Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos

QUOTE(@lone @ 2017 03 22, 08:15)
Aš tai dar vis neįsikertu to tiroxino veikimo ir tu normų. Reiškia jeigu didesnė dozė tiroxino tai tas tth mažėja? ar didėja? jei 0,3 yra normalu tai mano 3,83 atrodo žiauriai didelis blink.gif

Norma yra iki 4,2. O iki 0,1 rekomenduoja palaikyt toms kurios gere joda.
Papildyta:
QUOTE(NOKIA @ 2017 03 21, 20:56)
Tai reikia mazinti tiroksina?

Jei norit 0,1, tai reiketu didint. Bet siulyciau pasirodyt endo, gal pas jus jie kitaip galvoja.Man reiketu susimazint, kad tth truputi pakiltu, yra per mazas.
Papildyta:
QUOTE(verdom @ 2017 03 22, 17:34)
O kas kiek laiko reikėtų darytis tyrimus.?My Webpage

Po 4 men. pasidariau, tai endo sake kad per anksti ir liepe uz poros men. vel pasirodyt.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2017 03 22, 20:11)
Jau tikrai per tiek laiko turėjot suprasti ''šitą mechanizmą''. Didinant vaistų dozę, skydliaukė aktyvėja ir TTH ''ritasi'' žemyn. 4u.gif

Stengiuosi ir as kaip nors suprasti ta sudetinga "mechanizma":) Taigi, didinant tiroxsina tth mazeja, o jeigu nemazeja arba labai nezymiai mazeja vadinasi vaistas yra neisisavinamas? Taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @lone: 22 kovo 2017 - 20:44
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 22, 20:51)
Norma yra iki 4,2. O iki 0,1 rekomenduoja palaikyt toms kurios gere joda.
Papildyta:

Jei norit 0,1, tai reiketu didint. Bet siulyciau pasirodyt endo, gal pas jus jie kitaip galvoja.Man reiketu susimazint, kad tth truputi pakiltu, yra per mazas.
Papildyta:

Po 4 men. pasidariau, tai endo sake kad per anksti ir liepe uz poros men. vel pasirodyt.

Ačiū.Vadinasi, man reikėtų birželio pabaigoj, liepos pradžioj Gal kas galit rekomenduot endo Kaun.e
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2017 03 22, 20:43)
Stengiuosi ir as kaip nors suprasti ta sudetinga "mechanizma":) Taigi, didinant tiroxsina tth mazeja, o jeigu nemazeja arba labai nezymiai mazeja vadinasi vaistas yra neisisavinamas? Taip?

Principas būtent toks. Nebūtinai neįsisavina, galbūt dozė per maža. smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalyt patirtimi, kokius tyrimus po jodo darėtės? Kokius vitaminus, papildus vartojate?
Atsakyti

Aš tai dar jodą geriu... laukiu nesulaukiu, kad baigsis ir galėsiu susinormalizuot tiroxiną... nes dabar per tuos tris mėnesius nespėja nukrist iki normos ribų. :S

Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 03 25, 08:50)
Gal galit pasidalyt patirtimi, kokius tyrimus po jodo darėtės? Kokius vitaminus, papildus vartojate?

Ejau pas endo, padare echoskopija, pasidariau tth, ft4, vitamina D, kalio, kalcio, magnio tyrimus. Geriau selena ir omega3.
Atsakyti
Sveikos, merginos! Vasari man buvo isoperuota visa skydliauke, nes buvo aptiktas piktybinis mazgas. Siuo metu geriu tiroksina 150 mg. Vakar prabudau su maisais po akim. Iki siol laikosi. Gal tik desines akies sumazejo. Ar tai gali buti susije su tuo, kad isoperuota skydliauke? Gal del hormonu kokie antinksciai streikuoja ar dar kazkas? Tikrai niekada taip nebuvo man. Dar galvoju, kad gal nuo naujo kremo. Bet vakar juo nesinaudojau ir siandien nieko netepu. Galvoju gal kokia alergine reakcija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 28, 19:46)
Ejau pas endo, padare echoskopija, pasidariau tth, ft4, vitamina D, kalio, kalcio, magnio tyrimus. Geriau selena ir omega3.

O tyrimams siuntė šeimos gydytojas ar endo?
Atsakyti
QUOTE(verdom @ 2017 03 29, 18:54)
O  tyrimams siuntė šeimos gydytojas ar endo?

Prašiau pati šeimos daktares siuntimo pas endo ir tyrimams. Gera daktare, bet visko turiu prašyt, pati nieko nesiulo.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Noriu uzsiregistruoti pas endokrinologa Kaune klinikose, bet niekaip negaliu issirinkti pas ka smile.gif Kurios jau lankotes gal turite kokiu pastebejimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@lone @ 2017 04 05, 09:19)
Sveikos mergaites,
Noriu uzsiregistruoti pas endokrinologa Kaune klinikose, bet niekaip negaliu issirinkti pas ka smile.gif Kurios jau lankotes gal turite kokiu pastebejimu?  mirksiukas.gif

Lankausi 10m. pas Petrušienę, puiki gydytoja. smile.gif Bet ir talonų pagaut pas ją sunku, greit išgraibsto. Dar teko lankytis pas Francaitę, taip pat patiko, jauna, imli naujovėm.
Atsakyti