Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Nesuprantu, kas tai Gufio mamkai atsitikę, kad vis vienatvės nori. Gufį tik erzina biggrin.gif Tulike pvz aš niekada nebūnu vieniša, nes kur buvus, kur nebuvus Kiara virst duris ir iš paskos visa delegacija įgriūna laugh.gif

Erode pavaišinč, pasidariau nemažai ryt darban įsidėsiu biggrin.gif

Vidam vėl svetę turi? Vargas Nikitai biggrin.gif

Dar pyragą darau, ba ryt sveikinsim kolegę su gimadieną, dar varškę darysiu, dar paskui savo vyrukams varškės blynus. Nu totaliai virtuvinis košmaras gaunasi šiandien
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 05 22, 12:07)

Vidam vėl svetę turi? Vargas Nikitai biggrin.gif

Nu totaliai virtuvinis košmaras gaunasi šiandien

Šį kartą tik savaitėlei smile.gif Nikita kol kas ramiai, buvo prie durų nuslinkusi tai abi per duris apsišnypštė ir daugiau, net nežiūri į tą pusę. Ant manęs irgi nepuola,būna kad aprėkia, bet tuo ir pasibaigia. Gal šį kartą ramiai praeis, nesipeš savo plunksnų kaip kad dukra sako biggrin.gif

Oi neblogai šiandien pas tave būtų į svečius užsukti mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=busycat,2016 05 22, 12:07]
Nesuprantu, kas tai Gufio mamkai atsitikę, kad vis vienatvės nori. Gufį tik erzina biggrin.gif Tulike pvz aš niekada nebūnu vieniša, nes kur buvus, kur nebuvus Kiara virst duris ir iš paskos visa delegacija įgriūna laugh.gif

O aš paš..t viena mėgstu, be stebėtojų biggrin.gif
Atsakyti
Na tai sukite sukite, pyragas jau gatovas laugh.gif

Apus, puikiai tave suprantu biggrin.gif
Atsakyti
Kviečiu prie pyrago biggrin.gif

user posted image

O čia ne visai pyragas, bet į tą pusę

user posted image
Atsakyti
Busy - kokie pyragai bigsmile.gif bėgu arbatos užsivirti biggrin.gif labai gražiai atrodo 4u.gif o tas juodas pyragas su balta grietinėle tai labai mielas wub.gif
Gufis - nu net balsu juokiausi biggrin.gif biggrin.gif
Apskritaveidė svetė kaunietukė wub.gif
Maniškiai kitą savaitę irgi eis į skautų stovyklą nes mamka važiuos į trijų dienų darbinę turnė po Lietuvą smile.gif Kelmė, Akmenė, Mažeikiai o nakvynės Telšiuose smile.gif
Busy, Azu - maikonai iškeliavo link jūsų 4u.gif abiems juodi 4u.gif
Atsakyti
Eii, tigi tu man jau siuntei 4u.gif Išleisi visą savo algą karsta.gif
Atsakyti
Ajopapa norėjau parašyti Diinka o parašiau Busy biggrin.gif biggrin.gif nu jau nebetaisysiu į biggrin.gif
Žodžiu maikiukai iškeliavo Diinkai ir Azu - adresųų tikiuosi irgi nepripainiojau unsure.gif
Atsakyti
uoj laugh.gif buvau jau išsigandusi
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu žinai kaip būna - vienas vardas ant liežuvio, kitas minty, o tręeias pasirašo biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Eee... a kur Grikio šniūrelis? lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kruopa laiminga namelyje wub.gif O kur Grikio uodegėlė - šniūrelis g.gif negi jau reikės akinių kad nematau g.gif
Atsakyti