Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Bet jau spalva kokia, tokia kaip čia išsireiškus, skani bigsmile.gif letenytės kaip kokia karamelė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2016 05 26, 05:44)
labas rytas,
šituo maistu anksčiau prekiavo vienas veislynas,gal ir dabar jie turi,reiktų pasiskambint mirksiukas.gif 
va,radau
http://www.padauzaca...power-of-nature
parašykit ,man irgi įdomu mirksiukas.gif

Sveikos, merginos,

Mes vežamės tik sausą maistą, taip kaip poreikio šlapiam nebuvo, apsistojom tik prie jo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Magnunos kokie spalvingi išankstiniai sveikinimai Erendirai thumbup.gif
Šponkiau, aštuntų traukimas- visiška loterija. Gali būti viens du ir baigta. O gali užsiraut. Daug priklauso nuo konkrečios situacijos ( dantys išdygę? Nepilnai? Visai tūno pogrindyje, t.y.kaule? Šaknys tiesios? Riestos? Ilgos? Trumpos? Ir t.t.) Aš nerekomenduoč didelio fizinio krūvio, persišaldymo, persikaitinimo (pvz pirčiai- ne) bent porą dienų po traukimo. Ir dėl kraujavimo rizikos, "pametus" krešulį, ir dėl kitų priežasčių. Tai nereiškia, reikia gulėti lovoje, į gamtą važiuot galit, bet pasisaugot reikia. Sėkmės! 4u.gif
Grethem abisiniuko pirma foto lotuliukas.gif labai išraiškingas pikčiurniukas wub.gif tokio grožio šiukštu nevalia slėpt nuo mūsų. Jį reikia rodyt minimum tris kart dienoj. mirksiukas.gif ir prašom pristatyt karamelinio vaikio vardą tongue.gif
Erendira, nu kas tiem tavo mažiams negerai g.gif grįžus liepk jiems baigt išsidirbinėt ir tegu tik auga sveiki ir kudloti 4u.gif o tau stiprybės 4u.gif
Papildyta:
Jaunėlis su klase šią savaitę išvykęs į jėzuitų stvyklavietę. O Ainu dažniausiai miega su juo naktimis lovoje. Nėr sūnaus, nėr katytei naktimis paklotos lovos. doh.gif Vaizdelis iš vakaro:
Emmmm... Šitą... Kaip jūs ten ją išlankstot?...
user posted image
user posted image
Ei, darykit ką nors! Man rodos, čia kažkas sugedę... g.gif
user posted image
Atsakyti
Ačiū, merginos, pakuždėjau Indžiui komplimentus į ausį, tuoj murkt pradėjo smile.gif
Vardas tai va toks ir liko, nei šioks nei toks, čia kai iš didelio rašto išeini iš krašto. Galvojom, nesugalvojom, tai liko koks dokumentuose įrašytas - Indian.
Atsakyti
Noriu prisidėti prie prie sveikinimų Erendirai 4u.gif Visai makaulė nedirba doh.gif , todėl linkiu geros sveikatos, bus sveikatos, bus visko ir pinigų ir draugų ir gerų įspūdžių.
Grethenn, pritrenkiantis grožis wub.gif Prašom jungtis prie mūsų, rodykitės dažniau.Pasveiksit, pamatysit, viskas bus gerai.Indžis,labai, labai thumbup.gif vardelis.
Atsakyti
Indžis wub.gif
Aš tai truputį nerimauju dėl savo kastratės inkstų veiklos ateityje. Kiek daug girdžiu, kad sterilizuoti gyvūnai anksčiau ar vėliau turi problemų su inkstais ( aišku, labiau bernai). Šeriu normaliu maistu ( "Taste of the wild" sausu ir "Applaws" konservais), kaišioju po nosim vandenį kuo dažniau- fontanas pastatytas, čiaupai rytais atsukami, dar šviežio vandens indelis man vonios kambary besitvarkant rytais/vakarais po snukeliu pakišamas. Bet vis tiek nedaug maniškė geria. Šlapinasi 2 kartus paroje. Turi įprotį atlikus reikalus ( nesvarbu, mažą ar didelį) pakniaukalioti. Kažkada galvojau, gal jai pvz skauda šlapinantis, todėl parėkauja truputį. Gal jau reik nešt vetams ištirt šlapimą. Paskui apsiraminau, nes pačiam wc šlapinantis tai nekniaukia, tik po to lekia iš savo tūliko akis išvertusi ir rėkaudama per visus aukštus lyg tualete velnias būt šiknon įspyręs. Net nežinau, ar darau viską, kad išvengti ateityje problemų su šlapinimosi sistema. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 26 gegužės 2016 - 18:41
Nebūtinai kastratai turi bėdų su inkstais. Tarkim mano, senasis rainiukas niekada negavo urologinio - profilaktinio maisto, ir ką - gyveno 15 metų.Tiesa, jis laisvai išeidavo į kiemą, kada pats norėdavo.Kiek žinau, tie kurie laisvai vaikšto lauke, neturi bėdų su inkstais. Kodėl taip yra, aš nežinau g.gif Man taip yra sakiusi moteris, kuri turi gyvūninių prekių parduotuvė, ir pati labai mylinti gyvuniukus, ir laikanti jų ne po vieną.
Taip, kad nesinervok be reikalo, o geriausia pasikonsultuoti su vetu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 05 26, 20:07)
etų.Tiesa, jis laisvai išeidavo į kiemą, kada pats norėdavo.Kiek žinau, tie kurie laisvai vaikšto lauke, neturi bėdų su inkstais. Kodėl taip yra, aš nežinau g.gif Man taip yra sakiusi moteris, kuri turi gyvūninių prekių parduotuvė, ir pati labai mylinti gyvuniukus, ir laikanti jų ne po vieną.
Taip, kad nesinervok be reikalo, o geriausia pasikonsultuoti su vetu.

Vo kaip???? blink.gif
ką tam vetui sakyti?pakonsultuok, neramu dėl kristalų ir inkstų???
Indis ... wub.gif
Ainu.... lotuliukas.gif
Beje, Aist, Taste of the wild, turi ďidžiausią bene baltymo kiekį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 26 gegužės 2016 - 20:22
QUOTE(Aist @ 2016 05 26, 18:40)
Indžis  wub.gif
Aš tai truputį nerimauju dėl savo kastratės inkstų veiklos ateityje. Kiek daug girdžiu, kad sterilizuoti gyvūnai anksčiau ar vėliau turi problemų su inkstais ( aišku, labiau bernai). Šeriu normaliu maistu ( "Taste of the wild" sausu ir "Applaws" konservais), kaišioju po nosim vandenį kuo dažniau- fontanas pastatytas, čiaupai rytais atsukami, dar šviežio vandens indelis man vonios kambary besitvarkant rytais/vakarais po snukeliu pakišamas. Bet vis tiek nedaug maniškė geria. Šlapinasi 2 kartus paroje. Turi įprotį atlikus reikalus ( nesvarbu, mažą ar didelį) pakniaukalioti. Kažkada galvojau, gal jai pvz skauda šlapinantis, todėl parėkauja truputį. Gal jau reik nešt vetams ištirt šlapimą. Paskui apsiraminau, nes pačiam wc šlapinantis tai nekniaukia, tik po to lekia iš savo tūliko akis išvertusi ir rėkaudama per visus aukštus lyg tualete velnias būt šiknon įspyręs. Net nežinau, ar darau viską, kad išvengti ateityje problemų su šlapinimosi sistema.  g.gif

Kastratams šlapimtakių bėdos labiau aktualios.
Inkstų bėdos vyresnio amžiaus katėms yra labiau linkę atsirasti. Kiek kalbėjau su vetais, tai katėms lyg ir nuo 8 metų (užkrito tikslus amžius) vertėtų kartą per metus profilaktiškai kraujo tyrimą padaryt ir pažiūrėt kaip inkstų parametrai.
Atui jaunam bėdos prasidėjo. Milai jau tikrai virš 10 metų, be to ji daug lauke gyveno, tas irgi sveikatos nepridėjo.

O ten visokie "anksčiau tokių bėdų katinai neturėjo" tai dėl to, kad anksčiau niekas nediagnozuodavo tokių ligų ir katė numirdavo ir tiek.

Lauke gyvenantys ar išeinantys irgi gali turėt inkstų bėdų. Paprasčiausiai nemato šeimininkai, kad padidėja šlapimo kiekis smarkiai, kad geria daugiau.

Yra skirtumas tarp inkstų ir šlapimtakių problemų. Kastratai kiek labiau gali būti linkę į šlapimtakių bėdas, inkstų bėdos gali visiems vienodai prasidėti.
Kita vertus, lauke gyvenantys nekastruoti gyvūnai dažnai neišgyvena iki tokio amžiaus, kad sulauktų senatvės su jos sveikatos bėdom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 26 gegužės 2016 - 20:35
Laba vakara.
Pagaliau tas siuntinys pasieke tiksla nors kokia gera zinia...
Atsiprasau uz nerasyma, bet vakar mama pranese siaubingas zinias man. Zuvo mano mylimiausia krikstamote atostogaudama turkijoj, nutrenke masina. Kosmaras kazkoks.... as gyvenu UK netoli dvieju metu , o is LT tik blogos zinios mama susirgo ir penkios laidotuves per tiek laiko.... kas per negerumai...
Na labos jums o man i darba dar reiks 4u.gif
Atsakyti
Aist, dėkui. Gydytojas viską MB paaiškino, tai liepė vengti tik didelio krūvio. keli dalykai atskris, reikia tikėtis ryt vakare nelis ir galėsim pasiirstyti su irklentem bent jau.

Azu 4u.gif greičiau tas juodokas periodas pas tave praeitų 4u.gif

Indžio grožis wub.gif

O aš nesenai pirkau Hill's še tau: http://m.alfa.lt/str...-pasarai-katems
Atsakyti
Azu, laikykis 4u.gif
Colomba, dėkui už info 4u.gif
Lisitėja, kad vetetinarų nuomonę aš daugmaž žinau. Sterilizuotiems duoti sterilizuotų kačių sausą maistą. O jo sudėtis- daug grūdų, mažai mėsos. Man nelogiška taip lesinti mėsėdį gyvūną. Kaip jau anksčiau kelios merginos rašė, aš taip pat nesutinku, kad baltymai sukelia problemas inkstuose kastratams.
Erode, mėsingi visi maistai su dideliu baltymų kiekiu. Mažai mėsos- mažai baltymų. Aš Ainu renku mėsingą maistą. smile.gif
Mamka sako, kad morkose nėr baltymų, todėl nuo šiol gausiu morkų blink.gif
user posted image
Man rodos, mamkai su galva negerai unsure.gif
user posted image
Tetule, Erode, aš norėč mėsytės, uodega trumpa mano, bet ne triušis esmi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti