Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Azu - lėksju ryt Diinkai maikės medžioti tai ir tau galiu sumedžioti smile.gif kokį dydį tau imti?
Atsakyti
Oho koks pas Aist derlius agurku ir papriku biggrin.gif
Busy skanu ir sveika turėtų būti smile.gif
Nikita kokia juokinga išraiška guli, kojas kad sudėjus lotuliukas.gif Labai įdomi spalva jos, aš kaip suprantu jinai nėra raina katė, vėžlino ar kokia jinai skaitosi?
O aš nuvežiau Mumį danto traukt sad.gif Pradėjo nuolatinis dygti, apačioj patys iškrtio, o viršuje laikosi, dabar taip neramu, kaip ten mano mažylis doh.gif blush2.gif Ir svarbiausia kad tik vieną dantį trauks antro užuomazgos nėra ar nesimato, tai jei ir tas pieninis neiškris reikės dar vienos narkozės doh.gif blink.gif ir tai man atrodo kad jam kreivai dygsta tas vienas dantis doh.gif
Atsakyti
Ką veikiat? 4u.gif

Mes šiandien buvom Alytuj, pasivaikščiojom, nu gražu ax.gif

Sagyte, kaip Mumis? 4u.gif

Atsakyti
Aha, kaži kaip ten tas mūsų katinas Mumis 4u.gif

Laba diena,

Grįžau iš šventės, išsisiurbiau namus, išsigarinau vištieną, užlesiau. Prisėdau paskaityti, o čia nėr ko skaityti biggrin.gif Gražus oras turbūt, visos kas kur. Pas mus lija.

Šiemet jokios vietos neužėmiau, bet turėjau gerą laiką ir nereikėjo pirkti savo darbo, todėl, ramiai nusikabinau susidėjau į dėžę ir išsivežiau namo. Buvo kolegė atvažiavusi į renginį, tai pasidžiaugėms, kad galėsim darbe savo valgomajį kambarį papuošti biggrin.gif

Kai tik gausiu fotkių, parodysiu keletą. Buvo gražių darbų thumbup.gif
Atsakyti
Mumis jau atsigavęs, ale kokio ilgumo tas dantis blink.gif Tikiuosi tas vienas likęs iltinis pats iškris unsure.gif Pasirodo dar gale kažkoks krūminis buvo ūžsilikęs tai ir jį išėmė, dar sakė kad nuvalė akmenis su lazeriu, aš buvau mačius dvi rudas demelias ant dantuku ( kai buvom su Aist buvo kilus mintis parodyti jai Mumio ta demele, bet paskui pamaniau kad žmogus nori pailsėti po darbų, o ne vėl kažką žiūrinėti biggrin.gif ) g.gif Žinau, kad va šelčių dantai problematiški ir reikia prižiūrėti, tai pasiūlė kažkokius miltelius į vandenį kurie mažintų akmenų susidaryma, nepirkau galvoju Aist protingesnė tuo atžvilgiu patars, imsiu pastos spec ir sepetuka valyti. Kažkaip jau neramu darosi prieš parodą biggrin.gif Jaučiu pirma ir paskutinė paroda bus lotuliukas.gif O tai draugai parodistai prigąsdino, kad ten draugų neieškok, kokios konkurencijos būna ir pan smile.gif Ale aš vis tikiuosi kad tarp šelčių bus kitaip smile.gif

Busy kaip gaila kad niekas taviškio nenupirko darbo unsure.gif Toks fainas buvo taip puostų interjerą 4u.gif Lauksiu foto su kitų darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Nieko baisaus valyme, todėl valyk drąsiai drinks_cheers.gif

Tai aš specialiai ir supakavau greitai, kad niekas nenupirktų, nes jau buvau užplanavusi darbeliu papuošti darbe valgomąjį biggrin.gif

Mes su Karoliais dalyvaudavom parodose. Labai faina dalyvauti, net jei nerandi draugų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na penktadieni bus aiškus, visas smagumas biggrin.gif Tikiuosi oras geras bus, nes Mumis nebėga šlapia žole doh.gif Šiaip būna momentas varo gražiausiai ir stovi, vakar kaip ožys , tai varnos jam tai vėl reikia žolės paskabyti kaip karvei lotuliukas.gif
Atsakyti
Jaunas dar biggrin.gif
Atsakyti
Busy - na ir šaunu, kad smagiai praleidai laiką smile.gif o tokį puikų darbelį ir man būtų gaila iš rankų paleisti smile.gif šauni puošmena bus valgomajame darbe 4u.gif
Sagyt - jaunas dar Mumytis, bus kaip bus, svarbiausia kad smagu būtų 4u.gif aš su savo ciūse parodoj kai pirmą kartą buvau tai veisėja buvo teisėjos padėjėja ar kaip jos vadinasi. Jūs su teisėja vidury stovi o mes su ciūciais ratu einam o mano šunė vienintelė iš vados su savo veisėjais sveikindavosi ir dar turėjo įprotį garsiai džiaugtis pasikiauksėdama, mus taip pasitikdavo ir parodoj užmatė veisėję viduryje stovinčią ir davai džiaugtis. Nu bet nediskvalifikavo mūsų, visi pasijuokė, ciūcė pasidžiaugė ir toliau tęsėm. Kitose parodose pirmiausia duodavom atsidžiaugti šunei prieš ringą
Atsakyti
Magnuciuk man viena ismiera didesne nei tau ir tik ne balta, nes pati kaip sūtis balta ir papiesk ka skoloj. Ar gal ko is cia noretum 😉 . Leksiu pati pirmad gal miestam kokiu maikonu ziuret. Nes jau pasinaujint reiktu.
Sagyt sekmes jum su kaciuku Mumiu parodoj 4u.gif
Atsakyti
Azu - priimta smile.gif vadinasi tau bus dydis M smile.gif nesuk galvos labai nebent smagų maikoną pamatysi tai tada bus makonų mainai thumbup.gif
Diinka - gavau žinutę 4u.gif
Atsakyti
Giliukaš višaip kaip bandė grašiai paširodyti ir nepaširoooodė... šupranti kokš pravalaš??

user posted image
Atsakyti