir tau galiu sumedžioti
kokį dydį tau imti?

Oho koks pas Aist derlius agurku ir papriku
Busy skanu ir sveika turėtų būti
Nikita kokia juokinga išraiška guli, kojas kad sudėjus
Labai įdomi spalva jos, aš kaip suprantu jinai nėra raina katė, vėžlino ar kokia jinai skaitosi?
O aš nuvežiau Mumį danto traukt
Pradėjo nuolatinis dygti, apačioj patys iškrtio, o viršuje laikosi, dabar taip neramu, kaip ten mano mažylis
Ir svarbiausia kad tik vieną dantį trauks antro užuomazgos nėra ar nesimato, tai jei ir tas pieninis neiškris reikės dar vienos narkozės
ir tai man atrodo kad jam kreivai dygsta tas vienas dantis

Busy skanu ir sveika turėtų būti

Nikita kokia juokinga išraiška guli, kojas kad sudėjus

O aš nuvežiau Mumį danto traukt

Ką veikiat?
Mes šiandien buvom Alytuj, pasivaikščiojom, nu gražu
Sagyte, kaip Mumis?

Mes šiandien buvom Alytuj, pasivaikščiojom, nu gražu

Sagyte, kaip Mumis?

Aha, kaži kaip ten tas mūsų katinas Mumis
Laba diena,
Grįžau iš šventės, išsisiurbiau namus, išsigarinau vištieną, užlesiau. Prisėdau paskaityti, o čia nėr ko skaityti
Gražus oras turbūt, visos kas kur. Pas mus lija.
Šiemet jokios vietos neužėmiau, bet turėjau gerą laiką ir nereikėjo pirkti savo darbo, todėl, ramiai nusikabinau susidėjau į dėžę ir išsivežiau namo. Buvo kolegė atvažiavusi į renginį, tai pasidžiaugėms, kad galėsim darbe savo valgomajį kambarį papuošti
Kai tik gausiu fotkių, parodysiu keletą. Buvo gražių darbų

Laba diena,
Grįžau iš šventės, išsisiurbiau namus, išsigarinau vištieną, užlesiau. Prisėdau paskaityti, o čia nėr ko skaityti

Šiemet jokios vietos neužėmiau, bet turėjau gerą laiką ir nereikėjo pirkti savo darbo, todėl, ramiai nusikabinau susidėjau į dėžę ir išsivežiau namo. Buvo kolegė atvažiavusi į renginį, tai pasidžiaugėms, kad galėsim darbe savo valgomajį kambarį papuošti

Kai tik gausiu fotkių, parodysiu keletą. Buvo gražių darbų

Mumis jau atsigavęs, ale kokio ilgumo tas dantis
Tikiuosi tas vienas likęs iltinis pats iškris
Pasirodo dar gale kažkoks krūminis buvo ūžsilikęs tai ir jį išėmė, dar sakė kad nuvalė akmenis su lazeriu, aš buvau mačius dvi rudas demelias ant dantuku ( kai buvom su Aist buvo kilus mintis parodyti jai Mumio ta demele, bet paskui pamaniau kad žmogus nori pailsėti po darbų, o ne vėl kažką žiūrinėti
)
Žinau, kad va šelčių dantai problematiški ir reikia prižiūrėti, tai pasiūlė kažkokius miltelius į vandenį kurie mažintų akmenų susidaryma, nepirkau galvoju Aist protingesnė tuo atžvilgiu patars, imsiu pastos spec ir sepetuka valyti. Kažkaip jau neramu darosi prieš parodą
Jaučiu pirma ir paskutinė paroda bus
O tai draugai parodistai prigąsdino, kad ten draugų neieškok, kokios konkurencijos būna ir pan
Ale aš vis tikiuosi kad tarp šelčių bus kitaip 
Busy kaip gaila kad niekas taviškio nenupirko darbo
Toks fainas buvo taip puostų interjerą
Lauksiu foto su kitų darbeliais

Busy kaip gaila kad niekas taviškio nenupirko darbo

Nieko baisaus valyme, todėl valyk drąsiai
Tai aš specialiai ir supakavau greitai, kad niekas nenupirktų, nes jau buvau užplanavusi darbeliu papuošti darbe valgomąjį
Mes su Karoliais dalyvaudavom parodose. Labai faina dalyvauti, net jei nerandi draugų

Tai aš specialiai ir supakavau greitai, kad niekas nenupirktų, nes jau buvau užplanavusi darbeliu papuošti darbe valgomąjį

Mes su Karoliais dalyvaudavom parodose. Labai faina dalyvauti, net jei nerandi draugų

Na penktadieni bus aiškus, visas smagumas
Tikiuosi oras geras bus, nes Mumis nebėga šlapia žole
Šiaip būna momentas varo gražiausiai ir stovi, vakar kaip ožys , tai varnos jam tai vėl reikia žolės paskabyti kaip karvei

Jaunas dar

Busy - na ir šaunu, kad smagiai praleidai laiką
o tokį puikų darbelį ir man būtų gaila iš rankų paleisti
šauni puošmena bus valgomajame darbe
Sagyt - jaunas dar Mumytis, bus kaip bus, svarbiausia kad smagu būtų
aš su savo ciūse parodoj kai pirmą kartą buvau tai veisėja buvo teisėjos padėjėja ar kaip jos vadinasi. Jūs su teisėja vidury stovi o mes su ciūciais ratu einam o mano šunė vienintelė iš vados su savo veisėjais sveikindavosi ir dar turėjo įprotį garsiai džiaugtis pasikiauksėdama, mus taip pasitikdavo ir parodoj užmatė veisėję viduryje stovinčią ir davai džiaugtis. Nu bet nediskvalifikavo mūsų, visi pasijuokė, ciūcė pasidžiaugė ir toliau tęsėm. Kitose parodose pirmiausia duodavom atsidžiaugti šunei prieš ringą

Sagyt - jaunas dar Mumytis, bus kaip bus, svarbiausia kad smagu būtų

Magnuciuk man viena ismiera didesne nei tau ir tik ne balta, nes pati kaip sūtis balta ir papiesk ka skoloj. Ar gal ko is cia noretum 😉 . Leksiu pati pirmad gal miestam kokiu maikonu ziuret. Nes jau pasinaujint reiktu.
Sagyt sekmes jum su kaciuku Mumiu parodoj
Sagyt sekmes jum su kaciuku Mumiu parodoj

Azu - priimta
vadinasi tau bus dydis M
nesuk galvos labai nebent smagų maikoną pamatysi tai tada bus makonų mainai
Diinka - gavau žinutę

Diinka - gavau žinutę