Mergaites gal kuri buvo su tuo susidurusi ir zino .turiu stipriai veikiancia skydliauke .metus geriau vaistus .jau du metai vaistu nenaudoju.pas tyrimai daryti pries puse metu .sake kad ramu.bet paskutiniu metu nemoku pasakyti bet galiu palyginti su gripo lauzomais raumeninis .tad skausmas labsi panasus .tiesiog suka attodo visus raumenis.ar tai gali buti nuo skydliaukes?ar ieskoti kitur problemos?
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 18, 21:05)
Buvo papiline karcinoma 3 stadija ir metastaze limfmazgiuose.Nieko nejaute kol nepradejo eiti i kaulus, o gydesi 4metus.Rudeni ja spinduliavo, atrodo 11d. Po to jautesi zymiai geriau, bet sausi taip staigiai atsijunge abi kojos ir zaibiškai išplito. Nezinau gal sutapimas,bet po 1 jodo pradejo skaudet po mentim, ten skaudejo ir jai, ir dar vienai pazystamai su kuria gulejau vienoj palatoj.Cia gal jodo pasekmes? 

Koks amzius?
Pasidariau šiandien tyrimą tth 0,3, Ar tai normalu?
QUOTE(NOKIA @ 2017 03 21, 15:04)
Pasidariau šiandien tyrimą tth 0,3, Ar tai normalu?
Man endo nori palaikyti tth tik iki 0,1.
QUOTE(Puma45 @ 2017 03 21, 20:51)
Man endo nori palaikyti tth tik iki 0,1.
Tai reikia mazinti tiroksina?
QUOTE(NOKIA @ 2017 03 21, 20:56)
Mano tth 0,01, geguzes men. bandysiu pasirodyt endo, gal sumazins doze. Reikes tyrimus daryt iš naujo, gal dar nors truputi pakilo.Sausio men. buvau,tai padare echoskopija, sake kad sugijo gerai.
Aš tai dar vis neįsikertu to tiroxino veikimo ir tu normų. Reiškia jeigu didesnė dozė tiroxino tai tas tth mažėja? ar didėja? jei 0,3 yra normalu tai mano 3,83 atrodo žiauriai didelis

QUOTE(NOKIA @ 2017 03 21, 20:56)
Kad TTH mažėtų, vaistų dozę reikia didinti. Bet ar tikrai reikia numažinti vos ne iki 0.
QUOTE(Ramce @ 2017 03 22, 09:30)
Kad TTH mažėtų, vaistų dozę reikia didinti. Bet ar tikrai reikia numažinti vos ne iki 0.
tai gal mažinti, o ne didinti...
O kas kiek laiko reikėtų darytis tyrimus.?My Webpage
QUOTE(NOKIA @ 2017 03 22, 15:29)
tai gal mažinti, o ne didinti...
Jau tikrai per tiek laiko turėjot suprasti ''šitą mechanizmą''. Didinant vaistų dozę, skydliaukė aktyvėja ir TTH ''ritasi'' žemyn.